Aniden değişen duygularım

Bu kv ve ailesiyle samimi olup birlikte takılmayı ben de anlamıyorum. Xpr sen bi de kendi kafandan planlar yapıyormuşsun, önce bi kafandan çıkart. Benim kv ailesi de benim için planlar yapıyor bir de niye bizimle konuşmıyorsun samimi değilsin diye sual ediyor. Açıklıyorum, yurtdışından geldim dün bir bugün iki üstelik ben konuşmayı sevmiyorum, resmi bi insanım. Çok zor bir yıl geçirdim, oğlunuz bütün yıl yeterince çok konuştu bende kafa kalmadı :KK47:Muhabbet de sarmıyor zaten eltimle daha napiyim:işsiz: oturup zorla tanımadığım insanların özellerini mi kurcuklayım:KK12: kalbim daralıyor kvm insanların duymak istemediğim özellerini paylaştıkça, şimdi bile kötü oldum muhabbetleri hatırlayınca. wallahi bayılcam samimi olmaya çalışmalarından insanların:kusmuk: zorunda mıyım? Zorunda mıyım:kızgın:
Herkes yerinde sağolsun, kimse kimseyle akraba diye zorla içli dışlı samimi de olmasın bence
Anammmm sen benim elti misin yoksa :KK70:

iste onu diyorum bunlar ayak sesleriiii oncesinde boylesin.

bi olsun gecsin gitsin rahatlayacaksin.

ben de boyleyim vallahi atom bombasi gibi oluyorum.. off feci..

ama tabi seni en iyi sen bilirsin.

dersenki ben arkadaslarimla disarda olayim evdekiler gerçekten sorun etmicek laf etmicek problem olmucak.. o zaman tabiki sana en iyi gelen seyi yapman en dogal hakkin.

lakin sonrasinda senin canini sikan bi laf söylenirse? bizle durmadin gittin vs..
Yok söylemezler, karışmazlar hiç bana, ne ben o yüzü verdim ne de eşim(aa eşimin iyi özellikleri aklıma gelmeye başladı bile :KK48: nöbette yine bikaç saat görmeyince kendime geldim sanırım :KK48:)
Zorlama ile değil kendi isteğimle yanlarında idim zaten ama istemiyorlarsa giderim :KK12:

Abartma gibi gelmedi bana..sanki daha önceki kırgınlıkların birikimi olmuş bu olay..eğer sürekli içine atan o kırılmasın aman tatsızlık çıkmasın diye susan bir yapınız varsa bazen böyle küçük olaylar daha da buyur normaldir..ben öyleyim mesela..
Eşim kırılmasın diye susmam aslında eşimle de her olay için tartıştık, ama sonunda o haklı çıkarır kendini bir de benden özür bekler:confused: ama akşama kadar beni ikna etse nolcak, benim kalbim kırılıyor ve eskisi gibi olmuyor işte, biriktikçe birikiyor. Tahammül noktam düşüyor, valla biri bana bekarken deseydi eşin amcasına seni götürmedi diye üzülüp ağlayacaksın totomla gülerdim, hadi ordan bu da mevzu mu giderse gitsin diye..

Pms+ birikmişlik beni böyle yaptı sanırım...

evet herkese iyi bayramlar arkadaşlar, benim bu defaki derdim en saçma olayda bile duygularımın tepetaklak olması..

Daha açık yazayım eşimin abisigil yurtdışından geldiler bu bayram. En son 3 sene önce görüşmüşlerdi eşimle o da düğünümüz olduğu için. Bu arada eşim aileci bir insan değil kesinlikle. Abisi ile benim ısrarımla görüntülü konuşma yaptı bikaç kere , ben arasana abini demeden aklına bile gelmez. Anne babasıyla da öyle. Benim de ailesinden hiçbiri ile problemim yok ama hep mesafeli olduk, anne kız gibi değiliz. Abisigil geldiğinde de elimden geleni yaptım eşimle havaalanından alıp geldik başka şehirden eşim nöbete gitti ben sabaha kadar oturup onlarla sohbet muhabbet ettim güldük eğlendik. Sonra hep birlikte memlekete geçtik annesi babasıgille de hep güleryüzlü oldum her işlerine de elimden geldiğince yardım ettim. Hiçbir sorun yaşamadık, çok da pozitif bir hava vardı her anında.

