Ancak Yanında Söylerim

Maddi Durumdan Kaynaklı Olabilir Çünkü Erkekler Bu Konuyu Çok Kafaya Takarlar

bence ya evli yada ailesi göndermior biraz cansıkıcı bir yorum olucak benimki ama öle malesef benim bir arkadaşımın böle bir iliişkisi vardı çocuk şugün gelicem diordu sonra yok annem hastalandı yok kardeşimin düğünü var falan filan sonra öğrendikki annesi yollamıormuş taa oralardan nasıl gelin alırız olmaz gidemezsin diormuş seninkide böle birşey olabilir benim kardeşimde başka birşehirde kız arkadaşı var her ay alır uçak biletini hiç uzak falan demez gider sevginizi sorgulayamam ama gerçekten seven bir insan 3 senede 1 kere görüşmeye katlanamaz

Ben olsam boyle bi adama hayatta guvenmezdim korkarim boyle dengesiz tiplerden hem insan istedikten sonra ne yapar eder dayanamaz mutlaka gelirdi gormeye bu kadar uzatmazdi

valla bence gelmek isteyen adam ne yapar ne eder gelir. ben bunu bilirim, bunu söylerim. yaşadım, gördüm...
bir de 3 yıl içinde sürekli bi mazereti varsa artık yol ver derim. nasıl güvenebiliyorsun hayret ediyorum. bir erkek bir şeyi gerçekten istiyorsa, (hele ki 3 yılda) ne yapar eder gerçekleştirir onu. ya kendine güveni yok yada gerçekten vakit geçiriyor senle...

ya bısey soylıcem hayatımın en cıddı konusmları boyle basladı ve gelıstı
yanına gelmem lazım
sakın ol sana bısey solıcem gıbı cumlelerle

umarım kotu bısey dııldır

Back
X