Ben seni haklı buldum konu sahibesi, doktor arkadaş markadaş denecek biri değil. Zaten bu bir işyeri ne olursa olsun ... Hanım/Bey denmeli. Saygı çerveçesini tutturanlar artık az sayıda toplumda, hele ki karşında çok eğitimli biri varsa olduğu yere saygı göstermek gerekiyor.
Ben de gevşeklikten hiç hoşlanmıyorum. Başıma gelen bir olayı anlatayım, birkaç yıl önce yaz tatilinde Türkiye'deydim. Söylemişimdidr, mühendisim. Bilindik bir şirket de çalışmalaırmı görüyromuş, Linkedinden takip ediyorlarmış beğenmişler, 1 takıma 1 günlük seminer yapar mısınız dediler. ben de tamam dedim, gittim. neyse gayet güzel geçti, herkes bir sürü şey kaptık dediler. Eğitime gelenler de proje yöneticisi ve mühendis tarafıydı konuşurken herkes hocam, Cherry Hanım diye seslendi buraya kadar gayet normal. Sonra bir tane herif geldi cherry aşağı cherry yukarı demeye başladı. ben de dönüp baktım, cherry böyle dememler rahatsız olmadınız değil mi dedi böyle sırıta sırıta. Ben de açıkçası oldum gevşeklikten pek hoşlanmam dedim. Kaldı tabi orda umarım bir daha gevşememiştir kimseye