Aniden ilgisi kesilen flört

Bu hanimefendinin konusmalarini dinleyince diyorum acaba ben kötü yola mi düstüm 🙄 Avrupanin göbeginde yasiyorum yine de mahalle baskisina maruz kaliyorum suan.

Alt tarafi bir adamla flört ettim cocuklarin psikolojisine kadar gitti konu
Avrupa’nın göbeğinde yaşıyorsan git Avrupalı kadınlardan fikir al o zaman
Bizim kendi dar kafalı görüşlerimiz seni ilgilendirmesin
Bak senin iyiliğin için konuşuyorum
Bu adam seni istemiyor amacı belli
Sen havaya girip resti çekmişsin adam oralı bile değil
Değer veren adam yapmaz bunu
Adam senle ilişki kurmak zorunda değil ayrıca
Yatak partneri olur işine geliyorsa
Avrupa’da çok yaygın zaten
Neden duygusala bağladın hemen
3 günlük adama sitem ediyorsun aramadı diye
Modern gibi gözüküp içindeki Kezbanı saklayanlardansın belli
Madem öyle tam Avrupalı ol takıl geç

E hani bu muhteşem beyfendi nerde peki şimdi?
Kocası mutlu edememiş bu mu edicek?
Ya bazıları gerçekten bela arıyor başına
Bu adam cevap bile vermemiş kadına
Amaç belli
Kapı önü teyzelerini sen yabana atma ayrıca
Bazen dedikleri doğru çıkar benden sana söylemesi
İki tane çocuğu olan kadın özel hayatına dikkat edecek
Çocukların piskolojisini bozmaya kimsenin hakkı yok
Yada verecek devlet bakacak
Kendi de öpüşecek milletle
Bi de bayıl istersen Feriha

Bizi şu ilgilendiriyor: Baskıcı tavrınız ve zorba hareketleriniz. Bir insana bu kadar baskı uygularsanız elbette bana ne diyemeyiz. Ama sizin karışıp didiklediğiniz şey bir insanın hayatı ve burası anonim bir site ne yazılırsa ona yorum yapıyoruz kimse kimseye hayatının detaylarını açıklamak zorunda değil.
Örnek verin baskıcı tavrım ve zorba hareketlerim hangileriymiş? Ben sorumu sordum ve cevap versin diye de bir baskım olmadı konu sahibine. Hatta konu sorumdan sonra kesilmişti. Konu sahibi girip çıkıp okudu, ben zaten görüyordum, alıntı mı yapmışım bana cevap verin diye dikte mi etmişim? Yok. Gidin geriye bakın konu nasıl buraya gelmiş. Milletin yorumuma tahammül edemeyip kavga çıkarmasıyla başladı her şey. Aksine sabahtan beri "sen nasıl bu soruyu sorarsın?" diye zorbalığa uğrayan benim ki. Bunun hukuksal elle tutulur hiçbir yanı yok. İnsanlara ne konuşacağına zorbalık ile dikte etmeye çalışıp ama zorbalık demeniz de tezatlıklar silsilesinin devamı.

Örnek verin baskıcı tavrım ve zorba hareketlerim hangileriymiş? Ben sorumu sordum ve cevap versin diye de bir baskım olmadı konu sahibine. Hatta konu sorumdan sonra kesilmişti. Konu sahibi girip çıkıp okudu, ben zaten görüyordum, alıntı mı yapmışım bana cevap verin diye dikte mi etmişim? Yok. Gidin geriye bakın konu nasıl buraya gelmiş. Milletin yorumuma tahammül edemeyip kavga çıkarmasıyla başladı her şey. Aksine sabahtan beri "sen nasıl bu soruyu sorarsın?" diye zorbalığa uğrayan benim ki. Bunun hukuksal elle tutulur hiçbir yanı yok. İnsanlara ne konuşacağına zorbalık ile dikte etmeye çalışıp ama zorbalık demeniz de tezatlıklar silsilesinin devamı.

Söylediklerinize kendiniz inaniyorsunuz cidden enteresan

Söylediklerinize kendiniz inaniyorsunuz cidden enteresan
Konuda saatler görünüyor. Yazışmalar ortada. Ben zaten size yorumumu boşanmadığınıza inanarak yapıp geçtim.
Sizin inanmadığınız, değer vermediğiniz değerler başkaları için önemli olabilir ve insanlar bu değerler üzerinden yorumunu yapabilir. Burada herkes bu şekilde yapıyor. Ama bir kesim kendi düşünce yapısına ters geldiği için diğerlerinin konuşmalarını hiç hakkı olmadığı halde susturmaya çalışıyor. Zorbalık zaten budur.

