ayyyyyy, ne güzellllll, sağlıkla ve mutlulukla kucağına alırsın inşallah. şanslı, mutlu bir bebek olsun inşallahhhhh. yarın anatolia nın temsilcisi ile buluşacağız, ne yapacağız edeceğiz anlatacak. Allahıımmmm isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et
Günaydın kızlar...
Ben de anatolia'da ancak Bülent Hoca'da işlemi uygulattım. Eşime de mikrotese uygulandı. Anatolia'dan ve Bülent hocadan çok memnun kaldım. İlk tüp denememde tuttu Allaha şükür. Şuanda 13 haftalık gebeyim. 2 hafta kadar önce yine aradılar. Nasıl gidiyor diye. Yani takibi elden bırakmıyorlar... Ben il dışındayım çünkü. bu durum çok hoşuma gitmişti.
Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, sevgiler...
gözünaydın,sağlıkla kucağına al inşallah..darısı başımıza
gözünaydın,sağlıkla kucağına al inşallah..darısı başımıza
amin canım inşallah sizde o dünyanın en güzel varlıgının varlıgını tadarsınız.allah kimsenin emeklerini oşa çıkarmasın senin kararın ne nereye başlıyacan.
merhabalar kızlar bende ilk olarak ankara medicana da yaptırmıştım herşey çok güzel fakat doktorunda lab. çok iyi olmadığını düşünüyordum ki öyle oldu....
2. de uzun araştırmalar sonucu anatolia bülent hocayla oldu malesefki negatif fakat 3. yine anatolia olacak okadar araştırdımki ordan başka yok hakan hocada bülent hocada.....istanbulda çok ama ankarada malesef ikisi başarılı yani fazla şansımız yok gibi
sebeblerimize gelince bende rezerve azlığı eşimde sperm yani 2 taraflı
sadece erkek faktörü olan arkadaşlar bu işi oldu bilin çünkü kimle tanıştıysam ilk denemesinde oluyor olmadı 2. de doktorlarda diyor zaten bayandansa erkek sorunu olması daha iyi diye....
güzel yerdesiniz merak etmeyin tedbiri bizden takdiri allahtan inşallah rabbim hepimizi çok bekletmeden hayırlısı ile kavuşturur....
merhaba yeniden aslında ben erkekteki azospermi durumunun (yani sıfır sperm )daha kötü olduğunu duydum kadın menapoza girse daha kolay dedi bize bi ürolog ama tekrar bi konuşmak lazım herkes bişey söylüooo
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah sonucun pozitif sonuçlanır bende ilk denememi anatoliada yaptırdım bülent hoca yaptı ama negatif sonuçlandı şimdi nasip olursa ikinciyi düşünüyoruz ve yine anatolia yine bülent hoca çok memnun kaldım hem merkezden hem hocamdan hemde ilgilerinden inşallah allahım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürür
canım ben nasip olursa bu cuma için randevumu aldım haziran 3 yani kısa protokol olursa haziran ortası gibi başlar ama uzun olursa benimde haziran sonu başlar sanırım
bende anatolyada yaptım bebıkolarımı su an 9 ayları bıtmek uzere takıplerımı hakan bey yapmıstı transferı bulent bey sehır dısından geldıgım ıcın onlarla pek gorusemedım herseyı burdakı doktorum ayarladı ama bı kez da
ha denesem galıba anatolıayı tercıh ederım
Günaydın kızlar...
Ben de anatolia'da ancak Bülent Hoca'da işlemi uygulattım. Eşime de mikrotese uygulandı. Anatolia'dan ve Bülent hocadan çok memnun kaldım. İlk tüp denememde tuttu Allaha şükür. Şuanda 13 haftalık gebeyim. 2 hafta kadar önce yine aradılar. Nasıl gidiyor diye. Yani takibi elden bırakmıyorlar... Ben il dışındayım çünkü. bu durum çok hoşuma gitmişti.
Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, sevgiler...
slm kıslar ben ilk denememi mayada yaptırdım ama negatif ve hiiiiç memnun kalmadım şimdi temmuz gibi 2.düşünüyoruz ama çok kararsızım bi arkadaşım anatoliada yaptırdı ilk deneme tuttu.biraz ondan cesaret alıyorum ama rapor hakkımda bitti şimdi raporsuz ne kadar ödememiz gerekio.taksit felan yapıolarmı bilen varmıki
Merhaba arkadaşlar bende bu ay anatolyada tedaviye başlayacağım ilk denemem olucak oraya giderken hangi belgeleri götürmem gerekiyor birde fiyatlar nedir rica etsem beni bilgilendirebilirmisiniz. İnşallah Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder bebişlerimiz sımsıkı tutunur
canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim biraz geç gördüm cevabını randevuya 1 saat kala bizim planlar ve doktor değişti. hayırlısını diliyorum.canım rapor için
1er adet nüfus kayıt örneği eşin ve senin için
aile cüzdanının ilk 3 sayfa fotokopisi
nüfus cüzdanı fotokopileri
çalışıyosan ssklıysan ssk hizmet dökümü emekli sand. işe çalıştığın kurumdan kaç yıldır orda çalıştığına dair belge
eşine ait spermiogram tahlilleri(varsa)
benden bunları istediler ben raporumu yaşadığım ilde çıkarttırdım..bütün evraklardan 2 şer tane olsun birer tanesinide anatolyadan istiyolar.
fiyat 3100 raporlu tese yok..Allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?