Ancak Yanında Söylerim

Neden öyle yaptığı konusunda bi fikrim yok ama ilişkiniz hiç sağlıklı gelmedi,normal değil yani.
Sevgi dışında alışkanlık olmuş sizinkisi sanırım.

Artık korkmayacağım, dediğine göre, bazı şeylerden çok emin olma canım. Sanki ortada gizlediği ya da yalan söylediği izlenimi var.

Görüşmeleriniz nasıl, nerede tanıştınız, ne kadardır görüşüyorsunuz, sürekli yüzyüze görüşüyor musunuz?

canım her konuna bişey yazdım ve gene yazıyorum.
kendimden defalarca örnek verdim sana, 2.5 yıl dedim ayrıldım dedim ama yook anlamıyosun ki sen.
bak başka bi arkadaşta 3 senesini vermiş ayrılmış ve evlenmiş...

neden gerçekleri göremiyosun?
neden gerçek bir ilişki yaşamıyosun?

ondan başka adam mı yok?
hem onun hareketleri sence normal mi?

daha ne kadar devam edebilir böyle?
seni ona bu kadar bağlayan şey ne?
adamı görmüyosun, hissetmiyosun bile...

off of benim aşkım askerde, o askerden geldikten sonra üni. de 2. yılımı bitiriyo olcam ve kalan 2 yıl başka şehirlerde olcaz gene benim üniversiteden dolayı.. ve ben o 2 yılda onu eskisi gibi istediğim zaman göremicem diye şimdiden üzülüyorum...

seninki aşk değil saplantı olmuş iyice.. saçma sapan bi bağlılık ve eminim sosyal birisi de değilsin bundan da kaynaklanıyor bu kadar bağlılık. çevrende bi sürü insan olsa gözlerin açılırdı biraz

tatlım o zaman kusura bakma sen bile bile ladese tutuşuyorum diyorsun kazansamda olur kaybetsemde mantığındasın....

biz sana ne desek boş artık anlamamakta direniyorsun çünkü.....!
:umursamaz:

cnm benim seven erkek ne yapar ne eder bulur ve seni görmeye gelir....3 yılda sadece 1 kere mi görüştünüz.??...biz 4 yıl beraberdik uzaktaydık kaç kere görüştüğümüzü hatırlamıyorum bile...ki öğrenciydi bişekilde yanıma gelebilmek için çabalardı...üstüne hediyesi eksik olmazdı..son çalıştığım dönemde de ben yardımcı oluyordum..sonuçta ikimiz de çaba sarfediyorduk birbirmizi görmek için...

Arkadaşlar ben çok denedim kendimi saplantımı alışkanlıkmı sevgimi diye. Tamam alışkanlıkda var büyük ölçüde ama aynı oranda inanın sevgide var. Benim anlayamadığım konu şu. Evet o da bana hediyesini eksik etmiyor. Hiç beklemediğim anlarda çok güzel süprizler yapıyor bana. Burada maddi sıkıntısı devrede değil. Ama dünkü konuşmadan sonra sorunun maddiyat olmadığına emin oldum kızlar. Bir kere telefonda konuşurken annesi bana dediki kızım bu çocuk sinirlendimi çekip kapıyı çek git siniri gidince gel. Siniri uzun sürmüyor ama sinir anında demediği kalmıyor diye. Hakikatende öyle. Benimkiyle ayrı oldumuz bir dönemde annesine dedim ki. Teyzecim xxx e dikkat edin lütfen. Sadece iyi dilekte bulunmuştum kadın bu lafımı yanlış anlamış. Bu son 6 aydır devam eden barışmamızda da sinirli halinden korkuyorum çevremde sinirli insan istemiyorum lütfen düzelt kendini dedim. Söz verdi ama gene bir anda patladı. Yardımcı olmak istedim ona sevgim düzeltmeye yetmezmi dedim. Bu sorunumu düzeltmeye yetmez dedi. Çevremde kimse kalmadı bu yüzden seninde beni bırakıp gtmenden korkuyorum dedi. Kaybetmekten korkuyorum seni dedi. Dün tam söyleyecekken sorununu söyleyemedi gene maddiyata çevirdi ama değil. sorunu psikolojik ve annesi ben dikkat edin diyince o yüzden kızdı bence.

Allah sonunuzu hayır etsin cnm.. ama bana da pek sağlıklı gelmedi.. sen onun psikolojisini düzeltebilir misin bilemem ama onun seninkini bozduğu aşikar.. bence onu düşünmek yerine biraz kendini düşün..

do you wanna senın bu ılıskinı duydum yıkıldım acıkcası, cunku ben senı benım konulara bıle yorum yapan daha saglıklı ilişkisi olan bırı olarak nitelendırmıstım
sevgilinle nicedir gorusememişsin sonracıgıma garip sebeplerle her sefer senı ekmiş hala cıkıyrouz dıyorsun ama telefon sevgililiğinden baska bır sey degıl bu, farkında bıle degılsın.
uyan uyan.

Vallahi bilmem ki Nadya33 Hani konularına baktımda öle kötü bir yorumda yapmamışım ama snaki öc almak için gelmişsin buraya gibime geldi. Alla alla acaba ben mi yanlış anladım?

Vallahi bilmem ki Nadya33 Hani konularına baktımda öle kötü bir yorumda yapmamışım ama snaki öc almak için gelmişsin buraya gibime geldi. Alla alla acaba ben mi yanlış anladım?

onu dıyorum ya, kötu yorum da yapmamıssın kendı ılıskınde cok daha basarılı olmanı bekledıgım bırıydın sadece hayal kırıklıgı yaşadım., senı severım guzel yorumların vardı takdır ederdım ama sevgılın sankı oyalıyor onu goremıyorsun.

Yok canım oyalamıyor. Bugün üstü kapalı beni tehtit etti biliyor musun? Ben düzgünce söyledim yanında oldumu ve olacağımı bi sorunu varsa anlatabileceğini. Bir sorunum yok inş da olmaz ama seninle aramız açılırsa benim için hiç iyi olmaz anlıyor musun dedi? Beni kaybetmekten korkuyor ve söyleyemiyor sorununu.. Onu nasıl çözeceğimi şaşırdım inanki. Keşke daha sağlıklı yürütebilsem bu ilişkiyi ama uzakta da olsa kesip atamıyorum çok seviyorum

guzelım hıdıreelllez bugun ben gecen sene dıledım hıc bısey olmadı, olcagından degıl ama dile işte yıhne de bıseyler, evel sene de dıledım hep dılıom olmuo neler ypatım olmadı hıc ısteklerım sen dıle belkı olur guzelım

Diliyorum canım. Hergün güzel güzel istekler diliyorum Allahımızdan. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah. Seninde en kısa zamanda duaların kabul olur inşallah..

Aramız iyi maşallah ( şuan tahtaya vuruyorum nazar değmesin diye ) Bugünlerde hevesli ya yanıma gelmek için bakalım ne olacak? Geldiğinde bir süprizle karşılaşacakmışım. Hoşlanabilicem bişeymiş. Yalnız şu dikkatimi çekiyor. Arada bir benim sınavım hakkında konuşuyoruz ve bazen bu konudan dolayı tartışıyoruz. Puanım yetmicek kazanamıcam diye çok korkuyor. Ailesinde ne kadar üniversiteye giden varsa ya da arkadaşlarında herkese benim puanlarımı soruyor, yapmamız gerekenleri felan. Yani çok heyecanlı. Çok hoşuma gidiyo bu durum.

Back
X