vallaha içimi rahatlatıyorsunuz kızlar. Okullar kapanınca ameliyat olmak istiyorum. Yalnız bende nefes darlığı var ondan korkuyorum birşey olur mu diye. Aceba hiç tanıdıklarınızdan nefes darlığı olupta ameliyat olan oldu mu? Birde ameliyattan önce iyi bir uyku çekmek gerekli mi ben heyecanlanınca uyuyamam. mesela yarın sabah önemli bir işim varsa kesinlikle uyuyamam... Bunun herhangi bir etkisi olabilir mi anesteziye...
Bir hafta önce kayinvalidemde ameliyat oldu, kendisi agir astim hastasi. Doktorlar bazi testlerden gecirdikten sonra ameliyata almislar. Oda kustugundan bahsetti, ama ondan haric herhangi bir sorun yasamamis. Ama gel gör ki ayni korkuyu bende yasiyorum, safra kesemi ameliyat etmek istiyorlar, senin gibi inanilmaz korkuyorum, uyuyamaz oldum.
peki nem nefes darlığının sebebi sadece burunmuydu başka rahatsızlığın var mıydı canım?
aynen cnm yaaa benimde böyle olduuuuuu sadece kustuklarımı yuttum bi ara biri gelip başımı cevirdi allahtan, yoksa bogularak , burnumu göremeden diger tarafa gitcektimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?