- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeynep8793
-
Muayeneleri çok ağrılı ve acılı geçiriyorum hem doktorum da öyle uygun gördü.Ben anestezi almadan yaptırdım çok kısa sürüyor zaten neden anestezili yaptırıyorsunuz ki
Burda dedikleri eğer c kollu makine yoksa anestezili yaptırın. Eğer tüplerinizde tıkanıklık varsa ağrılı olabilir . Ben anestezili yaptırdım iyiki de öyle yaptirdim kendinizi çok kasinca sonuç yanlış cikabiliyormus. 5 dakikada kendime geldim kanamam oldu biraz işlem sırasında uyandığımda gördüm. 2 3 günde lekelenme oldu. Ama rahim filmi olmadan aşılama yapmazlar yaptırın hem şansınız artarMerhaba herkese. Bu yoldan geçen binlerceden biriyim. 7 yıllık evliyim . Aşılama kararı alındı. Anesteziyi hiç bir işleme başlamadan mı yapıyorlar. İşlemler nasıl ilerliyor. Bilgi verir misiniz
Aşılamada anesteziyi hiç bir işleme başlamadan mı yapıyorlar peki. Rahim filmi çekilicem tek o kaldı o oda temizse 1 ay sonrası yapılacak.Burda dedikleri eğer c kollu makine yoksa anestezili yaptırın. Eğer tüplerinizde tıkanıklık varsa ağrılı olabilir . Ben anestezili yaptırdım iyiki de öyle yaptirdim kendinizi çok kasinca sonuç yanlış cikabiliyormus. 5 dakikada kendime geldim kanamam oldu biraz işlem sırasında uyandığımda gördüm. 2 3 günde lekelenme oldu. Ama rahim filmi olmadan aşılama yapmazlar yaptırın hem şansınız artar
Aşılama ben 8 Gün önce yaptırdım anestezisiz. Bazıları hiç ağrı duymuyor ama ben korkutmak istemiyorum benim çok sızlama oldu (sağ yumurtalikta çikolata kistim var belki ondan) ama 2 dk işlem rahim filmi gibi değil yani. Ama siz vajinal muayene yaptirirken sıkıntı duyuyorsanız aşılamadan hemen önce anestezi verirler isterseniz tabi. Ben doktora sormuştum muayene olurken sıkıntı olmuyorsan çoğunlukla anestezisiz yapıyoruz dediAşılamada anesteziyi hiç bir işleme başlamadan mı yapıyorlar peki. Rahim filmi çekilicem tek o kaldı o oda temizse 1 ay sonrası yapılacak.
Muayene de çok kasılma yaşıyorum istemsiz bi korku oluşuyor. Ondan dolayı rahim filmi bile anestezili olucak çünkü adetlerim beni ilk 2 gün yatakta yatırır ağrıdanAşılama ben 8 Gün önce yaptırdım anestezisiz. Bazıları hiç ağrı duymuyor ama ben korkutmak istemiyorum benim çok sızlama oldu (sağ yumurtalikta çikolata kistim var belki ondan) ama 2 dk işlem rahim filmi gibi değil yani. Ama siz vajinal muayene yaptirirken sıkıntı duyuyorsanız aşılamadan hemen önce anestezi verirler isterseniz tabi. Ben doktora sormuştum muayene olurken sıkıntı olmuyorsan çoğunlukla anestezisiz yapıyoruz dedi
Zaten rahim filmine insanlar nasıl dayanabiliyor bilmiyorum ona bende dayanamam o yüzden anestezili yaptırdım. Ama c kollu cihazdı sanırım yeni cihazlar da hiç sıkıntı ağrı olmuyormuş onda anestezi olmadan denenebilirMuayene de çok kasılma yaşıyorum istemsiz bi korku oluşuyor. Ondan dolayı rahim filmi bile anestezili olucak çünkü adetlerim beni ilk 2 gün yatakta yatırır ağrıdan
En az ağrı acı ile yöntem varken bu eziyeti yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herkesin bünyesi bir değil.Zaten rahim filmine insanlar nasıl dayanabiliyor bilmiyorum ona bende dayanamam o yüzden anestezili yaptırdım. Ama c kollu cihazdı sanırım yeni cihazlar da hiç sıkıntı ağrı olmuyormuş onda anestezi olmadan denenebilir
Tabi onu siz bileceksiniz sordunuz diye söyledim sadece bende anestezili cektirdim zaten. Burda deneyimleyen kişiler c kollu cihazın ağrısız olduğunu söylemişlerdi onu aktarıyorum bendeEn az ağrı acı ile yöntem varken bu eziyeti yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Herkesin bünyesi bir değil.
Anladım. Eğer rahim filmindeki gibiyse son dakika uyutmuşlardı beni hsg de muhtemelen aşılama da öyle olur çatala alırlar her şeyi hazırlarlar sizi uyutrlar zaten hafif veriyorlar bi 10 15 dk anca uyuyorsunuzMuayeneleri çok ağrılı ve acılı geçiriyorum hem doktorum da öyle uygun gördü.
Aşılamadan mi hamile kaldınızAnladım. Eğer rahim filmindeki gibiyse son dakika uyutmuşlardı beni hsg de muhtemelen aşılama da öyle olur çatala alırlar her şeyi hazırlarlar sizi uyutrlar zaten hafif veriyorlar bi 10 15 dk anca uyuyorsunuz
Evet aşılama ile olduAşılamadan mi hamile kaldınız
Ya hayırlı olsun ilk aşılama miydi bende sonuç bekliyorumEvet aşılama ile oldu
İkincide oldu doktor 2 kere deneriz olmazsa tüp bebek tedavisine geçeriz demişti çok şükür ona kalmadan olduYa hayırlı olsun ilk aşılama miydi bende sonuç bekliyorum
Ne güzel sağ salim kucağınıza alın inşallahİkincide oldu doktor 2 kere deneriz olmazsa tüp bebek tedavisine geçeriz demişti çok şükür ona kalmadan olduAllah isteyen herkese nasip etsin
Pko var malesefNe güzel sağ salim kucağınıza alın inşallahpko falan mı vardı yoksa başka mi benimde çikolata kistim var bakalım 1 hafta sonra netleşecek
Anladım tekrardan hayırlı olsunPko var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?