E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
arkadaşlar şu son yılım saçıma üzülmekle geçti gür saçlarım demir eksikliğim yüzünden azcık kaldı.senağlama anemi olup saçları dökülenler sonra tekrardan saçları gürleşir mi morale ihtiyacım var lütfen konuşalım..
kader arkadaşım benim...benim açtığım yazıyı okuyup bişi sormuşsun onu cevapladıktan sonra bu yazını farkettim orayı tıklarsan okursun canım,senle benim ilk önce morale ihtiyacımız var sanıyorum,eskiden saçlarım neredeyse belime geliyordu şimdi kısa küt herkes saçlarına noldu dedikçe daha çok takıyorum.sanada geçmiş olsun canım inşallah saçlarım artık çok güzel die yazdığımız günlerde gelecek...inanmak başarmanın yarısı demişler he he he,bu arada bu söz doğrudur heralde yoksam ben olmucek duayamı amin diyorum.neyse ben seni çok sevdim kabul edersen senin kankim olmanı istiyorum.öptm.
canım benim bendede var demir eksikliğine bağlı anemi ..saçlarım okadar gür ve kalındıki ama şimdi nerdeyse yarı yarıya döküldü ..ilaç kullanıyorum pekmez içiyorum banamısın demiyor ..bayan olmamla alakalı bir kansızlıkmış benimki reglim çok fazla oldugu için .o yuzden asıl soruna çözüm bulamıyorum sende kansızlıgın altında yatan sebebi bulup ona göre çözüm ara canım ...
canım kusura bakma ne olur yeni gördüm mesajını,seve seve canım benim..hihoyyyt
inşallah canım tek umudumuz bu eski gür sağlıklı saçlarımıza kavuşmamız,demir eksikliği olup hep saçları seyrek kalan var mı arkadaşlar bazen korkuyorum saçlarım hep seyrek kalır diye lütfen bilgi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?