Anda nasıl kalabilirim ?

Gün içerisinde aklımdan geçen düşünceler olarak geçmişimde yaptığım hatalar ve bana yapılan haksızlıklar, kötülükler aklıma geliyor, hatalarım için pişmanlık duyuyorum, bana yapılan kötülükler için de sinirleniyorum, yıllar öncesinde uğramış olduğum bi haksızlığı hatırlayıp sanki bugün yaşamış gibi hiddetleniyorum bu durumdan kurtulmak için bir liste çıkarıp geçmişimde canımı yakan nekadar insan varsa alayına fake açıp hesap açıp sövmeyi dahi düşündüm... Zihnim sürekli geçmişin üzüntüsü, pişmanlığı ve geleceğin endişesi kaygısı arasında gidip geliyor.. Ben ne geçmişte nede gelecekte şimdide ve burda olmak istiyorum ama nekadar uğraşsamda yapamıyorum.. Sizdede oluyormu aynısı, anda kalabiliyormusunuz, bunu nasıl başarıyorsunuz?
ben de senin gibiyim
son birkaç yıldır bölyleyim ama
ya gecmısı düşünüyorum insanlara kinim iyice artıyor

ya da gelecek kaygısı içerisindeyım

anda ben de kalamıyorum ve çok kızıyorum kendime bu konuda

ben de senin gibiyim
son birkaç yıldır bölyleyim ama
ya gecmısı düşünüyorum insanlara kinim iyice artıyor

ya da gelecek kaygısı içerisindeyım

anda ben de kalamıyorum ve çok kızıyorum kendime bu konuda
Ya yıllar önce bana zarar vermiş yaşanmış bitmiş şeyleri hala hatırlayıp sinirlenmek çok üzücü daha yaşanmamış günler içinde endişe duymak :(

Geçmiş acısıyla tatlısıyla yaşandı ve bitti artık bugun var . Yarını değiştirebilecek tek şeyde bugun . Böyle düşünürseniz anda kalırsınız .

Gün içerisinde aklımdan geçen düşünceler olarak geçmişimde yaptığım hatalar ve bana yapılan haksızlıklar, kötülükler aklıma geliyor, hatalarım için pişmanlık duyuyorum, bana yapılan kötülükler için de sinirleniyorum, yıllar öncesinde uğramış olduğum bi haksızlığı hatırlayıp sanki bugün yaşamış gibi hiddetleniyorum bu durumdan kurtulmak için bir liste çıkarıp geçmişimde canımı yakan nekadar insan varsa alayına fake açıp hesap açıp sövmeyi dahi düşündüm... Zihnim sürekli geçmişin üzüntüsü, pişmanlığı ve geleceğin endişesi kaygısı arasında gidip geliyor.. Ben ne geçmişte nede gelecekte şimdide ve burda olmak istiyorum ama nekadar uğraşsamda yapamıyorum.. Sizdede oluyormu aynısı, anda kalabiliyormusunuz, bunu nasıl başarıyorsunuz?
benimde düşünce yapım aynı senin gibiydi.buna tıbbi olarak ;troid, vitamin eksiklikleri kansızlık depresyon başlangıcı ince düşünce tarzı sebep oluyor. bu ilerledi kafamda susmayan sesler vardı sürekli kalabalık.sanki kafamda sürekli konuşan kadın günü var da bitmiyor bir türlü :D :D.sonra bipolara kadar gitti bu .depresyona ilaç olsun diye yaptığım yürüyüşler kilomu azaltıyor zannediyordum meğer bipolardan zayıflamışım.sonra ilaçlar bildiğin boş bidon odun gibi yaptı kafamı. düzelene kadar ara ara bırakıp başladım ki kullandığım ilaçlar aniden bırakılacak cinstendi.aslında ilaç tüm hastalığı çözecek çare değildi ve insanları boş odun gibi yaparak üzüntülerini erteliyordu ilaçtı şuydu buydu derken yıllar geçtikçe artık sürekli aynı yere vurulunca o yer uyuştu acımadı mı nedir?eskisine göre iyiyim...tabi gizli şeker ve troid ve d vitamini tedavisi de gördüğüm için antidepresana yakın onunda faydasını gördüm.
ilaçsız tavsiyem bol ıhlamıur için sakinleşin ametist kullanın güzel uyuyun.çevrenizde sizi neşelendiren insanlar ile faaliyette olun yada sizin gibi olup düzelenler ile irtibat kurun size daha canlı aktif çözüm yolları sunabilirler.

Back
X