Ancak Yanında Söylerim

ya seni oyalıyo yada para sıkıntısı var bana öyle geliyor..
ama senin daha önce yazılarını hatırlıyorum 3 yıldır çıkıyosun ve bi kez görüştün sanırım yanlış hatırlamıyorsam bu nasıl bir korkuymuş ki güzelim bence de hemen öğren :olmaz:

Para sıkıntısı var evet. Hemde baya var. Ha diyince atlayıp gelemiyor en azından. Çok isterdim bunu ama karşımdakinide bu konuda anlamak zorundayım. Üzerine gitsem içine kapanır bidaha benimle bu konuyu konuşmaz diye biliyorum. Çünkü yapısı karakterini artık iyi tanıyorum canım.

evet daha doğrusu sözünü tutmadığı için. Sözlere çok öenm verdiğimi biliyor.

Madem sözlere bu kadar önem veriyorsunuz da ayrıldığınız zaman neden barışıyorsunuz.

Çocuk oyuncağı mı bu işler ? Ayrılıp barışıyorsunuz,barışıp ayrılıyorsunuz.

Şimdi gene sözünü tutamasa gene ayrılacaksınız,sonra gene mi barışacaksınız.Nezamana kadar bu böyle gidecek peki.?

Yada şöyle sorayım ; bu ayrılıkların ilişkilere zarar verdiğinin farkında mı sınız ?

valla bu iş çocuk oyuncağı değil maddi yönden sıkıntısı var madem baştan desin canım böle böle gelemicem maddi yönden iyi değilim diye olmadı geliyom hadi ayrılalım varmı öyle şaklabanlık yaa..
ben olsam ayrılırdım çekemem bu kadar ayrıl barış ayrıl barış oyunmu bu vida gibi yalama olmuş ilişki resmen....

bende sevdiğim ile mesafeliyim şehir olarak ama hiç bi zaman geleceğim dediğinde gelemiyorum ayrılalım lafını duymadım onu bırak parası yok ise zaten hayatım biraz para biriktireyim öyle gelirim diyor....

seven insan zaten sevdiğini kaybetmekten korktuğu için ikide bir hadi bitsin demezzz diyemezzz

ailesiyle sorunu olabilir mi?

ailesi seni biliyor mu?
ve hakkında ne düşünüyorlar?

birde bu insan hiç mi para biriktiremiyor kumbaraya bile bozuk para atsa valla bu kadar zamana gelmişti bence...

hiç mi yakın arkadaşı yok destek olabilcek... sanki 1 milyar para lazım... bi şekilde ayarlanabilir bence..

Ayrılalım lafını bu defa ben dedim. Ayrılan ben olmuştum

hiç fark etmez kimin dediği sonuçta bu laf ağızdan çıkıyor çok seviyorum dediğin halde???
bizde çok kavga ederiz sevgilimle madem öyle bitsin deriz bazen ama sadece o kadar icraata geçmez 4 senedir zaten bizde o yürek yok ayrılacak kadar sevgi o kadar basit değil ayrıl barış ayrıl barış yalama olduğunda bi anlamı olmaz bi yola çıktıysanız beraber her türlü zorluğa el ele göğüs gereceksiniz eller ayrılmadan zaten en ufak problemde eller ayrıldığı zaman o ilişkiden daha hayır gelmez bana göre.........

arkadaşım sen hem bişeler danışıp hem de sevgilineve ilişkine toz kondurmamak için çabalıyorsun.ya yorumlarımıza önem ver tez çürütmeye çalışma ya da boşuna konu açma.şöledir diyoruz yok böledir diyorsun,öğren diyoruz Üzerine gitsem içine kapanır bidaha benimle bu konuyu konuşmaz diye biliyorum diyorsun madem öyle bize sormanın da bi faydası olmayacaktır.tuhaf bi ilişkiniz var bu her actıgın konudan anlasılıyor zaten...ya en basitindenn bir örnek ayrılık sizi yıpratır diyorlar sen de cvp olarak bize iyi geliyor diyorsun.madem kendi bildigini yapacaksın bize neden danışıyorsun???

Para mevsuzu olduğunu sanmıyorum, insan parası yoksa en fazla gelemiyorum der, parası olmadığı için niye korksun ki. Yanına gelince anlatabileceğim dediği konunun para olmadığı kesin. Daha ciddi bir konu demek ki.

Korkmuyorum ,gibi bir cümle kurabildiğine göre, daha ciddi bir durum var bence. Ya yalan söyledi bir konuda onu açıklayacak, ya da gizlediği birşey var.

Açıkçası pek doğru bir ilişki gibi durmuyor, çok yıpranmış, sözler verilmiş yapılmamış.

Ben olsam gelmesini bekleyemezdim heralde, çünkü bu seferde geleceğini pek sanıyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

yalnız ben ortada bi ayrılık göremiyorum bunun adı ayrılık olamaz ki hepsinde geri barışmışsın bide aranızda ne kadar uzaklık var şehir olarak merak ettim canım :sinifsinif:

evet daha doğrusu sözünü tutmadığı için. Sözlere çok öenm verdiğimi biliyor.

söz veriyor sözünde durmuyo ayrılalım diyorsunuz. sonra tekrar barışalım. artık o sözünde durmasa da sizin ayrılıp sonra tekrar barışmak isteyeceğinizi adı gibi biliyor. bir müddet geleceğim diye oyalıyor sonra da bir işim çıktı mazeretine başvuruyorgamyoncuiremsu
oyuncağa çevrilmiş. belki de evli kim bile bilir kiaklinialirimsmile

bence yapmaya çalışacağı şey, telefonda kna edemeyeceği için yanyana iken duygu sömürüsü vs.bir şeyler yapıp kandırmakfisfisfis

Back
X