Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Omlet (2 yumurta ve maydanoz ile )
1 kk peynir
1 domates
1 biber
7 adet yeşil zeytin
4 ince dilim piliç jambon
2 küçük salatalık
1 dilim etimek
Yeşil çay :)
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 minik grissini
3 dilim piliç jambon
1 domates
2 biber
1 salatalık
5-6 yaprak roka
8 adet yeşil zeytin
yarım bardak az yağlı süt
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu su
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 yumurtadan oluşan peynirli omlet
4 ince dilim piliç jambon
2 kaşık lor peyniri
yarım bardak az yağlı süt :)
Bu arada her sabah düzenli olarak 2 yumurtadan omlet yapıyorum .Bu durum ekstra yağ gerektiriyor ama ben yalnızca tavaya yapışmaması için 1 çk kadar yağ koyuyorum .Yaptığım omlette öyle sade birşey de değil içerisinde maydanoz,dereotu ,pulbiber,peynir koyarak yapıyorum inanılmaz doyurucu oluyor .Peynir olarakta bundan sonra lor tüketmeye karar verdim .Nerden baksanız bu sayede diyetimde 100 cal. kadar bir açıklık meydana geldi .Sonradan keşfettiğim ve bugün itibariyle uygulamaya başladığım lor peynirinin tadını da oldukça beğendim.Beni sabahları lor peyniriyle tanıştırdığı için soya_sosu
na teşekkür ediyorum .Kendisinin listesini de oldukça başarılı buluyorum .Sayfaları bana çok eğlenceli geliyor .
Yediğim şeyler çoğunlukla protein ağırlıklı .Piliç jambon bana kalırsa hem protein bakımından zengin hem de oldukça iyi bir ara öğün olabilir ayrıca kalorisi de oldukça düşük .8 dilimi 78 cal. kadar ve 15.7 g protein 5 g kadar da yağ içeriyor.Tadı da gayet güzel .Tavuk eti ihtiyacımı az da olsa karşılıyor .
Umarım bu ayın sonunda hedef kiloma ulaşırım .1-2 kilo üstünde olsam dahi bu beni mutlu eder .Düşünsenize idealinize 1-2 kilo kalmış .Bu çok güzel .O yüzden moral bozmak yok .
Merhaba
En son bu haftanın salısında kalmışım sağlıklı yaşamıma devam edemiyorum .Arada yazmaya devam edeceğim vazgeçtim durumu söz konusu değil kilo bildirimimi bu ayın sonunda yapıcam .Hedef 73
Uzun bir zaman olmadı buraya fazla uğramıyorum ama bıraktığım anlamını çıkarma lütfen kararlılığım hala devam ediyor .Buraya yazmayışımın nedeni farkettim ki sürekli buraya yediklerimi yazmamdan dolayı her dakika her saat diyet fikrini atmamam ve kendimi sürekli baskı altında hissetmem.Biliyorsun baskıya gelemeyen bir insanım
Onun dışında burayı arada ziyaret edicem .Sağlıklı yaşamımda 2 ayı aşkın bir süreyi geride bıraktım .Allah a çok şükür
Zor muydu ? Zordu hala da zor sanki tek derdim kiloymuş gibi ! Ama bu durum beni öldürmeyecek zaten daha önce sırf bu kilolar yüzünden yıllarca acı yaşamış birinin böylesine sadece 7-8 ay gibi bir süreyi gözünde büyütmesi kadar saçma birşey olmaz herhalde .Gel gör ki bu işin sonunda mutluluk var ve ben yıllar sonra bu mutluluğa her zamankinden çok daha yakın hissediyorum kendimi .Etrafımdaki kilolu insanlara bakıyorum yıllardır aynı kilolarda ve hatta gün geçtikçe kilo alan insanlar aslında farkındalığa ulaşamamış insanlar .Şöyle ki ben ergenliğimden beri kilo alan biriyim ve bu benim üniversite zamanıma kadar sürekli kilolu yaşamama sebebiyet verdi ve ben bunun hiç bir çaresinin olmadığını düşünerek yıllarca bin bir türlü zorlukla karşılaştım .Ama bir yaz günü kilo verebildiğimi fark ettim .Biliyorum hep aynı şeyleri yazıyorum ama benim anlatmak istediğim kişinin birşeylerin farkında olması .Çünkü insan psikolojisi öyle bir şey ki kendi için huzuru,mutluluğu ve sağlıklı bir yaşamı reddediyor .Neden bu insanlar kilo veremiyor .Çünkü verebileceklerine inanmıyorlar ve bunun için çabalamıyorlar .Evden dışarı çıkmıyorlar ve hayattan soğuyup yalnızlaşıyorlar .
Böyle bir yazıyı neden yazdım .Çünkü eminim ki internet başında fellik fellik ne yesem değil de motive olmak amaçlı bir şeyler arayan bir yığın insan var o yüzden .Yok anacım onu yersem zayıflar mıyım bunu yersem zayıflar mıyım diye birşey yok .Bugüne kadar yedin de ne oldu hayatını zorlaştırmaktan başka ne geçti ki eline .Bence gel sen 1 hafta kendine bir terapi uygula sonra başla .Bazı şeyleri beyinde bitirmezsen irade denen şeyde ortadan kalkıyor .Sonra iradesizim diye tekrar vazgeçiyorsun .Bunu defalarca defalarca yapıyorsun .Aslında neler yapabilirsin .Şu zinciri bir kırsan :)
Neyse burayı çok boş bırakmaya gelmez . haftaya aylık kilo bildirimimle tekrar karşınızda olacağım .
İyi geceler
1 aylık serüvenim sonunda 3,5 kilo verdim ve şu an 75.5 kiloyum ve tekrar başlayalı bir hafta oldu bile.Bu ay hedefime ulaşamadım bir 73 görürdüm diyordum ama hatamı biliyorum spor yapamadım .Bir daha ki bildirime kadar görüşürüz.
Iyi geceler günlük :)
Bugun sana aylik seyrimin sonucumu vermeye geldim .Şu anda 70.400 kg yim .Cok daha iyiyim artik su altili rakamlar bana uzak degil bir haftaya hallederiz ne dersin ? Beni en cok sevindiren daha bir ay once icine giremedigim bircok elbiseye su an rahatca giriyor olmak .Elbise alternatifim artti en azindan .
Hadi bakalim ŞUBAT ayi rastgele o zaman. Benim icin yeni 1 aylik bir seruven yine basliyor tekrar gorusmek uzere :)