Aşılama anestezili HSG ücreti ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
selam hanımlar, gecen sene izmir de özel hastenede 250ytl ye cektirmiştim. Ama şimdiki dr.um yeniden istiyor bu filmi. Kendisi dogum evi doktoru ama özel hastanede cekecek.ne kadar olur tahminen?yakınlarda anestezili hsg cektiren var mı? fiyatı ne kadardı?öptm hepinizi....

canım sana niye tekrar istediki rahimfilmini bene ikincikez çektirdim yeni sayılır ama sen hastanedemi yoksa özelmi çektirmeyi düşünüyorsun ben ilkiniözelde çektirmiştim 350 sorakini özel hastanede kini de180 e çektirdim

pordon anezteziliyi değil ben hiç anestezi kullanmadım iki filmim de de normal çektirdim bayılmaya gerek yok

anestezisiz cektirdiysen neden o kadar para verdin anlamadım. zaten bunu normal hastanelerde cekiyorlar ( anestesiz ) ve sigorta ya da emekli sandığı bunu karsılıyor ???

bende önümüzdeki hafta çektirecem muhtelemen. korkuyorum biraz.. biraz değil çokkkk.. gerçi aşılama esnasında da ağrısı olan çok kişi vardı ben hiç anlamadım bile. eğer öyle bişiyse okey ama daha kötüyse ben de anestezi isterim valla....

bir çok insan o aşılamada takılan spekulumdan rahatsız oluyor. eger adetlerınde sancılı ise hiç korkma. o spekulum takılıyor ve içeriye ilaç sıkılıyor. o ilaç tuplerden falan gecerken agrı yapıyor ama adet agrısından farksız bır agrı. inan sıkıntı yapmaya değmıyor.

Geçen ay ben de çektirdim Bahçelievlerdeki özel meltem hastanesinde anestezili 300 ytl. Ama hastane benimle bebek gibi ilgilendi. Çalışanların hepsi de bayandı. Kendimi çok rahat hissettim. İşlem bittiğinde hiç bi ağrım olmadı.

bugün öğrendik sonunda. dr. 250,hastaneye 180ytl vercekmişiz. hadi bakalım başlıyoruz yine. umarım artık bu defa yolunda giderişlerimiz...tabi ki sizlerinde...

arkadaşlar hsg filmi 3yıl geçerli ama hg. bir operasyon geçirmemek kaydı ile Rabbim bir daha çektirmesin o acıyı ben anestezi yaptırmadan çektirdim 2yıl önce Malatyada anestezi ile 450 dediler şuan iş icabı Batmanda yaşıyoruz Medical Parkta 125 ytlymiş anestezisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…