Angel_86 'nın evi

Salondaki hayvancıkları kaldırmanı tavsiye etmek dışında herşey çok güzel. Sağlıkla oturun işallah.

evin özellikle yatak odan çok hoş.
bende o ayıcıkları ve salonundaki sehpa üzerindeki örtüyü kaldırmanı tavsiye ederim.
yatak odasını istanbul fetih demişsin. fatih olabilirmi:)a.s.

tatlım eviniz çok hoş güle güle oturun
sağlık huzur eksik olmasın
e bir de bebiş tabiki
evi gezdik elimiz boş geldik kusura bakma opuyorumnanaktan

insallah cnm benım.bebek ıcınde bıraz daha zaman var ınsallah zamanı gelınce hersey guzel olur....opuyorumnanaktan

cnm mıknatıslı baharatlıgı bı alısverıs magazasından aldım markası biev.sitesinden bakabılırsın.yatak örtümünde markası taç cnm.opuyorumnanaktan

tsk ederım cnm.evımızın planının aynı olmasınada cok sasırdım :1shok:

mutlulukla otur direk sölicem ama darılmanı istemem ünitedeki örtüleri kaldırsan evin çok şık modern ama o örtüler bozmuş bencea.s.

neden darılayım cnm olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım diye en başta söyledim.bende örtülerimi kaldırmayı düşünüyordum zaten söylediğinde haklısın.ilk işim yarın onlar olucak a.s.

evin özellikle yatak odan çok hoş.
bende o ayıcıkları ve salonundaki sehpa üzerindeki örtüyü kaldırmanı tavsiye ederim.
yatak odasını istanbul fetih demişsin. fatih olabilirmi:)a.s.

tsk ederım cnm.örtüleri kaldırıcam kesinlile ama ayıcıklarıma kıyamıyorum bi türlü mafoldumben. fetih mobilyacılar çarşısı cnm fatih değil yani.anadolu yakasında göztepenin biraz üzerinde örnek mahallesinde cnm.a.s.

gerçekten zevkli bi ev tebrik ederim salon tüllerine bayıldım siyah bir numaraa:lepi:

tsk ederım tatlım.benımde cok sevdıgım bı renktır sıyah.aslında onu fon seklınde kullanıyordum ama karsımda ev olmadıgı ıcın bu sekılde kullanıyorum sımdı.normalde sol tarafına bakarsan bı tul daha var onun beyaz rengı.opuyorumnanaktan

canım önceliklikle güle güle huzurla oturun inşallah
yatakodanı okadar çok beğendımki dönüp dönüp tekrar açtım
beyaz< bu kadar yakısır işte ışıl ışıl
bayıldım yani. nerden aldınız yatak odası takımınızı acaba?
perdelerde çok şık çok beğendim
maşallah ..

begenmene cok sevındım cnm.guzel yorumların ıcınde tskler.yatak odamı anadolu yakasında fetih mobilyacılar çarşısında yaptırdım cnm.opuyorumnanaktan

evin eşyaların güzel ama yatak odasındaki o tablo olmamış canım.yani romantik bişeyler olsaydı daha iyi olurdu.aslan falan ne alaka:uhm:bide bi odada siyah tül vardı odayı karartmazmı o.

Herşey çok şık ve güzel Allah güle güle oturmayı huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin cnm
Yatak odasındaki tablo hoşuma gitmedi uymamış bencede

çaydanlığımız aynı bende yeni evliyken almıştım ama ne yazıkki benimkinin sapı düştü
güle güle otur canım

canım allh ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallh.yatak odandaki perdeleri nerde yaptırsın kaça mal oldu ?

canım sağlıkla huzurla oturun inş. siyah beyaz tonlarında şık bir ev yaratmışşın
ama bir iki şey bence o şıklığa yakışmamış
salonundaki ayıcıklar ve yatak odandaki aslan resmi :) o resim yerine eşin ve senin siyah beyaz tonlarındaki resim cok daha iyi olurdu bence a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…