Angel_86 'nın evi

Canım evin çok hoş zorlanmışsın resimleri eklemekte ama senden ricam böyle odaları geniş kapsamlı alsanda odaların tamamen dizaynını görsek merak ediyorum çünkü bende ev yerleştircem yakın zamanda yaza düğünüm varda nasipse

evin eşyaların güzel ama yatak odasındaki o tablo olmamış canım.yani romantik bişeyler olsaydı daha iyi olurdu.aslan falan ne alaka:uhm:bide bi odada siyah tül vardı odayı karartmazmı o.

yok cnm karartmıyor içersi gün ışıpını cok ıyı alıyor o açıdan bi problemim yok yanı opuyorumnanaktan

Herşey çok şık ve güzel Allah güle güle oturmayı huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin cnm
Yatak odasındaki tablo hoşuma gitmedi uymamış bencede

tsk ederım cnm.aslında bende uymadıgının farkındayım oraya uygun bısey arıyorum ama bulamadım.onu gecıcı bı sure ıcın koydum aslında sadece renklerı uyuyor dıye.resmın arkasında bı delık var onu kapamak ıcın.baska bı resım buldugumda onu koyucam o zamanda eklerım tekrar a.s.

çok sagol cnm.çok güzel bi fikir verdin bana CADIARZU .siyah beyaz bi fotoğraf yaptırabilirim doğru söylüyorsun.eve gidince resimlere bi bakım :dance:

şimdiden hayırlı olsun cnm.ınsallah sende evının kapılarını bızlere acarsın a.s. bu arada dogru soyluyorsun ama bı kac odam ufaktı ve bı acıda toplayamadım hepsını mecbur bu sekılde fotograflayabıldım opuyorumnanaktan

çok güzelmiş evin ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin yatak odana bayıldımm. birşey öğrenmek istiyorum tüylü halı alıcm bende kararsız kaldım. kullanışı nasıl temizliği zor oluyormu cnm .

Güle güle oturun ama neden genel olarak siyah beyaz oldu odalar? Yani bir zaman sonra bu renkler sizi sıkarsa ne yapacaksınız? Sadece merak ettim... Tekrar mutlulukla kullanmak dilerim.

a.s.a.s.a.s.

yatak oda perdeni sormak istiyorum beyaz ipin üzerinemi siyah ip perde yaptılar yoksa ikisi yanyanamı?

evin çok güzel siyah beyaz konsept benimde favorim..

araya kırmızı objeler ekleyerek biraz renklendiredebilirsin odanı..

bide bende bir dantel ve örtü sevmeyeni olarak , modern çizgideki evini şu dantellerden arındırmanı tavsiye edicem canım kaydirigubbakcemile2

çok güzel canım .keşke salon tülünün altına beyaz stor olsaydı.boş odadaki mavi perdeyi detaylı çekermisin.nasıl perde o canım çok şıkmış.

Güle güle oturun ama neden genel olarak siyah beyaz oldu odalar? Yani bir zaman sonra bu renkler sizi sıkarsa ne yapacaksınız? Sadece merak ettim... Tekrar mutlulukla kullanmak dilerim.

tsk ederım cnm.sıyah ve beyazı ıkı ana renk olarak dusundugum ıcın seçtim.benım asla sıkılmayacagım ıkı renk.farklı aksesuarlarla bıkac kucuk degısıklık yaparak sıkıldıgımda rahatca kullanabılır.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…