• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri anatolia ya karar verdim görüştük süper elektirik aldım doktorum

olmuyo arkadaşım istediğimi yazarım fiyat hakkında adaletsiz dawrandılar ve bende bu durumdan şikayetçi oldum.alala..ne var bunda.başka arkadaşlara da aynı şeyi yapmasınlar.ben saf dawrandım onlar gözü açık olsunlar diye yazdım.kimi rencide ediyorki bu durum..alalaaa.sen nie bukadar rahatsız oluyorsun anlamadım...

merkez benimde ondan rahatsız oluyorum ...................................canım kımse ne sana ne bana zorla yaptırmadı ya bastan kabul etmıyecektin...............kabul ettiysende..........konusmuyacan..............yoksa beni alakadar etmez kimi kime sıkayet edıyorsan o senın bilecegin birsey............sen işi ole bir noktay getırıyorsunki sanki kandırılıyorsun gıbı ......sende biliyosun artık tüp bebgın bi pazar haline geldigini..........neyse sana mutluluklar umarım meleklerıne en kısa zmanda kavusursun..................

arkadaşım senin iyi niyetli konuştuğunu hiç düşünmüyorum.bu konuda çok patolojik davranıyorsun.takmışsın kabul etmicektine pazara.bu bi pazar haline geldiyse tabiki sistemi eleştireceğiz.susup kabullenmeyeceğiz.ben hukuki yollara başvurdum zaten.ısrarla anlamak istemediğin noktaysa başka arkadaşların benimle aynı enayiliği yaşamasını istememem.ama ben nekadar açıklasamda sanırım çarpıtarak anlamaya dewam ediceksin..bu konuyu şahsına saldırıymış gibi adledmen gerçekten çok tuhaf.bugünden itibaren seninle diyaloğa girmek istemiyorum.lütfen sende bana yazma.hepimiz aynı zorlu yolları yaşıyoruz.allah yardımcımız olsun.inşallah hepimizin duaları kabul olur.

biz de Anatolia'da tedavi olduk tavsiyem gerçekten pazarlık yapın bunda bişey yok..ben raporluydum ve 3100 tuttu..şimdi 20 haftalık hamileyim çok şükür tuttu..Anatolia iyi bi yer ben de öneriyorum herkese sonuçta oranları yüksek ona bakmak gerek...ama bazı aksak tarafları var o da heryerde aksaklıklar olacaktır...bizler daha duygusal yaklaşıyoruz onlar işi ticarethaneye dönüştürmüş durumda ama xolix senin başına gelen durum konusunda da peşini bırakma derim yaptıracak arkadaşların da bilgisi olsun tabiki uyarman güzel bunda kötü bişey yok...
umarım herkes sağlıkla kavuşur bebişlerine

selam arkadaslar bende anatolıada 3 tedavımı oldum 1 hafta sonra sonucum bellı olacak benı ucuncu kez oraya goturen neden bülent hocadan cok memnun olmam ve bana guven vermesıydı ayrıca yumurta takıplerıde dısıplınlı ve dıkkatlı yapılıyor kısaca merkezden memnunum fakat ücretlendirmelerını elestirmeden yapamayacagım herkeze farklı fiyat verıyorlar aynı anda tedavı oldugumuz arkadaslarla konusuyoruz 3.100 den 4.100 e kadar verenler var...ben üçüncü deneme ıcın 3.400 verırken ılk denemede 3.100 e yaptıranlar var...bu durumu neye gore ayarlıyorlar anlamadım hatta ıkıncı deneme ıcın gelen bır arkadas ılkınde 4.250 vermıs ıkıncıde 3.600 verdı bence anatolıanın bu fiyat polıtıkasını tez elden gecırmesı lazım zaten yeterınce yorucu ve yıpratıcı olan bu süreçte bu durum cok can sıkıcı oluyor bırde raporlu ve raporsuz fıyat yazanlar olmus rapordan kastettıgınız devlet yardımı ıcın verılen rapormu ne raporu....

Back
X