Aşılama anestezili HSG ücreti ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün saat 5 gibi hsg cekilecek. anestezili. daha önce de cektirmiştim ama elimde değil geriliyorum. bana dua edin kızlar..hepimizin işlerinin yolunda gitmesi dileğiyle...

bugün saat 5 gibi hsg cekilecek. anestezili. daha önce de cektirmiştim ama elimde değil geriliyorum. bana dua edin kızlar..hepimizin işlerinin yolunda gitmesi dileğiyle...

simdiden gecmis olsun canım.insallah iyi haberlerle donersin neden iki defa cektiriyosun

ilkini izmirde gecen sene cektirmiştik ama şimdiki dr.muz cekilen o filme pek güvenemediğini söyledi. neyse artık dün cekildi rahatladım . özel hastane ve anestezili olmasına ragmen cok gerildim. arka arkaya 2 kere cekildi dün. 1. pek iyi olmamış anladığım kadarıyla. üstelik anestezi cok kısa süreliolduğu için 1.sinin sonuna dogru uyandım. acı hissetmedim aslında ama panik oldum cok fena uyutun beniiiiii diye bağırdığımı hatırlıyorum. ayy ben de ne mız mız ve korkak bi hastayım valla doktorumunda benden biraz gözü korktu gibi ama ne yapayım elimde değil cok korkağım ve canım coook acıyacakmış gibi geliyor.bi de üstüne 2 gün rapor verdi mızmız bu hasta diye okula da gidemedim artık bugün. aslında 1 gün yeterliydi dedim ama 2 gün yazmış. ne yapalım ben de evde bol bol dinleneceğim artık .... hepinize sevgiler....

ben anestesiz geçen sene 200 milyona çektirdim hiç acı olmadı o kadar çok anestezi yaptırcak kadar agrılı bir işlem degil ultras eşliginde sıvı tüplerimden geçerkende izledim çok menun kaldım

Merhaba
Acımadı diyenleri tebrik ederim.Felaket bir ağrı,hiç de adet sancısı gibi falan değil. ki... ben acaip ağrılı olurum.Ayak tırnaklarımdan tutun da,saç diplerimden ter boşaldı,attığım çığlıklarda cabası...Hiç kimse bana bir daha o şeyi bayıltmadan veremez.Arkadaşlar gidin ve bayılın.Bitsin gitsin.

Ben anestezili çektirdim ist. medpolde 300 ytl valla çok rahatmış boşunada stres yapmışım.

izmirde hsg çektiricem ancak sgk ile anlaşmalı kurumları bilmiyorum
2 yıldır bebek için bekliyoruz ama olmuyor üstelik maddi durm sebebiyle doktorada gidemiyorum
konakta herşey normal birde hsg çektir demişlerdi 8 ay önce ama yaptıramadık şimdi karar verdik borç harç yaptırıcaz ama ıZMıRDE nerede nasıl ve kaç liraya yapıldığını bilmiyoruzbilgisi olan varsa yardım etsin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen.

canım ben bugün yaptırdım.eğer anestezili olsun istiyorsan mutlaka özelde yaptırman gerek.üniversite hastanelerinde bildiğim kadarıyla anestezili yapmıyorlar.benim gittiğim yerin sadece özl sigortalarla anlaşması var.sgk ile yok.ama toplam 400 e mal oldu bana,anestezi dahil.izmirde ortalama bu fiyat geçerli.

dr.nur yamanın kliniğinde yapıldı.alsancakta.benim kadın doğumcumla birlikte oldu.fakat onların anlaşmalı kadın doğumcusu varmış.umarım yardımcı olmuşumdur.

anestezi ücreti almamışlardıı delülerkaydirigubbakcemile3

Çünkü o hastanede ilk anestezili flim çektiren bendim kaydirigubbakcemile3

hasg rahim filmi mi histereskopimi bide izmir de nerde yasptırdın dr un kim

kızlar kadıkoyde bır merkezde cok yuksek fıyat verdıler avrupa yakasında baska bır merkezde yarı yarıya bır fıyat verdı kafam karıstı ne fark var kı bu kadar hangısıne gıtmelıyım doktorun önerdıgı ılk merkezdı ama yedıyuze yakın anestezısız fıyat kı ben de tırsanlar gurubndaym anestezı ıstıyom artı ıkıyuz de o oy gıdı oy
var mı tavsıyesı olan istanbul ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…