Tüp Bebek Merkezleri Anatoliaya şubatta gidenler..

burcunn inşallah iyi sonuçlar müjdelrsin.ya cherry den haber yok kızlar.çoktan belli olması gerkiodu?

cherry 2009 anne adayları bölümüne yazmış sonucunu, pozitifti, bence de süper bir haber.. darısı başımıza.. sen ne zaman başlıyorsun xolix? daha var mı?

kızlarr 2009 ann adaylarına ve bi kaç topiğe yazmışım buaraya yazmamaışım hay allah sırnaşık şey benim sonuç pozitif çok şükür darısı başınıza artık herkes için dua ediyorum :Saruboceq: bu arada pzt keseyi görmeye gidicez bakalım haber ederim sizlere de.. ama anatolia'dan ne arayan var ne soran bir tek ilk bhcg değerimi öğrenmek için aradılar o kadar benneyaptımki

ama sanırım sonrasında anatoliaya devam edersen ilgileniyorlar, çünkü baştan bize tedavi ilk bhcg değerinin ölçülmesi ile bitiyor demişlerdi, bir de çok kalabalık bir yer ya, ondan da olabilir..amaaan boşver sen pozitif sonuç aldın ya, hepimize moral oldu, Anatoliaya gidenlere yani.. ben de inşallah size temmuzda pozitif sonuçlar yazmak istiyorum..inşallah Allahım, hepimiz bu yıl hamile olduğumuzu öğreniriz..

dervişcim nisanda başlıcam inşallah.aksattım hep incir kürünü canım ya..ama eşime keçiboynuzu veriyotum hep..senin nası gidio kürler.?canım ya inşallah bizde cherry gbi müjdeli haberler veririrz burdan...
cherry seni çooook tebrik ederim moral olsun bizede..senin ilk denemenmiydi?yaş kaçtı?kaçı döllenmişti?kaliteleri nasıldı kardişcim?bide sizde sorun neydi acep?

cherrycim allah analı bablı büyütsün işallah . durumunla ilgili olarak bizi aydınlatırsan bize de moral ve de umut olursun . sizde sorun neydi. yumurtalar falan nasıldı kaç tane koydular.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..benim ilk denemeydi sorunum sağ tüpüm tıkalıydı ve sperm hareketlilik sorunu vardı. 9 yumurta toplanmıştı 5'i döllenmişti 3 tane transfer edildi 8/8/7 bölünmüşlerdi orada %50 şans verdiler transfer sonrası..bu arada yaşım 28 eşimle aynı yaştayız :)
Açıkçası arkaşalar size çok zor ama rahat olmayı öneriyorum o zaman herşey daha kolay oluyor hiç bişeyin sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin bu dönemde..
ınşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız hepiniz için dua ediyorumm...

kizlar ablamda bu ayda orda tedaviye basladi uzun protokol bak simdi kafam karisti
o hocanin cok iyi oldugunu hep duyduk ama demekki yogunluktan ilgi yok
ama mecbur basladi artik insallah olumlu sonuc alir ilk denemesi memorialda olmustu ilgiliydiler ama negatif ti
bunlar ilgisiz olsunda insallah basarili olurlar

Asicim Anatolianın hocaları çok iyi, merak etme, içine bir şüphe düşmesin, çok yoğun biryer, ama gerçekten hocalar çok çok iyi..

xolix, benim kürler iyi gidiyor, hergün inicirlerimi kaynatıyorum ama bugünden kaynattığımı bir bardak bugün, bir bardak da ertesi sabah içiyorum, yine günde 2 bardak içmiş oluyorum, olur herhalde, düzeni öyle oldu .. bir de ben bu inciri şimdi uyguluyorum ama benim taaa haziran sonu tedavi, o zamana etki eder mi?

dervişim bence eder canım.bakarsın ozamana kadar kendiliğinden hamile kalırsın.olurmu olur walla:)
asi ablan hakan hocayamı bülent hocaya mı gidio?

asi inşallah ablanın tedavisi de olumlu sonuçlanır...ben Anatolia'nın bu konuda çok tecrübeli ve başarılı olduğunu düşünüyorum bu anlamda ablan içini rahat tutsun sadece çok yoğunlar buna da kendisini hazırlasın ki hayal kırıklığı yaşamasın...:)) sen de yeğenlerine kavuşursun hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

kızlar hayırlısı ile anatoliaya giden diğer arkadaşlar da hamileyiz diye yazsak muhteşem olacak.. o kadar çok istiyorum ki şurdan hamileyiiiiiiiiiiiiiiz demeyi birbirimize..

kıslar bende bu ayın 27sinde iğnelerime başlıyorum. allah nasip edersede nisanda transferim olucaksositososito..anatoliada, hakan hoca ya gidiyorum aynı yerde üçüncü denemem olucak.inşallah bu sefer göbüşlerimiz kocamaaann olur hepimizinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…