Ancak Yanında Söylerim

Sen kısaca konuya girmişsin bende kısaca konuya cevap yazayım:

Bu kişi seni tam anlamıyla sevmiyor.

seven insan herşeyini sevdiği kişiyle paylaşır.

heleki seni görmekse.

tabiri caizse dağları aşar ne engel varsa onu görmez sana gelir.

bunu anlatmak pek hoş değil ama yıllar önce benimde 3 yıl süren ilişkim oldu ve bende bir kere gördüm uzak şehirdeydi o zaman mesafenin önemi yok diyordum çevremdeki herkes bu şekilde olmaz ne zaman onun yaptığı kötü bişi olsa ben hemen savunurdum çevremdekilere bizde defalarca ayrılıp barıştık oda yanıma gelecekti okuyunca güldüm boş iş bunlar ya...sonra ne mi oldu tabiki aklım başıma geldi ayrıldık aşk dokunmak ister
şimdi evliyim ve çok mutluyum ve Allahım kucağımıza almayı nasip ederse bebeğimizde olacak :asigim::nazar:

arkadaşım sen hem bişeler danışıp hem de sevgilineve ilişkine toz kondurmamak için çabalıyorsun.ya yorumlarımıza önem ver tez çürütmeye çalışma ya da boşuna konu açma.şöledir diyoruz yok böledir diyorsun,öğren diyoruz Üzerine gitsem içine kapanır bidaha benimle bu konuyu konuşmaz diye biliyorum diyorsun madem öyle bize sormanın da bi faydası olmayacaktır.tuhaf bi ilişkiniz var bu her actıgın konudan anlasılıyor zaten...ya en basitindenn bir örnek ayrılık sizi yıpratır diyorlar sen de cvp olarak bize iyi geliyor diyorsun.madem kendi bildigini yapacaksın bize neden danışıyorsun???

Neden bu kadar sertsin? Tavrın bana karşı sanırım? Çünkü ne zaman konu açsam senden aynı tarz cümleler duyuyorum ve hoşlanmıyorum. Biraz daha yumuşak olmayı deneyebilirsin.

Arkadaşlar onu savunmuyorum tabiki sadece olanı ortaya koyuyorum. ıyisiyle kötüsüyle. Evli değil. Bundan çok çok eminim. Ailesi beni biliyor. Annesiyle defalarca konuşmuşluğum var. Babasıyla dahi. Daha 2 ay önce ablası bana atkı örüp yolladı. Kaldıki nüfus cüzdanınıda gördüm. Ben psikolojisiyle ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Çünkü hareketleri tuhaf, yani pek tutarlı değil. Bir an öyleyken, diğer an hemen başka oluveriyor.

Arkadaşlar onu savunmuyorum tabiki sadece olanı ortaya koyuyorum. İyisiyle kötüsüyle. Evli değil. Bundan çok çok eminim. Ailesi beni biliyor. Annesiyle defalarca konuşmuşluğum var. Babasıyla dahi. Daha 2 ay önce ablası bana atkı örüp yolladı. Kaldıki nüfus cüzdanınıda gördüm. Ben psikolojisiyle ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Çünkü hareketleri tuhaf, yani pek tutarlı değil. Bir an öyleyken, diğer an hemen başka oluveriyor.

Bu maddi sıkıntıları hep sana geleceği zaman mı ortaya çıkıyor pat diye...İlginç :delphin:

Yoksa sana gelmemek için mi maddi sorunlar çıkıyor acaba ki büyük ihtimal bu :delphin:

Arkadaşlar onu savunmuyorum tabiki sadece olanı ortaya koyuyorum. İyisiyle kötüsüyle. Evli değil. Bundan çok çok eminim. Ailesi beni biliyor. Annesiyle defalarca konuşmuşluğum var. Babasıyla dahi. Daha 2 ay önce ablası bana atkı örüp yolladı. Kaldıki nüfus cüzdanınıda gördüm. Ben psikolojisiyle ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Çünkü hareketleri tuhaf, yani pek tutarlı değil. Bir an öyleyken, diğer an hemen başka oluveriyor.

al işte burdan yak...
nasıl güvenebiliyorsun böyle birine o zaman?
daha ne diyeyim ki hakkında hayırlısı umarım kendini daha fazla yıpratacak birşeyler yapmaszsın!!!

bilemiyorum. Gerçekten bilemiyorum. Bir hafta bana çıktı aşkım artık işlere iyice asıldım şimdi çalışmak zamanı senin yanına gelme zamanı diye. Gerçektende asıldı işlere sonra aniden birdenbire pat diye böyle söyledi. Bunu deme gerekceside ben bu ay sanıyodum aşkım özür dilerim dedi. Ben de tam anlamadım açıkcası.