Dün akşam biz bulaşıkları eltimle yıkıyorken eşim geldi, "biz abim annem ben amcamgile gidiyoruz bayramlaşmaya haberin olsun" dedi, şaşırdım beni niye çağırmıyorlar diye. Neyse gitti geldiler 1 saat sonra bu defa da biz eltimle balkonda oturuyorken hepsi geçti içeriye sohbet muhabbet gırla.. Bildiğiniz yabancı gibi kaldım..

Neyse eltimin de elinde tlf onla uğraşıyordu, sıkıldım gittim yatmaya, benim peşimden de kaynanam eltime "git yatsana uykun gelmiştir " dedi onu da yatırmaya çalıştı , yani tek benlik bir durum değildi. Ayrıca 3 senedir görüşmüyorlar özlemişlerdir elbet çekirdek aile konuşcakları vardır..

Ama yattım yatağa öyle kötü kalbim kırılmış ki... Gerçekten ağlamamak için zor tuttum kendimi. Reglim de yaklaştı, perimenstrüel sendrom da yaşayan bir insanım onun da etkisi olabilir ama o an Nasıl nefret ettim hepsinden anlatamam. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum "saçmalama bu kadar B.ktan bir konuyu dert mi ediyorsun abartma xpreiaZ " diye ama yok bir tarafım da bas bas çık git bu evden, istemiyorlar işte seni , kocanın aklına bile gelmiyorsun işte falan... İnanın boşanmayı bile düşündüm :oha:

Eşime tabi bu kadarını yansıtmadım sadece beni neden götürmediklerini sordum, kırıldığımı söyledim, eğer ailesiyle başbaşa Zaman geçirmek istiyorsa benim kendime başka bir plan yapabileceğimi söyledim.

Ama derdim bu kadar ufak bir olayda bile bütün gemileri yakmaya hazır oluşum, iyi olan hiçbir şeyi göremeyişim, yaşadığım büyüklü küçüklü bütün olumsuzlukların sanki 2 dakika önce yaşamışım gibi peşpeşe aklıma gelmesi:KK51: ne yapmalıyım bunun için:KK51:
Bence bu duyguları akışına bırakın. Bana da zaman zaman dünyayı yakmam için telkinde bulunan sinsi bir arkadaş uğrar. Bu sinsi arkadaş, ille de adet öncesinde çıkagelir. "Niye?" sorusunu sormak her zaman soruyu çözmüyor. Ben kendime telkin ediyorum böyle zamanlarda : "öyle olması gerektiği için öyle oldu, bu duyguların akıp gitmesine izin verdim ve geçtiler". Çok insani hisler bence bunlar. Bu duygular gerçekten bir problem mi ki sizin için? Ya da niye problem olsunlar? Duygularınızla savaşmak yerine, o duyguyu tanıyın, size geldiğinde bir süre misafir edin, o zaman o duygu da ziyareti bitirme zamanının geldiğini fark edip gidecektir. Ha bi de, çok kafaya takmayın :)

Şu intihar olayı dışında diğer bütün maddelere uyuyorum ya :eek:
Intihar girişimim de ilkokulda iken olmuştu annem abimi kayırıyor her zaman diye kendimi boğazlayarak öldürmeye çalışmıştım ama nefessiz kalınca hemen bıraktım tabi :bicak:

Gerçekten değer görmek için aşırı çaba harcıyorum, göremediğim bir durum olunca da böyle kalıveriyorum ki en umrumda olmayan insanlar kv kp elti vs aslında.
Gerçi sinirim onlara değil eşime idi ama bilmiyorum yine de...
Bende intihar haric butun belirtlieri bariz sekilde yasiyorum. Cok kotu bir durum grcekten. :KK42:

Ayy aynen ben de böyleyim. Olumsuz bi olay olduğu anda bütün olumsuz olaylar aklıma hücum ediyor. O an sinirlerim iyice zıplıyor. Ben böyle durumlarda çenemi de tutamıyorum dırdırlara başlıyorum istemeden ağlamaya başlıyorum bazen elim ayağım kasılıyor.
Ama senin durumunda olsam heralde ben daha fazla tepki verirdim eşime. Senin damarıma basmışlar canım. Sen yine iyi sakin durabilmişsin.

