• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ani korku bebeğe zarar verir mi ?

Ay iyi bari en azından hemen anliyabiliriz sürekli aklımda bi şüphe oluyodu diğer türlü. Ben bi kaç gün sonra 9 haftalik olcak canım..
Ben bugün 10 haftalığım canım.allsh bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin.ne yap biliyormusun elini karnına koy "allahım karnimdakinin canı sana emanet" de.

Canım olmuyor maalesef.hayat koşulları malum her gün herşeye zam geliyor....Ve insan ilişkilerine ruhsal sorunlara yol açabiliyor.ne kadar dikkat etsekte ağlıyoruz sinirleniyorum birşeylere....
evet canim ne yazkki oyle.
Ben bile yipraniyorum huzursuzlkta kim bilir o neler hissediyordur.

Ben bugün 10 haftalığım canım.allsh bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin.ne yap biliyormusun elini karnına koy "allahım karnimdakinin canı sana emanet" de.
Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah bu dönemler çok zor zaten bişe olur mu ole bole diye diye geriliyoruz sakin olmak elde değil...

Kızlar 10 haftalik hamileyim. bugün yolda yürürken trafo patladı dibimde üstelik.ve ben çok korktum.muzik dinliyordum.bomba atıldı sandım. Ateş çıktı bi anda.oldugum yerde kaldım.ama kanama yada böyle sanci falan olmadı.yinede sizce bir zararı var mı? Merak ediyorum.simdiden teşekkürler...
Zaman çok geçmiş ama durumunuz ne oldu bende dün anı bir korku yaşadım merak ettim

Merhaba , 9.haftamda ani bir korku yaşamıştım.Karın bölgemde bir şok ağrı hissettim.Birşey olmamıştır diye düşündüm doktora gitmedim. 2 hafta sonra kanamalarım olunca doktıra gittim ve bebeğin 9 haftada kalbinin durduğunu söyledi .Düşük yaptım.Buna benzer durumlar yaşayanlar var mı kızlar.

Back
X