Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ANELIA nişanlığına kavuştuuuu!!!

anelia

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
648
sonunda nişan elbisemi aldım ama 3-4 kilo alma gibi bi hedefim olduğu için 38 beden aldım NASILIIIIM:131:

Eklentiler

• $GJJGJ.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $cats.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
bu elbisenin aynısı ama yeşili bende de var elbise çok güzel bende çok severek giydim
kilo almayı hedeflemişsin ve kesinlikle kilo almalısın!!!! içini doldurmadığın sürece şu an olduğu gibi emanet duracak üstünde

sonunda nişan elbisemi aldım ama 3-4 kilo alma gibi bi hedefim olduğu için 38 beden aldım NASILIIIIM:131:
çok güzel bir elbise güle güle kullannn bende aynısının baska rengini denemiştim ama baska bir model aldım ama arkadasın dediği gibi cidden kilo almalısın çünkü baskasının elbisesi gibi duruyo

Elbiseniz güzel de üzerinizde biraz emanet durmuş gibi göğüs kısmı filan çok bol görünüyor fotoğrafta. İnşallah hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız ama tam oraları doldurur şekilde kilo alır mısınız orası belli olmaz.

aslında elbiseyi 2 hafta önce deneyip ayırtmıştım..36 bedeni göğüsten biraz sıktığı için kilo alırsam dahada sıkar diye 38ini ayırttım ama bu kadar bol gelmemişti giyince sanırım 2 haftadır yine kilo verdim.mağazada giyinde bu kadar emanet durmamıştı çümkü...benim için kilo vermek çok kolay ama almak zor..en son 49dum hedeflediğim 52-53 kilo..52 bile olsam 36nın içine rahat sığarım diye düşünüyorm.. acaba gidip 36sınımı alsam diyorm şimdi?..bilemedimmm

elbise güzel ama oturmamış nişan ne zaman ki kilo alabilcek misin o zamana kadar?

elbiseyi alırken 49 dum 1-2 kilo vermişim sanırım bu derece bol gelmemişti çünkü...kilo almak benim için zor bi iş:26:alabilir miyim yada alıncada kilomu koruyabilir miyim bilemiyorm.sanırım gidip bi beden küçüğünü alıcam

Hayatım bende zyıfım alıcam dediğimde hemen alamaıorumda bence 36 beden sana daha iyi olur bu şekilde üzerinde emanet duruyor.

değiştirdim elbisemiii yalnız sadece rengini farklı aldım beden yine aynı..kilo vermeme rağmen 36 bedenin içne zor sığdım valla nası iş anlamadım gitti.südyensiz 36 giydim nefesim daralıyo, sırtımdaki etler buruşuyo düşünün o derce sıkıyo...nişana kadar 1-2 kilo aldığımı düşünüyormda mümkün değil 36nın içine giremem o zmn... yalnız bedenlerde kalıp farkı var sanırım başka rengin 38ini giydim diğeri gibi emanet durmadı. veeee... baştan beri aklımın kaldığı yeşil rengini aldımm çok mutluyumm

çok hoş.
tarlatanlı mı pek seçemedim de:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…