Kadın en başta boşandım diye belirttiği halde komplo teorileri kasıp konunun gidişatını baya bir sabote ettiniz. Yazmamış olsa neyse diyeceğim. Yani en başa yazdıktan sonra nasıl bir kanıt bekliyorsunuz ki buraya belge mi atsın? Zaten anonim bir site mağdur ayağına yatmanın nasıl bir getirisi olabilir konu sahibi adına? Sonra birkaç üyenin üslubu da çok dikte edici ve yargılayıcıydı ben bunaldım okurken.

Ya boşanmadığı belli boşver kime neyi anlatıyorsun canım
Belki savunanlarda benzer hayat tarzını yaşıyor bu yüzden bu kadar alındılar bilemeyiz.
Kocasını aldatan kadına yapma dedik diye
Mahalle teyzesine kadar gitti olay
Bunlar modernliği çok yanlış anlamışlar
Ayrıca bu kadar modernse yaşayıp geçsin neden kezbana bağlayıp ama aramadın beni sen ben soğuyorum gibi saçma sapan şeyler yazıyor
Sözde modern bu tipler

Kadın en başta boşandım diye belirttiği halde komplo teorileri kasıp konunun gidişatını baya bir sabote ettiniz. Yazmamış olsa neyse diyeceğim. Yani en başa yazdıktan sonra nasıl bir kanıt bekliyorsunuz ki buraya belge mi atsın? Zaten anonim bir site mağdur ayağına yatmanın nasıl bir getirisi olabilir konu sahibi adına? Sonra birkaç üyenin üslubu da çok dikte edici ve yargılayıcıydı ben bunaldım okurken.
Yazmış ve yazdığına inanıp inanmamak da benim tercihim. Her yazılana inanmak zorunda değil insanlar. Sizlerin buna inanacaksın, böyle konuşacaksın diye bana baskı kurmaya hakkınız yok. Sorduğum soruları cevaplasa ben anlardım boşanıp boşanmadığını o yüzden sordum soru. Konu sahibi de cevap vermek istemiyorum, inanmayın siz dedi. Ben de boşandığına inanmıyorum, benim için mesele şu anda net. Zaten sabah beri buradaki mesele de konu sahibinin konusu değil. Bizim yaptığımız yorumlar. Konu sahibine yorum yapıp geçseler ortada bir mevzu yoktu.

Sizin de doktorunuza his duyup duymamanız üzerine bir konunuz vardı. Kocanıza karşı vicdan yaptığınız. Millet de size mi eski konularınızı hatırlatsın. Laf vurdurduğunuz kişiyi tanımıyorum, eski konularını da bilmem ama eski konular açılırsa sizin konu sahibi ile niye empati yapabildiğinizi ve burada milletin yorumuna karşıtığınızı da dile getirenler olur.
Haha şaşırmadım
Doktora mı hasta olmuş 🤣

Burası insanların anonim olarak gerçekte paylaşamadığı dertlerini paylaştığı, pek çok kişiden farklı fikir almak istediği bir site. Kazen ve Mune’ye cinsiyetimizin kadın olduğunu ispatlamak dışında kimseye bir şey ispatlama mecburiyetinde değiliz. Yaşadığımız ilden boşandığımız mahkemeye kadar her şeyi buraya yazmak zorunda kalacaksak anonim olmamızın bir önemi kalmıyor zaten. Kaldı ki şu kadar vakitte boşanılır bu kadar vakitte boşanılamaz diye bir şey yok. Kadın zaten evliyken ilgisi bitmiş yani uzun süredir ölü olan bir evlilikmiş. Boşandıktan sonra beğendiği biriyle flört etmiş ister olumlu sonuçlanır ister olumsuz. Kadının anneliğine varan laflar edilmiş. Boşandıysa rahibe hayatı yaşamalı, kendini evlere kapamalı eğer öyle yapmazsa kötüdür, namussuzdur. Erkekler de böyle yapıyor mu peki?

