Anestezi korkusu

HaNaMu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
7
2
1
25
İyi akşamlar. Allah'ın izniyle 3 ay sonra doğum yapacağım ama anesteziden çok korkuyorum. Hani anestezide genelde uyanamama korkusu oluyor ya öyle bişey. Genel anestezi ile doğum yapanlar yazabilir mi

Anestezi teknikeriyim suana kadar uyanamayan hic bir hastam olmadi🥰 sizin zaten her hangi bir risk durumunuz var ise anestezi doktoru tum ayarlamalari ve bilgilendirmeleri yapacaktir. Anestezi korkulmasi gereken bir sey değildir,ama durum el verisli ise oncelik spinal ya da epidural olmalidir.
Ya çok teşekkür ederim çok rahatlattınız🥰

Ben epidural oldum keske genel olsaymisim, daha once 3 ameliyatim var, anestezinin hicbir yan etkisi olmamisti bende. Ama epidurali hic ama hic sevmedim, hem bel agrisi kaldi bende, bebegim de surekli kucak isteyen bir bebek, hem de cok travmatik bir dogum oldu benimki, detaylara girmek istemiyorum 😃
Genel en rahati kesinlikle. Ve de hic gozunuzde buyutmeyin. O kadar oldu da bitti bir olay ki, cok rahat edersiniz 😊
İçime şu serptiniz resmen çok sağolun

Anestezi teknikeriyim suana kadar uyanamayan hic bir hastam olmadi🥰 sizin zaten her hangi bir risk durumunuz var ise anestezi doktoru tum ayarlamalari ve bilgilendirmeleri yapacaktir. Anestezi korkulmasi gereken bir sey değildir,ama durum el verisli ise oncelik spinal ya da epidural olmalidir.
merhaba bende meme küçültme olucam 6 saat sürecek ameliyat zaten senelerdir bu korkudan erteledim ama artık dayanamıyorum böyle yaşamak istemiyorum ameliyat olucam ama sizi görmüşken sormak istedim kimler alamaz genel anestezi artık sağlık sistemi çok ilerledi hem acıbademde olucam inşAllah ama bu defa başarıcam

Spinal anestezi de var mi bu risk
Canım bunları düşünme sahsen çevremde ne uyanamayan nede felç kalan olmadı Allah korusun evt hersey de bir risk var ama çok düşük ihtimal bunlar. Simdi den kendini korkutma herkesin doğum hikayesi farklı o an Allah gerçekten çok yardımcı oluyo insana.

Back
X