Hayırlı Olsun Arkadaşım,Benimde ilk transferimi pzt.günü Bülent Bey yaptı. Şimdi 13 mayıs ta B-HCG testimizi bekliyoruz. Sen ne durumdasın?
inşallah pozitiftir sonucun..öğrenince yzarsan sevinirim..
ben histeroskopi oldum 1 hafta önce rahimde perde vardı o alındı..mayısta normal adet görüp haziran adetimin 2. günü ilaçlara başlıycam inşallah..
sen ankara da mı yaşıyosun??anatolia yı nasıl buldun,memnun kaldın mı?
ben denizli den gidip geliyorum..sorun erkek infertilitesi..inşallah rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almak nasip etsin hepimize..
seneye anneler gününü bizde anne olarak kutlayalım inşallah..
İnşallah hepimizde seneye anneler gününde bebişlerimizle birlikte oluruzz.....
Bende Anatoliia Hakan Hocaya gidiyorumm.. Çok memnunum klinikten ve Hakan Hocadan ... Biraz kalabalık ama gerçekten ekip çok iyi... Benim 16 sı test günüm inşallah bebekler tutunmuştur anneciğine... Dua edin nolurr... Senin de en kısa zamanda tedavine başlanır... ve inşallah olumlu sonuçlanır.. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
Merhaba bende anatolia ya gidiyorum. Lucrine başladım 8. günüm bugün. Birşey sorabilirmiyim? E2 testlerine başladınız mı? Sabahtan mı veriyorsunuz? Sonuç nezaman çıkıyo bide anatolia dışında yaptıracağım ben benim gibi olan var mı?
ben histeroskopi oldum 1 hafta önce rahimde perde vardı o alındı..mayısta normal adet görüp haziran adetimin 2. günü ilaçlara başlıycam inşallah..
ben denizli den gidip geliyorum..sorun erkek infertilitesi..inşallah rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almak nasip etsin hepimize..
seneye anneler gününü bizde anne olarak kutlayalım inşallah.. :7
selam canım bendende histereskopi istendi,birazda ben sitesim 6yıllık evliyim dah önc ekendiliğnden hamielliğim ve düşüğüm var,aşılama kimyasal oldu düştü...2aşılamada negatif enson ilktüp bebek denememizi martta yaptırdık,bülent hocanınn ahstasıyım ama transferimde yurtdışındaydı hakn hoca girdi,sıkışıklıktan dolayı çok ağrım oldu transferm zor geçti oysa ogüne çok odakalnmıştım ,iyi geçsin diye..malaesef tutmadı.sebepsiz infertilite..yani tam teşhsim yok şuana kadar,herşey kaliteliydi ama allahın takdiri diyelim..2.de ord aolucka dondurluş embryolaırm var..ama ondna önce histreskopi var sırada rahimden tam emin olmdan 2.ye cesaretim yok tüpün tutmaması hiçbişe benzemiyorkaçliraya yaptrdın?anatolşad abana 900 dediler..başka yerde olmaz değilmi?yani kendi doktorun daha iyidir?inş.seneye anneler gününüğde kucağınd aolur bebğinnn
seneye anneler gününü bizde anne olarak kutlayalım inşallah.. :7
selam canım bendende histereskopi istendi,birazda ben sitesim 6yıllık evliyim dah önc ekendiliğnden hamielliğim ve düşüğüm var,aşılama kimyasal oldu düştü...2aşılamada negatif enson ilktüp bebek denememizi martta yaptırdık,bülent hocanınn ahstasıyım ama transferimde yurtdışındaydı hakn hoca girdi,sıkışıklıktan dolayı çok ağrım oldu transferm zor geçti oysa ogüne çok odakalnmıştım ,iyi geçsin diye..malaesef tutmadı.sebepsiz infertilite..yani tam teşhsim yok şuana kadar,herşey kaliteliydi ama allahın takdiri diyelim..2.de ord aolucka dondurluş embryolaırm var..ama ondna önce histreskopi var sırada rahimden tam emin olmdan 2.ye cesaretim yok tüpün tutmaması hiçbişe benzemiyorkaçliraya yaptrdın?anatolşad abana 900 dediler..başka yerde olmaz değilmi?yani kendi doktorun daha iyidir?inş.seneye anneler gününüğde kucağınd aolur bebğinnn
Allah yardımcın olsun canım histeroskopi yaptır bakalım..ben hiçsıkıntı yaşamadan 1 haftada atlattım hiç ağrım falan olmadı sadece adet olmuş gibi kanama oluyo okadar..inşallah en kısa zamanda sıkıntıların sona erer bebeğine kavuşursun..ben 3000tl ye yaptırcam raporlu ilk defa yaptırcam bilmiyorum inşallah tutar hayırlısıyla..aşılama tutmayınca bile çok kötü olmuştum ben bunun tutmama ihtimalini aklıma getirmemeye çalışıyorum..Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Arkadaşlar, yine yumurta takibi, bi ton ilaç, aşılama vb vb derken, bugün test sonucum yine negatif. tüp bebek kararı aldık gibi. hastane konusunda kafam çok karışık anatolia mı amerikan mı arada kaldım. ikisinde de deneyen ve başarılı olan arkadaşlarım var. nasip tabii öncelikle. web sayfalarından fikir oluşturamadım. ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
sanırım bende ilk anatolia ile başlıycamm araştırmalar o yönde ilerlio telefonla görüştüğüm bayan eğer sgk varsa ve erkek ınfertitesi söz konusuysa 3 sene evli olma şartı aranmadığını söyledi ve raporla onlar ilgileniyorlarmış
Arkadaşlar, yine yumurta takibi, bi ton ilaç, aşılama vb vb derken, bugün test sonucum yine negatif. tüp bebek kararı aldık gibi. hastane konusunda kafam çok karışık anatolia mı amerikan mı arada kaldım. ikisinde de deneyen ve başarılı olan arkadaşlarım var. nasip tabii öncelikle. web sayfalarından fikir oluşturamadım. ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
merhaba canım ben hakan hocanın hastasıyım aynen senin dediğin gibi ilk aşılamam negatif sebepsiz inferlite ilk tüp bebek denememi anatoliada yapturdım ama hiç kötüsünü düşünmedim sonuç pozitif kesemide gördüm son olarak kalp atışı kaldı.en önemlisi olayı kafada bitirmekmiş gerisi çok güzel oluyo.tabi ki çok kalabalık bir hastane kimse bişeyleri dört dörtlük bekleyemez çünkü çok yogun orda çalışanlarda haklı.Bence anatolia.allah emeklerini boşa çıkarmasın
merhaba canım ben hakan hocanın hastasıyım aynen senin dediğin gibi ilk aşılamam negatif sebepsiz inferlite ilk tüp bebek denememi anatoliada yapturdım ama hiç kötüsünü düşünmedim sonuç pozitif kesemide gördüm son olarak kalp atışı kaldı.en önemlisi olayı kafada bitirmekmiş gerisi çok güzel oluyo.tabi ki çok kalabalık bir hastane kimse bişeyleri dört dörtlük bekleyemez çünkü çok yogun orda çalışanlarda haklı.Bence anatolia.allah emeklerini boşa çıkarmasın
raporlu olarak ne kadar ücret alıyorlar anatoliada ayrıca ilaç raporu geçerli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?