- Konu Sahibi Prenses9130
-
Arkadaşlar Merhaba ;
Cuma günü bi operasyon geçireceğim.Kürtajla polip alınacak.Çok ama çok korkuyorum.Şimdiye kadar hiç narkoz almadım.Ameliyat öncesi ve sonrası beni inanılmaz korkutuyor.Daha önce gidecektim,gidemedim korkudan.Kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum.
Lütfen,deneyimlerinizi paylaşın.Yoksa ameliyata girmeden ölcem korkudan.:18:İnşallah boşuna panik yapıyorumdur.
Arkadaşlar Merhaba ;
Cuma günü bi operasyon geçireceğim.Kürtajla polip alınacak.Çok ama çok korkuyorum.Şimdiye kadar hiç narkoz almadım.Ameliyat öncesi ve sonrası beni inanılmaz korkutuyor.Daha önce gidecektim,gidemedim korkudan.Kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum.
Lütfen,deneyimlerinizi paylaşın.Yoksa ameliyata girmeden ölcem korkudan.:18:İnşallah boşuna panik yapıyorumdur.
Ben aynı şeyleri söyleyemicem üzgünüm :s niyetim seni asla korkutmak değil :s burnumdan bi opersyn geçirdim yarım saatlik bi ameliyattn 4 saatte çıkmıştım nefes alamayıp kalbim durmuş çok şükür ki atlattım çok panikle girmiştim ameliyata anestzi uzmanıyla daha sağlıklı bi görüşme yap umarım ameliyatın sorunsuz geçer geçmiş olsun :)Yorumlarınız olması,kimse beni bu kadar rahatlamazdı.İyiki varsın K.K.
Arkadaşlar Merhaba ;
o zaman benim sorunuma da çare olun? Beni aydınlatın.ben narkozun etkisindeyken konuşmaktan bişeyler anlatmaktan korkuyorum, malum düğün öncesi kafa bi milyon6 aydır iki kez gün aldım ama olamadım ameliyat sırf bu yüzden...:26:
Arkadaşlar Merhaba ;
ben doğum dahil 4 kere ameliyat oldum narkoz aldım..:):)
narkoz alınca böyle pembe düşlere dalıyor insan,kaydıraktan kayıp gidiyor şahane bir duygu..ameliuyata ne kadar rahat girerseniz ayılmanız da o kadar rahat olur..stresli girerseniz ağlayarak ayılabilrsiniz...
ilk ameliyatımda 19 yaşımda belimden oldum,iyileşeceğim ağrılarım yok olacak diyerek girdim,çok rahat ve mutlu ayıldımmm..çok şükür..
stres yapmayın sakin olun,iyileşeceksiniz..ne gğüzel olumlu düşünün hep..
geçmiş olsun şimdiden..[/QUO
Teşekkürler...
Ben de bi tek kendimi böyle düşünüyor sanırdım. Gerçekten çok güzel bir duygu. Bööyle uçuyor gibi, boşlukta geziyor gibi. 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?