Anestezi sonrası deneyimleriniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

thor

Poker Face
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
319
1
96
İstanbul
Kızlar belki saçma gelebilir ama aklıma çok takılan bir konuyu sormak istiyorum...

Burun ameliyatında anestezi sonrasında ayılırken "saçmalamaktan" çok korkuyorum ve inanın sırf bu yüzden ailemin onay verdiği ameliyatımı erteledim :gitme:
Gizlisi saklısı olan biri değilim ama ne bileyim hoşlandığım çocuğun adını sayıklarsam ya da tuhaf şeyler söylersem diye diye kuruyorum kendimce..
Sırf bu yüzden gelecek yaza kaldı benim iş.. Sizler tecrübelerinizi paylaşır mısınız, anestezi sonrası nasıl kendinize geldiniz, neler demişsiniz, neler yapmışsınız vs. Ve en önemlisi kendimizi tetiklemenin bir yolu olamaz mı !! İmkansızı mı istiyorum delikafadulden

bende cok korkmustum sevgılımın adını sayıklıcam dıe:))ama neysekı benı amelıyathaneden cıkarmadan uyandırdılar...korkma sayıklamazsınn...

bende cok korkmustum sevgılımın adını sayıklıcam dıe:))ama neysekı benı amelıyathaneden cıkarmadan uyandırdılar...korkma sayıklamazsınn...

İnşallah canım sadece doktorlara rezil olmaya da razıyım ama annemlerin önünde hoşlandığım çocuğu söylersem cidden ne yaparım bilmiyorum. Annem burnuma yeni bir şekil verir mi verir valla laelaelaelaelae sırnaşık şey

Eğerki :)bende ameliayta olursam anesteziden sonra ne yapıcağımı merak ediyorum.Gerçii 6 ay önce anestezi almıştım kadın hastalıkları ile ilgili bir flim için :)))narkozdan ayılırken herkeze gülümsemişim ben.Yüzümde tatlı bir gülümseme varmış çokk komik ya rezil oldum eşim ve doktorumun sekreteri demişti:))hatta sekreter unutamam diyodu ayılışını :roflol:

saçmalamıyorsun merak etme. tam ayılana kadar uyuyorsun uyanıyorsun uyuyorsun uyanıyorusun.sana özellikle birşey sormazlarsa ağzından birşe kaçmaz kaydirigubbakcemile3

benim bildiğimde uyanmadan ameliyathaneden çıkarmıyolar.. Bende kendimi çok merak ediyorum ne saçmalıcam erkek arkadaşım bile orda olucak hatırlayabilceğim bi rezillik yaşamak istemiyorum :)

ben narkozdan çıkmışım ama odama aldıklarında hala uyuyormuşum ve ayılana kadar ameliyattan gününden 1 hafta önce ayrıldığım erkek arkadaşımı sayıklayıp durmuşummafoldumbenmafoldumben

Ben ayılana akdar bekletildim hazırlık odasında böle kendime geldim ama gözlerimi açamıyodum pek hiç bişi de yapmadım yani, ameliyt erteletçek kadar hele

bisey sayiklamazsn mrk etme blincn aciliyo sadece uyku halin oluo gucun dermanin olmuyo ben narkozdan gec ve zor cikarim ben bile sayiklamadim gulerek girersen gulerekte uyanrsin=) ben amlythan

ben narkozdan cikinca sadece acilarimi durdurun demisim iki ameliyat birden oldum burun ve gogus dogal olarak acidan aklima sayikliyacak birsey gelmemis sadece cok acilarim var igne yapin ne olur demisim beyim cok sinirlenmis demiski ya ben ne yaptim elimde bir hanim var oda gitti demis elini duvara vurmus bu sayiklamamdan dolayi kardesim bayilmis beni birakmislar onla ilgilenmisler yani benim ayilmam olay olmus .:gitme:

Ameliyathaneden uyandırmadan çıkarmıyorlar.Ben de çok korkuyordum.Doktoruma özellikle söyledim.Gerilmeye inan hiç gerek yokmuş.

Ben de sayıklamaktan korkuyorum. İlk ameliyatımda ne yapmışsam narkozcu abime gelip kafası çok dolu demiş. O ara eşimle problem yaşıyordum. Kimbilir neler anlattım . Çok utanıyorum.:kedi:

eet benide burun ameliyatımda ayılmadan odaya almadılar... ama sezeryanda herkes başımdaydı :)))))) belli olmuyo yani... ama ne düşünerek giriyosan ameliyata öle çıkıyosun tecrübeliiim bu konuda. 3. anestezi alışım

çok çocukça şeyler yazmışsın.narkozun öyle bi yan etkisi yok.hafif sarhoş gibi uyanıyosun okadar.kendini kaybedecek kadar beter uyanmıyosun yani.

çok çocukça şeyler yazmışsın.narkozun öyle bi yan etkisi yok.hafif sarhoş gibi uyanıyosun okadar.kendini kaybedecek kadar beter uyanmıyosun yani.

konumu çocukça bulduysanız yapabileceğim birşey yok, en fazla sağ üst köşedeki çarpı işaretini önerebilirim... neyse teşekkürler yine de.

bu arada deneyimlerini içtenlikle paylaşan herkese teşekkür ederim, içimi nasıl rahatlattınız! Şeniz

beni de aynı şekilde ayıldıktan sonra odama çıkardılar.ayılma odası diye birşey var diye biliyorum,hatta soğuk oluyor vs.benim de aynı şekilde gizlim saklım yok ama insanlar korkutmuşlardı "neler söyleyebileceğini tahmin bile edemezsin" falan diye.ama bence kendini telkin ederek girersen yani ne biliyim bu konulara bakış açın nasıl bilmiyorum da düşünce gücünü ona göre ayarla "hiçbirşey söylemicem" diye öyle bi dene,ben öyle yaptım oldu :)

ayağıma battaniye gibi sıcak birşey örttüklerini hissettim. allahım hissediyorum ameliyatta herşeyi hissedeceğim diye bir korku kapladı içimi. meğer beni ayılma odası diye bir yere almışlar ameliyat sonrası kaydirigubbakcemile3 gözümü açtım bulanık gördüğüm boneli bir adam hatırlıyorum :) nefes al dedi. baktım burnum tıkalı, bitti mi diye sordum. bitti dedi. sonra ben yine kendimden geçtim. beni bir sedyeden diğerine aldılar ve kendim geçtim. yukarı odaya çıkarmışlar, tv seyretmişim falan ama hiç birini hatırlamıyorum çünkü tekrar sızmışım kaydirigubbakcemile3

çok sağolun kızlar
gizlim saklım olduğundan değil ya, en fazla hoşlandığım çocuğu sayıklarım laelaelaelaelae
ama internette neler okudum bilseniz, yok küfürler ederek tekmeler savurarak uyananlar, ibrahim tatlıses şarkısı söyleyenler, neler neler :sinifsinif:
o yüzden birazcık korktum, bu yaz ya da sömestr döneminde bende olacağım burun ameliyatı inşallah.

Ben asansöre binerken ki halimi hatırlıyorum sonra beni bir sedeyeden diğerine aldılar Sonra bir baktım biri üstümü çıkarıyor pat diye sıçradım kolumu serum takmak için çıkarmışlar Sonrası ise Nur Hanım kalkın burnunuz çok güzel oldu dedi. Ve ben bitti mi diyordum ve çocuğun elini tuttumkaydirigubbakcemile3 Ben ameliyattayken odamı değiştirmişler ve ben sedye ile odaya girer girmez "aaa odayı mı değiştirdiler" dedim. Yani bayağı bayağı kendine geliyorsun canım endişelenme hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…