Tüp Bebek Merkezleri Anatolia veHakan Yaralı ile tüpbebek tedavisinde olanlar burda buluşalım..

avci82

meleklerime kavuştum:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.116
3
116
Diğer
merhaba

anatolya da hakan hocam la ilk adımı attım..Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
benimle aynı yolda olan arkadaşlarım,konuşup duygularımızı,sıkıntılarımızı,bildiklerimizi paylaşabiliriz..
Allah yar ve yardımcınız olsun.
sevgiler..

bugün hıdrellez.
dilek diledinizmi?
Allah gönlümüzün muradını versin inşallah..

Hayırlı Olsun Arkadaşım, Benimde ilk transferimi pzt.günü Bülent Bey yaptı. Şimdi 13 mayıs ta B-HCG testimizi bekliyoruz. Sen ne durumdasın?

Hayırlı Olsun Arkadaşım, Benimde ilk transferimi pzt.günü Bülent Bey yaptı. Şimdi 13 mayıs ta B-HCG testimizi bekliyoruz. Sen ne durumdasın?

inşallah pozitiftir sonucun..öğrenince yzarsan sevinirim..
ben histeroskopi oldum 1 hafta önce rahimde perde vardı o alındı..mayısta normal adet görüp haziran adetimin 2. günü ilaçlara başlıycam inşallah..
sen ankara da mı yaşıyosun??anatolia yı nasıl buldun,memnun kaldın mı?
ben denizli den gidip geliyorum..sorun erkek infertilitesi..inşallah rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almak nasip etsin hepimize..
seneye anneler gününü bizde anne olarak kutlayalım inşallah..

ben ankaradaki tüp bebek merkezlerini araştırıyorum ve okudukça kafam karışıyor açıkcası mayanın sayfasına girdim önce süper yorumlar daha sonra sayfalar ilerledikçe gitmeyine dönüştüüü napcam ben yaaa

İnşallah hepimizde seneye anneler gününde bebişlerimizle birlikte oluruzz.....
Bende Anatoliia Hakan Hocaya gidiyorumm.. Çok memnunum klinikten ve Hakan Hocadan ... Biraz kalabalık ama gerçekten ekip çok iyi... Benim 16 sı test günüm inşallah bebekler tutunmuştur anneciğine... Dua edin nolurr... Senin de en kısa zamanda tedavine başlanır... ve inşallah olumlu sonuçlanır.. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Merhaba bende anatolia ya gidiyorum. Lucrine başladım 8. günüm bugün. Birşey sorabilirmiyim? E2 testlerine başladınız mı? Sabahtan mı veriyorsunuz? Sonuç nezaman çıkıyo bide anatolia dışında yaptıracağım ben benim gibi olan var mı?

inşallah bebeklerin seninledir..banda umut olursun..hangi testler yapıldı tedaviye başlamadan bide folic asit önerdimi hakan hoca?ben sadece karyotip analizi yaptırdım başka test istemedi ..haziranı bekliyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider..seninde güzel haberlerini alırız inşallah..

canım ben henüz tedaviye başlamadım o yüzden cevap veremiycem..Allah işlerini rast getirsin canım..
bende ankara dışından gelicem ama yumurta takibi süresince orda kalıcam tüm takipleri hakan hoca kendi yapmak istedi..inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun..bu tedaviler bize bebişlerimizi getirsin inşallah.

sanırım bende ilk anatolia ile başlıycamm araştırmalar o yönde ilerlio telefonla görüştüğüm bayan eğer sgk varsa ve erkek ınfertitesi söz konusuysa 3 sene evli olma şartı aranmadığını söyledi ve raporla onlar ilgileniyorlarmış

Arkadaşlar, yine yumurta takibi, bi ton ilaç, aşılama vb vb derken, bugün test sonucum yine negatif. tüp bebek kararı aldık gibi. hastane konusunda kafam çok karışık anatolia mı amerikan mı arada kaldım. ikisinde de deneyen ve başarılı olan arkadaşlarım var. nasip tabii öncelikle. web sayfalarından fikir oluşturamadım. ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba canım ben hakan hocanın hastasıyım aynen senin dediğin gibi ilk aşılamam negatif sebepsiz inferlite ilk tüp bebek denememi anatoliada yapturdım ama hiç kötüsünü düşünmedim sonuç pozitif kesemide gördüm son olarak kalp atışı kaldı.en önemlisi olayı kafada bitirmekmiş gerisi çok güzel oluyo.tabi ki çok kalabalık bir hastane kimse bişeyleri dört dörtlük bekleyemez çünkü çok yogun orda çalışanlarda haklı.Bence anatolia.allah emeklerini boşa çıkarmasın

evet canım rapor için gerekli belgeler var onları hazırladıktan sonra onlar çıkartıyolar..hakkında hayırlısı inşallah..

amerikan ı hiç duymadım bende çok araştırmadım ama tavsiye üzerine hakan hocayı seçtiğim için anatolya oldu..inşallah sonuçta güzel olur..

gözünaydın,sağlıkla kucağına al inşallah..darısı başımıza

ayyyyyy, ne güzellllll, sağlıkla ve mutlulukla kucağına alırsın inşallah. şanslı, mutlu bir bebek olsun inşallahhhhh. yarın anatolia nın temsilcisi ile buluşacağız, ne yapacağız edeceğiz anlatacak. Allahıımmmm isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…