begenmene cok sevındım cnm.guzel yorumların ıcınde tskler.yatak odamı anadolu yakasında fetih mobilyacılar çarşısında yaptırdım cnm.opuyorumnanaktan
evin eşyaların güzel ama yatak odasındaki o tablo olmamış canım.yani romantik bişeyler olsaydı daha iyi olurdu.aslan falan ne alaka:uhm:bide bi odada siyah tül vardı odayı karartmazmı o.
Herşey çok şık ve güzel Allah güle güle oturmayı huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin cnm
Yatak odasındaki tablo hoşuma gitmedi uymamış bencede
canım allh ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallh.yatak odandaki perdeleri nerde yaptırsın kaça mal oldu ?
canım sağlıkla huzurla oturun inş. siyah beyaz tonlarında şık bir ev yaratmışşın
ama bir iki şey bence o şıklığa yakışmamış
salonundaki ayıcıklar ve yatak odandaki aslan resmi :) o resim yerine eşin ve senin siyah beyaz tonlarındaki resim cok daha iyi olurdu bence a.s.
Canım evin çok hoş zorlanmışsın resimleri eklemekte ama senden ricam böyle odaları geniş kapsamlı alsanda odaların tamamen dizaynını görsek merak ediyorum çünkü bende ev yerleştircem yakın zamanda yaza düğünüm varda nasipse
bende en çok yatak odasına bayıldım.
çok güzelmiş evin ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin yatak odana bayıldımm. birşey öğrenmek istiyorum tüylü halı alıcm bende kararsız kaldım. kullanışı nasıl temizliği zor oluyormu cnm .
oturdugunuz odada falan kullanmıcaksanız olabılır.ama normalde zor bıraz.yere dokulenler aralarına gırıyor.sırkelemek gerekıyor sureklı.bundan dolayıda yolluk yada 3-4 m2 halılar kullanıslı olabılır.
yatak odana bayıldım...güle güle huzurla oturun...
neden darılayım cnm olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım diye en başta söyledim.bende örtülerimi kaldırmayı düşünüyordum zaten söylediğinde haklısın.ilk işim yarın onlar olucak a.s.
Güle güle oturun ama neden genel olarak siyah beyaz oldu odalar? Yani bir zaman sonra bu renkler sizi sıkarsa ne yapacaksınız? Sadece merak ettim... Tekrar mutlulukla kullanmak dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?