dün gün sırası bendeydi 2 numaradaki komşumun belli bir görüşü vardır saygı da duyarız pek siyasete falan girmek istemesekte hep bi konu açar sorada nasip kısmet der durur sanki biz kadere inanmıyoz neyse yine böle konuşurken 8 yaşındaki kızı yanımıza geldi anne ya yine öğretmen andımızı okuttu ...
ağzım açık kaldı okumaman mı lazım dedim evet ben sevmiyorum dedi komşum ordan başladı ne gereği var milliyetçiliğinki çocuklar her sabah türküm demek zorundamı ...
dedim orda sadece türküm demiyo doğruyum çalışkanım vs...
demezmi eeee çocuklar üşüyo ben çok okuyorum bu konuda uzmanlarda gerk görmüyor diyor
diyorumki iki dakikayı bulmaz kadın hala dağa çıkanlar işte bu yüzden çıkıyo diyo ya ardından demezmi hakkariden öteye sınır çekilse ne olacak kim ne istiyosa verilsn
kafayı yemek üzreydim sırf evimde diye çok yüklenmedim yinede vatanın bir toz zerresini kimseye veremeyiz kolay kazanılmadı dedim bozuldu
siz bu konuda ne düşüyorsunuz ben düşündükçe komşumu çıldırmak üzreyim
dün gün sırası bendeydi 2 numaradaki komşumun belli bir görüşü vardır saygı da duyarız pek siyasete falan girmek istemesekte hep bi konu açar sorada nasip kısmet der durur sanki biz kadere inanmıyoz neyse yine böle konuşurken 8 yaşındaki kızı yanımıza geldi anne ya yine öğretmen andımızı okuttu ...
ağzım açık kaldı okumaman mı lazım dedim evet ben sevmiyorum dedi komşum ordan başladı ne gereği var milliyetçiliğinki çocuklar her sabah türküm demek zorundamı ...
dedim orda sadece türküm demiyo doğruyum çalışkanım vs...
demezmi eeee çocuklar üşüyo ben çok okuyorum bu konuda uzmanlarda gerk görmüyor diyor
diyorumki iki dakikayı bulmaz kadın hala dağa çıkanlar işte bu yüzden çıkıyo diyo ya ardından demezmi hakkariden öteye sınır çekilse ne olacak kim ne istiyosa verilsn
kafayı yemek üzreydim sırf evimde diye çok yüklenmedim yinede vatanın bir toz zerresini kimseye veremeyiz kolay kazanılmadı dedim bozuldu
siz bu konuda ne düşüyorsunuz ben düşündükçe komşumu çıldırmak üzreyim
arkadaşlar teşekkür ederim beni gerçekten mutlu ettiniz ve ülkem için umutlandırdınız
ben sırf daha önceki konuşmaları yüzünden güne katılmaktan vazgeçmiştim ancak diğer bi komşum bu bitsin bundan sorasında katılmazsın dedi oda çok rahatsız bu konuları konuşmasından ...
maalesef haftaya andımız karşıtı komşudayız konuşmadan suya sabuna dokunmadan bi atlatırsam daha da gördükçe baaş baş yaparım
Siz ne yapın biliyormusunuz Andımız'ı yazıp bir çerceve içine koyup verin duvarına assın..
Buda ona kapak olsun,
ya o kadar değişikki anlatamam kızını şimdiden özel kreşe yolluyor onuda hayır yapıyor gibi anlatıyor ama diğer bi komuşunun üvey kızıda lise sınavlarına girecek kazanamazsa babası özel sağlığa yollim diyomuş tabi üvey anne tepki gösteriyor kükrüyor bende dedim ne var yani okursa hayatı kurtulur gitsin hemen ordan andımız karşıtı atlıyo okuyunca çok mu iyi olacak yarın bir dengesiz adama düşer parasını yer alalhtan benden taraf olan komşum hemen dedi o zamn sende kızlarını okutma dedi sustu sesi kesildi
bilmiş bilmiş konuşması benle iddalaşması beni öldürecek
kesinlikle öylecahil insanla uğraşmak laf anlatmak zordur,kendi bildiğinden şaşmaz bunlar..
Siz en güzeli seamınızı kesin bu insanla..
Kendine hayrı olmayan birinden vatanına hiç hayrı olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?