- Konu Sahibi miss_capraz
bülent tıraş ama 3 ay sonra başlıycam sigortamda sorun çıktı hergün bir yasa çıkıyor hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim rapor yok 3700 artı ilaçlar oda 600 tuttu
ayrıca ben rapoluyum yoksa daha yüksek ilaçlarımada 1000 dediler arık yüzde elisi ödeniyormuş eskiden yirmisini ödüyorduk
kıslar sorun ilaç parası değil tedavi parası 3700 diyolar bize ama bi taraftan 3100 lafları var ben onu anlamadım
"olmuyo" hayırlı olsun bebeklerin allah kucağına almayı nasip etsin
arkadaşım meraba bizde bu ay başlıyoruz tüp bebebğe bizde anotolia ya baslıyoruz .gecen ay gıttık raporlu 3300tl dediler kdv cıkıyomus 3100 cıvarı dedıler bıze bende pregon baslıcam ilaclarda 1000 tl yi gecer heralde.
yalnız ordan geldıkten sonra esim ssk dan arastırdı devler nekadarını oduyo dıye bıze ankaradan 950 tl sını devlet oduyo demıslerdı.ssk da neresı olursa olsun %30 sız odersınız %70 ssk karsılar dedı sadece tıp fakultelerınde parasız yaptırılıyomus.eger oyleyse bızım merkeze odıyecegımız 1500 cıvarı oluyo cunku raporsuz 4200 tl demişlerdi.eger oyleyse kısı bası 1500 tl fazla alıyor bunlar