Angel_86 'nın evi

tatlım eviniz çok hoş güle güle oturun
sağlık huzur eksik olmasın
e bir de bebiş tabiki
evi gezdik elimiz boş geldik kusura bakma opuyorumnanaktan

sağlık ve huzurla oturun..
ama cidden perde seçiminde çok başarılısınız bende en çok perdeleri beğendim....

cevapladığın için teşekkürler atlamışsın mıknatıslı baharatlığı onuda zahmet olmassa yazarmısın bide yatak örtün yataşmı başkamı gördüm çünkü aynısını ama nerde gördüm hatırlamadımda halen kaplana takığım amaasırnaşık şey

yatak odan pırıl pırıl içim açıldıdoğrusu cidden bu kaplan resmi iyiymiş bende en kısa sürede edineyim:))
herşey çok güzel amaoboşodaya bir bebiş lazım mutluluklarr

çok beğendim valla perdelerden de gözlerimi alamadım:))
güle güle oturun allah huzuru eksit etmesin evinizden her şey çok güzel.

evinizin planı nerede ise benim evimle aynı acaba bizim apartmandan birinin evimi dedim kafamçokkarıştı ama sizin mutfağanızdan balkona çıkılıyomuş tek fark orda kalorifer peteklerimizde aynıymış çok güzel döşemniş eviniz mutluluklar

gerçekten zevkli bi ev tebrik ederim salon tüllerine bayıldım siyah bir numaraa:lepi:

mutlulukla otur direk sölicem ama darılmanı istemem ünitedeki örtüleri kaldırsan evin çok şık modern ama o örtüler bozmuş bencea.s.

evin çok güzel canım özellikle mavi perdelerine bayıldım güle güle otur canım

öncelikle Allahım sağlık mutlulukla oturmayı nasip etsin canım
mutfağın gerçekten darmış ama yinede alanı iyi değerlendirmişsiniz mutfak dolapların çok güzel yatak odası mobilyanı çok beğendim hep beyaz hayalim vardı ama nedense ben siyah aldım ve her gün tozuyla uğraşıyorum salon perdelerin; ilk defa siyah görüyorum çok değişik olmuş temizliği inanılmaz kolay olur benimkiler şimdiden islenmeye başladılar boş dediğiniz odanın perdesi çok şık olmuş ilerde bebiş odasına çevirdiğinizde de rahatlıkla kullanacağın bir perde hatta çocuğunuzun yatağı bile hazır:)))
herşey çok güzel güle güle oturun canım

Evin çok şık ve sade güle güle oturun

iyi ve mutlu günlerde otur inşallah...yalnız yatak odasına yırtıcı hayvan resmi asılması doğru değilmiş, benden söylemesi...takdir senin tatlıM...

valla ne diyeyim ben çok beğendim yatak odan çok güzel beyaz mobilyaya bayılıyorum hepsi güzel güle güle otur ayrıca duvardaki sticker ve yatak odandaki perde çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…