Mehser başka bir zaman olsa gerçekten bende bu kadar rahat diyebilirdim senin dediklerini ama insan işin içine karışında hiç de sandığın gibi kolay olmuyor emin ol

sende bu adamı çekiyorsun bilmiyorumkismile

yüzyüze görüştüğün yok değil mi nerden biliyorsun ki çalıştığını. tek iletişiminiz telefonda değil mi. ağzından çıkan şeyi yaptığına nasıl bu kadar güvenebiliyorsun :uhm:

Çünkü bir çok defa ispatladı da ondan! Benimde böle şüpheye düştüğüm zamanlar çok oldu. Her seferinde bana kendini ispatladı o yüzden çalışma konusunda eminim

nasıl ispatladı

ona bu kadar güvenme

hele 3 yılda 2-3 kere görüştüğün birine hiç güvenme

ya başkası var ya da evli ama boşanamıyo...

O...Mavi....O ya neden bu kadar kötümsersin Allah aşkına? Zaten içim sıkılıyo tamam sizden zaten beni mutlu etcek laflar duymak istemiyorum açıkca herşeyi konuşup rahatlamak istiyorum ama sende çok kötümsersin gerçekten. Neden?

nasıl ispatladı

ona bu kadar güvenme

hele 3 yılda 2-3 kere görüştüğün birine hiç güvenme

ya başkası var ya da evli ama boşanamıyo...

Çalışıyorum dediği vakitlerde aradım, ya da ondan beni aramasını rica ettim. İşte olduğuna emin oldum. Ya da sabahları işe gidiyorum dediği sıralar beni arardı hep. İşe gidene kadar konuşurduk. Ama dediğim gibi evli değil.. Başka bişeyler düşünün kızlar lütfen. Her ihtimali göz önüne almak istiyorum şimdiden.

O...Mavi....O ya neden bu kadar kötümsersin Allah aşkına? Zaten içim sıkılıyo tamam sizden zaten beni mutlu etcek laflar duymak istemiyorum açıkca herşeyi konuşup rahatlamak istiyorum ama sende çok kötümsersin gerçekten. Neden?

Bu konuya yorum yazan herkes mi kötümser,herkes de mi sorun yoksa sen de mi?

Aynaya bakmaya ne dersin ?

Bak arkadaşım onu diyorum yok öyle değil,bunu diyorum yok öyle değil.Madem bu kadar eminsin herşeyden ,ona bu denli güveniyorsun o zaman neden buraya konu açıyorsun dimi ama...

Ben karamsar değilim,senin yerine koyarak kendimi yanıt verdim konuna.Lütfen...

Artı ortada bir sorun yok mu sence de ? Adamın senin yanına geleceği zaman maddi sorunları çıkıyor,tuhaf gelmiyo mu sana da ?

Adama toz kondurmuyorsun herşeye itiraz ediyorsun...

O zaman sana şunu diyim de rahatlasın için,duymak istediğin şeyi söyleyim bari...;

Adamda sorun yok,sorun sende çok büyütüyorsun,adam seni çok ama çok seviyor,herşey çok güzel..

Dedim işte oldu mu :delphin:

bende onunla aynı düşüncedeyim. bak yaşananları değil de şuraya yazdığın konuları ve yorumları kalbini kapatarak bir kere okumayı dene. sen değil de konuyu bir başkası açmış olsun. o zaman kendi doğruna kendin ulaşırsın.guclubacismile

3 yılda 3 kere gördüğün adam yanına gelmemek için sürekli mazeretler uyduruyor durum bu. fisfisfis
ailesi ile konuşman görüşüyor olman onlar tarafından da kandırılmadığını göstermez.
devir kötü kimsenin aklına böyle bir durumda güzel şeyler gelmez.:umursamaz:

kendi hayatına dışardan bakmaya çalış:hulya:

Çalışıyorum dediği vakitlerde aradım, ya da ondan beni aramasını rica ettim. İşte olduğuna emin oldum. Ya da sabahları işe gidiyorum dediği sıralar beni arardı hep. İşe gidene kadar konuşurduk. Ama dediğim gibi evli değil.. Başka bişeyler düşünün kızlar lütfen. Her ihtimali göz önüne almak istiyorum şimdiden.

telefonla konuştun ve onun çalıştığına ikna oldun öyle mi:hulya:

teknoloji çok gelişti sanaldan kandırılmak çok ama çok kolay. makine efektleri konuşma sesleri...

Lütfen ama ben böle bişey duymak istemedim. Sanırım sinirlerim çok yıprandı. Eğer kalbini kırdımsa kusuruma bakma oldumu?

Burda bizler sana yardımcı olamadık,o halde çocukla konuşman en iyisi...

O gelemiyorsa sen git görüşün yüzyüze herşeyi bizzat konuşup halledin.

Eğer sen de gidemiyorsan ,o zaman telefonda görüşmen.

Umarım herşey yoluna girer...ne diyim herşey gönlünce olsun .

Back
X