- Konu Sahibi sevdalinka87
Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere sonunda bende ameliyat tarihimi aldım, çok ani bi şekilde hemde benim için çok sürpriz bir isme Boğaziçi tıp merkezinde Veli ASLAN a ameliyat oluyorum..burdaki arkadaşlar bilirler ben çok uzun zaman arastrdım ve çok pimpiriklendım kararsız kaldım çok farklı ıkı doktor arasında gittim geldim ve yaza ameliyat olacaktım ama hayatımda çok aniden inanılmaz sürpriz gelişmeler oldu..iş hayatımda özel hayatımda anıden ortaya çıkan olaylar bole anı bır karar vermek zorunda bıraktı beni planladığımdan çok farklı bir sürece girdim, hayat bazen gercekten sürprizlerle dolu olabilio ve anladım ki bişeyleri çok fazla düşünmek çok planlamak çok fazla ince eleyip sık dokumak çok büyük konuşmak ve olayı paranoyaklık boyutlarına taşımak çok dogru olmuyormuş..bıraz da hayatı akışına bırakmak gerekıomus sanırım bazen bızım dısımızda gelısen olaylar tüm planlarımızı bambaşka bir şekle sokabılıo..
ameliyat için çok heyecanlıyım ve bır o kadar da endıseliyim diyebılırım:26: umarım hersey yolunda gıder ve burdaki mutlu olmuş onca arkadas gıbı bende yenı burnumla mutlu ve saglıklı olurum..dualarınızı beklıorım kızlar ...
ameliyat için çok heyecanlıyım ve bır o kadar da endıseliyim diyebılırım:26: umarım hersey yolunda gıder ve burdaki mutlu olmuş onca arkadas gıbı bende yenı burnumla mutlu ve saglıklı olurum..dualarınızı beklıorım kızlar ...