benim uzun protokol, iğnelerin 8. günü, ama lucrine 18. gün başladığım için adet olmayı bekliyorum.. sonra da gonal-f lar başlayacak, bakalım ne olacak? senin kısa protokol müydü? ne zaman transfer? bir de bir soru daha; yumurta toplamada hoca da oluyor mu? nasıl bir işlem? anlatırsan sevinirim, Lucrin adet geciktirir mi? ooo ben de soru çok:)
benim uzun protokol, iğnelerin 8. günü, ama lucrine 18. gün başladığım için adet olmayı bekliyorum.. sonra da gonal-f lar başlayacak, bakalım ne olacak? senin kısa protokol müydü? ne zaman transfer? bir de bir soru daha; yumurta toplamada hoca da oluyor mu? nasıl bir işlem? anlatırsan sevinirim, Lucrin adet geciktirir mi? ooo ben de soru çok:)
canım yumurta toplamada aneztezi uyguluyolar hiç bişey hissetmiyosun
canın acımıyo lutfen sımdıden dusunup canını sıkma delikafadulden
hituci nası gidio canım?iyimisin?ne aşamadasın?
merhaba canım.bugün embriyolarım pgt ye girecek.sağlıklı olup olmadıkları yarın belli olacak.sağlıklı çıkarsa pazar günü transferim var Allahtan bi mani olmazsa.çok dua et nolur.bu defa Allahın izniyle hayırlısıyla sağlıkla bebeğime yada bebişlerime kavuşmak istiyorum.hepimiz için istiyorum bunu.sen napıyosun nasılsın?görüşmek üzere canım sevgiler...a.s.
hituci bugün transferin varrrrrr...allahım inşallah tutar bu kez......
canım allah yardımcın olsun.sana soracagım kromozom translokasyonu var diyorsun bunun için nasıl testler yapıldı benim için çok önemli.kaç.embriyo pgt ye gitti.ve ücret olarak ne alıyorlar .pgt için.benim 13 tane pgt girdi 1 tane kaldı o da tuttu ama düşük olacak bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?