hituci çok üzüldüm canım benim..neler hisettiğini okdariyi anlıyorumki...ama sende ricam skın vazgeçmemen ve mutlaka anotolia dışında bi yrde denemen...lütfen arkadaşım...sanırım bende 2.ye orayabirdaha gitmeyeceğim.ankranın içinde olmam ve hrgün iğnelrimi orda yaptırmama rağmen ilgi sıfırdı.hemşireler sanki hastalardan iğrenmişlr artık.doktorda duyguları bile robot gbi ifade edio.
haziran gibi birdaha denicez galiba.elimde iki denemelik daha ilacım var.onlarıda bitirdikten sonra Allah dahada nasip etmezse mücadeleyi bırakmayı düşünüyorum.pozitif olma olasılığı çok düşük ama ben ilerde pişman olmak istemiyorum.onun için denicem.enazından elimden geleni yaptım dicem geriye dönüp baktığımda.ama güzel Allahım bu denemerim birinde hayırlısıyla sağlıkla nasip ederse oda mucizem olacak.
sen hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun?neler yapıyorsun?
canım rüyan çok çok güzel ..bebek ölmüş ya ölüden diri haber derler bi okadar sevineceksin ..gittiğin merkez konusuna gelince kesinlikle söylediklerimizi o merkeze devam eden arkadaşlarımızı üzmek için söylemiyoruz...senin için rahatsa orda devam et..ama ilgi konusunda inanki hiç birbirinden farkları yok...sadece naçizane tavsiyem daha donanımlı bu konuda labratuvar tecrübesi iyi istanbuldaki merkezlerin birini düşünsen daha mı iyi olur diyecektim ...ama
sen güveniyorsan her şey gönlünce olsun ...bide yeni gittiğin merkezde sıfırdan başlıyosun hiç olmasa burda mesafe katettin...yolun açık olsun....
Hituci aslında güvenilir ve güvendiğin bir doktor bence bu işin en başında.. sen de memnunum diyorsan dene tabii ki.. istersen için rahat olması açısından araştır başka yerleri de, yani istanbuldaki yerleri.. sen bilirsin.. Allah en doğru zamanda , en kısa zamanda sağlıkla inşallah bebişlerimize kavuşmayı nasip eder. bence tüm merkezlerde bu tedaviye başlarken ve tedavi sırasında psikolojik destek vermeliler hepimize.. bu ilaçlar, tedavi, testler tüm psikolojimizi değiştiriyor..
buarada rüyan hayırlı olacak inşallah, en kısa zamanda en iyi haberleri alman dileği ile canım.. sevgiler..
benim zor gidiyor, iğneler ve ben..gonal-f'e başladım.. perşembe kaç yumurta var , net öğreneceğim..akşam ilk gonal-f'in iğnesi girmedi göbeğime, biz de insülin iğneleri ile yaptık.. merkezi arayıp sordum olmaz onlarla dedi hemsire, ama olacak gibi gözüküyor, çünkü iğne girmedi 3 kez denedik, morardı, kanadı falan.. aynı miktar ilacı insülin iğnesi ile yapacak eşim artık.. gonal-f 450lik ile başladım, 225 ünite.. senin nasıldı?
buarada 225lik yapınca 2 günde bitecek gibi gözüküyor, hemsireyi aradım şimdi yine, 2 gün sonra gonal-f yeni kutu dedi, amaaan sehir dısından zor oluyo böyle..
buarada pınarcım anatoliada raporla 3300 tuttu benim, ilk gidişte de 200 muayene parası aldılar..rapor da bir haftada çıktı.. ilaçlar da 2000 tuttu raporla biz 1000ini ödedik, yani şimdilik toplam 4500 oldu.. ama ben sehir dışında olduğum için burdaki doktora da ayrıca para veriyorum.. sonu iyi olsun da inşallah..
900 lük kalemlerde var 450 lik kalemlerde.ben 900 lük kalem kullandım.ama bende toz falan yoktu.seninki farklı olabilir.yinede ilaç toz sıvı ne kullanıyorsan kalanı atma işe yarayabilir.merkeze gidince sorarsın.son iğneleri orada yapacaksın tahminim.kendileride takip ediyorlar çünkü.
benim 900 lük kalemlerde tek sıvı halinde ilaç vardı 187,5 yaptım hep.kalemde 900 yazıyor ama firma fazladan ilaç koyuyormuş onlarda işe yarıyo sonradan.onu demek istedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?