Pms etkisi illaki vardır, ama bu size saygısızlık yapıldığı gerçeğini değiştirmez. Siz o evin hizmetçisi değilsiniz. Eğer bayramı birlikte geçirmek istiyorlarsa programlarına sizi de dahil etmeliler. Siz katılmak istemezseniz katılmazsınız. Ama bu şekilde oğluşlarıyla vakit geçirmeye çalışmaları çok ayıp. Bu tavırları sizin aileniz yapsa onlara da ayıp etmişler derdim. Erkek ailesi diye görmemezliğe gelmeye alışmış kimisi.

yangına körükle gitmiş olmak istemem ama bence ayıp edilmiş; allah aşkına bayramlaşmaya gidiliyo bari fikrinizi sorsalardı. küçük çocuk değilsiniz ki. asıl gitmemiş olmanız ayıp amcalara bayramlaşmaya.
ama hani o kadar büyütecek bişey değil diye düşünüyorum. büyütüyosanızda ya sadece bundan ibaretdeğil olanlar ya da bu işk değil veya biri daha yazmış sanki kinci birisiniz mi acaba?
gerçi durumun farkındasınız.
ya boşverin regl ila alakalıdır

Cevapları da hiç tatmin edici değildi, eltim gezmeye gitmek istemiyormuş onlarla beni de tek götürürlerse yurtdısından gelen öbür gelin o niye gelmedi diye sorarmış amcasıgil, ayıp olmasın diyeymiş :deli:
Ben de eltini götürdüler seni götürmediler sandim. Off. Çok takmışsın o gitmediyse sen de gitmemelisin tabi.

Bana da çok saçma geldi. Sonuç olarak el kızıyız tamamen de aileye dahil olamıyoruz ama sorulması gerekirdi zaten hertürlü eltinle senin de gelmiş olmanız gerekirdi.
Ama üstünde fazla durma bence. Böyle ayıplar çok yapılıyor fark ederek fark etmeden. Eşine de söyle ben de gelmek isterim bayramlaşmaya bundan sonra biz bir aile değil miyiz diye.

bende kırılırdım acıkcası...
bı nevı senı ezmıs olmus ve bu aılesıne de aynı davranısları sergılemesı ıcın zemın olusturur

farkında olmadan yapmıstır bence kotu dusunmemıstır en azından kırıldıgını bılmesı ıyı olmus
aynı davranısı bırdaha tekrarlarsa ozaman olumsuz dusunelım sımdı canını sıkma :)

yan, ne büyük ne küçük bir sorun değil, bence burda sana ayıp eden kocan olmuş ama sende tecrübe edinmişsin bundan sonra ailesi ile görüşsün etsin diye ısrar etmemeyi, sende uzak durmayı öğren ki bir daha canını böyle yakmasınlar.:super:

xpreiaZ xpreiaZ sana söylüyorum kızlar siz anlayın

Adam ailesine düşkün değil dert yok tasa yok ne diye onu bu saatten sonra kaynastirmaya çalışıyorsunuz
O ailenin rutini bu zaten..
Illaki alıştıracaksanız kendi çekirdek ailenize alıştırın. Evine size çocuklarına düşkün olsun.

Benim eşim ailesine düşkün çekirdek aile kavramı oluşmadı göbegim çatlıyor. Ailesi ile sorunum yok ama biz önceliği de yok esim de altli ustluyuz hergun telefonda ne konusyorlar anlamis değilim :ukala::kahve: herseyi benden once duyar hic yeni havadis veremem eşime. :işsiz:

xpreiaZ xpreiaZ çok lazımdı yeğen dimi al durduk yere canın sıkıldı. Otur kocanla keyfine bak :KK60:

Back
X