- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
-
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Çok doğru fakat ne yaşadığımı inan ben bile bilmiyorum düşünün anestezi veriliyor ve ben tepki gösteriyorum inanılır gibi değil çekemedi doktorum haklı olarak dediğim gibi birde vajinismus olunca üstüne bu çok etken olduNeden anesteziyle çekiyorsunuz? Yıl 2015 ben Fatihte bir yere gittim. Karnıma bir cihaz koyup ağrısız rahim filmi çekmişlerdi. Belki sinek ısırığı gibi bir histi hissettiğim. Şimdi daha da gelişmiş olmaz mı teknoloji?
Anladım. Çok geçmiş olsun umarım halledebilirsiniz. Başka bir merkeze mi gitseniz acaba?Çok doğru fakat ne yaşadığımı inan ben bile bilmiyorum düşünün anestezi veriliyor ve ben tepki gösteriyorum inanılır gibi değil çekemedi doktorum haklı olarak dediğim gibi birde vajinismus olunca üstüne bu çok etken oldu
Oraya da gitsem aynı tepkileri vereceğimi düşünüyorum sıkıntı tamamen benlik ameliyathane de verilen narkozdan da tepki göstermem heralde dimiAnladım. Çok geçmiş olsun umarım halledebilirsiniz. Başka bir merkeze mi gitseniz acaba?
Elbette değildir dediğinize çok katılıyorum doktorum bile çekemedi kendimi o kadar kötü hissediyorum kiFazla kafanızda büyültüyorsunuz bence bu kadar tepki verilecek birşey değil
Genel anestezi ile tepki vermenizin imkanı yok.Oraya da gitsem aynı tepkileri vereceğimi düşünüyorum sıkıntı tamamen benlik ameliyathane de verilen narkozdan da tepki göstermem heralde dimi
Vajinismusmuş konu sahibi, tepkisiz kalmanın elinde olduğunu sanmıyorum.Fazla kafanızda büyültüyorsunuz bence bu kadar tepki verilecek birşey değil
Belden mi uyuşturdular genel anestezi verselerdi baştan durumunuzu belirtseydiniz keşkeArkadaşlar merhaba bugün anestezili rahim filmi çektirmeye gittim aneztezi verildi ama çekemediler çünkü 2 kadın bile beni tutamadı çok tepki vermişim bacaklarımdan dolayı bende bir de vajinismus var mahvoldum yarın genel anestezi yapılacakmış ben napıcam bu durumu yaşayan var mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hayır yav cerrahi bir işlem olmadığı icin sedasyon yani uyutma yapıyolar.Belden mi uyuşturdular genel anestezi verselerdi baştan durumunuzu belirtseydiniz keşke
Canım yukarda anestezi verdiler yazmış sonrada beni tutamadılar demiş ona anlam veremedim yoksa biliyorum anestezinin ne olduğunu bende rahim filmi çektirdimHayır yav cerrahi bir işlem olmadığı icin sedasyon yani uyutma yapıyolar.
Yani hem anestezi verilip hemde nasıl verememişler onu anlamadım belden uyuşturup mu yapacaklardı da tepki vermiş çünkü anestezi alam uyur yani nasıl tepki versin ki o andaHayır yav cerrahi bir işlem olmadığı icin sedasyon yani uyutma yapıyolar.
Durumumu belirttim damar yolundan verildi uyudum o kadarBelden mi uyuşturdular genel anestezi verselerdi baştan durumunuzu belirtseydiniz keşke
Aynen öyle yaptılar genel anestezi altında tepki vermem dimiHayır yav cerrahi bir işlem olmadığı icin sedasyon yani uyutma yapıyolar.
Damar yolundan verildi ilaç uyudum o kadar ama çok tepki vermişim yaYani hem anestezi verilip hemde nasıl verememişler onu anlamadım belden uyuşturup mu yapacaklardı da tepki vermiş çünkü anestezi alam uyur yani nasıl tepki versin ki o anda
İnşallahGenel anestezi ile tepki vermenizin imkanı yok.
bende 2 kere tamamen anestezi verilerek yaptırdım kendinizi üzüp zorlamayın tamamen bayıltsınlarArkadaşlar merhaba bugün anestezili rahim filmi çektirmeye gittim aneztezi verildi ama çekemediler çünkü 2 kadın bile beni tutamadı çok tepki vermişim bacaklarımdan dolayı bende bir de vajinismus var mahvoldum yarın genel anestezi yapılacakmış ben napıcam bu durumu yaşayan var mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İnşallah ya inşallah öyle yapsınlar yani konuştuk amabende 2 kere tamamen anestezi verilerek yaptırdım kendinizi üzüp zorlamayın tamamen bayıltsınlar