Anestezi sonrası deneyimleriniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet o an annemle arkdasım gece uyurlarken ben cok rahatsızdım onlara ozendım sureklı buz ıcın saatı ben tutodum onları kaldırıp rahatsız edıodum buzu koyduklarında alın dıodum getrmedıklerınde getrın dıodum:) twde o aksam yapprak dokumu wardı onu bıle gozum gormuodu ızleyemıodum cok kotuydu ılk gunlr benım ıcın ya :) şükürler olsun atlattık :)

lokalle oldugun zaman uyumuyorsun ama dımı gormuyormusun neler yaptıklarını duymuyormusun pekı

benimde hep kafamda lokal vardı ama olmadı işte..yapmıyolarki isteğe göre..narkoz en korktuğum şeydi hayyatta..nasıl kalkıkştım bilemiyorum şimdi kolonoskopi istiyorlar bende narkozlu nasıl yapacam bilemiyorum kara kara düşünüyorum

lokalle oldugun zaman uyumuyorsun ama dımı gormuyormusun neler yaptıklarını duymuyormusun pekı

Kesinlikle acı falan hissetmedim,baskıları az çok hissettim ama sadece biri burnuma dokunuyomuş gibi...Ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için gözümü çok açmadım:1:konuşa konuşa oldu bitti...:34:

gözümü açtığımda yatağımdaydım yanımdada annem tabi ki annecim benim ameliyata giderken gözleri doldu o benden fazla heyecanlıydı çok sakin uyandım hiç kusmadım ama o gece ve ondan sonraki gece hiç uyuyamadım ağrım sızım hiç olmadı ama uyuyamadım :21:

amelıyattan korkmadım ama acayıp derecede anestezı korkum var,uyanma anından nefret edıyorum,çok tıtrıyorum ve sureklı kusuyorum..oldugum tum amelıyatlarda bu oldu..ve ertesı gun olmadan tuvalete gıdemıyorum oturamıyorum çok baş dönmesı yapıyor bende bayılacak kadar..
o nedenle narkozdan ve uyanmaktan nefret edıyorum,hele o uyanma anı yokmu herkes bırseyler dıyor ama cevap veremıyorum,sesler gelıyor gözumu açamıyorum,açtıgımda da ıgrenc bır mıde bulantısı ve fena bır basdonmesı:18: amelıyat yada agrı sızı acı hıc benı korkutmadı tek korkum narkozdan uyanma anı ve sonrası :50:

uyanmadan odama çıkarmadılar beni ama sanırım hiçbişey sayıklamadım uyanmadan. uyandıktan sonra "bitti mi oldu mu" dediğimi hatırlıyorum çünkü inanamamıştım ameliyat olduğuma canım hiç acımıyordu. ama 2 gün ayaklarım karıncalandı hep ve odama çıktığımda çok üşüyordum, titriyordum anestezinin başka bir zararını görmedim.

Back
X