Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Anemiden saçları dökülüp seyrek kalanlar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba,

bende de demir eksikliği anemisi var. eskiden gür olan saçlarım aşırı dökülme yüzünden azaldı. demir ilaçlarını kullanman yeterli gelmeyebilir. doktorum bana zinco adında bir ilaç onerdi. bildigin çinko, sac dokulmesını onlemede etkılıymıs.

bunun dısında sac dıplerıme 2 gunde bir sızma zeytinyagı suruyorum ve beklıyorum 1 saat kadar. sac dokulmesı nerdeyse yok denecek kadar sımdı, ustelık sacımdakı kırıklar da gitti. zeytınyagı kullanmaya baslayalı da 2 hafta oldu. tavsıye ederim :kedi:

eklemeden geçemeyecegim, zeytinyagından mı bılemıcem ama eskıye gore de oldukca hızlı uzuyor saclarım :kedi:

Son düzenleme:
KREMıNıpaylaşmı için çok teşekkür....
ben şu anda bemiks,bademyağı ve sinemaki deniyorum kullananların hepsi memnun hem uzamasından hem gürleştirmesinden.

saç uzatma başlığına girdiğinde................ inanmıyorum 1.5 ayda 10 cm............... başlığında tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…