Yazmış ve yazdığına inanıp inanmamak da benim tercihim. Her yazılana inanmak zorunda değil insanlar. Sizlerin buna inanacaksın, böyle konuşacaksın diye bana baskı kurmaya hakkınız yok. Sorduğum soruları cevaplasa ben anlardım boşanıp boşanmadığını o yüzden sordum soru. Konu sahibi de cevap vermek istemiyorum, inanmayın siz dedi. Ben de boşandığına inanmıyorum, benim için mesele şu anda net. Zaten sabah beri buradaki mesele de konu sahibinin konusu değil. Bizim yaptığımız yorumlar. Konu sahibine yorum yapıp geçseler ortada bir mevzu yoktu.
İnanıp inanmamanız zaten size kalmış ama soru sorarken takındığınız üslup çok inatçı ve baskıcı insanların da bu dikkatini çekti ve fikirlerini söylediler aslında olay bu kadar basit.

Haha şaşırmadım
Doktora mı hasta olmuş 🤣
Ya boşverin naparsa yapsınlar. Burada millete şunu diyemezsin, bunu diyemezsin demeseler kimsenin umrunda değillerdi. Konu sahibine yorumlarını yapıp geçselerdi. Herkes neticede kendi doğruları ile yorum yapıyor. Girip kendi yorumlarını yapmak yerine, milletin yorumlarına takıyorlar sonra zorbalık bilmem ne. Bir de o dedikleri mahalle teyzelerine gidip konu açan olmuyor, onlar sağdan soldan duyup kimse sormadan yorum yaparlar, ona rahatsız olmakla buna rahatsız olmak arasında dağlar kadar fark var. Burada konu açılmış ve herkesin yorum yapmak hakkı, bunun bilincinde açılıyor konular. Binlerce kişinin bulunduğu siteye konu açıp istemedikleri tarzda yorumlar gelince de mahalle teyzeleri bilmem ne demek absürd. Kimse durup dururken bir şeyler yazmıyor kimse ile ilgili burada.
İnanıp inanmamanız zaten size kalmış ama soru sorarken takındığınız üslup çok inatçı ve baskıcı insanların da bu dikkatini çekti ve fikirlerini söylediler aslında olay bu kadar basit.
Örnek verin diyorum şu baskıcı hareketime? Hala baskıcı üslup bilmem ne. Yooo dimdirekt "konu sahibi ne yazdıysa inanmak zorundasın, onu sorgulayamazsın, konun bu şekli ile yorum yapacaksan yapabilirsin." dediler. Yani ortadaki rahatsızlık dimdirekt benim fikirlerimden kaynaklı.

Şimdi baktım diğer konusuna. Sanırım birini bulup eşini öyle boşayacak. O konuda bahsettiği gözü kaydığı adama açılmış olmalı. Bu öpüşme dediği de eminim öpüşme değildir. Şimdi adam da muhtemelen evlilik ümidi olmasın diye böyle yapıyor. İyi olmuş konu sahibine.

Şimdi baktım diğer konusuna. Sanırım birini bulup eşini öyle boşayacak. O konuda bahsettiği gözü kaydığı adama açılmış olmalı. Bu öpüşme dediği de eminim öpüşme değildir. Şimdi adam da muhtemelen evlilik ümidi olmasın diye böyle yapıyor. İyi olmuş konu sahibine.
Bu öpüşme dediği de eminim öpüşme değildir (neye istinaden? Ayrıca eminim diyerek konu sahibinin kendini savunma hakkını da elinden almışsınız) iyi olmuş konu sahibine (hiçbir dayanak yokken oh iyi olmuşçu tutum) bakın bu daha ilk yorumunuz ve alt metinleri gayet de baskıcı ve ön yargılı.

Adam evli mi bilmem de konu sahibi eminim farklı ümitlerle gitmiş. Adam da evli kadın diye başka açıdan yaklaşmış ve istediğini almış. 7/24 yazma gereği de hissetmiyor haliyle. Böyle insanlara hiç acıyamıyorum.
Konu sahibi EMİNİM farklı ümitlerle gitmiş (Yine eminim kelimesi) geri kalan cümleler zaten hep varsayım ama kırıcı, ön yargılı ve senaryo.

Ya boşverin naparsa yapsınlar. Burada millete şunu diyemezsin, bunu diyemezsin demeseler kimsenin umrunda değillerdi. Konu sahibine yorumlarını yapıp geçselerdi. Herkes neticede kendi doğruları ile yorum yapıyor. Girip kendi yorumlarını yapmak yerine, milletin yorumlarına takıyorlar sonra zorbalık bilmem ne. Bir de o dedikleri mahalle teyzelerine gidip konu açan olmuyor, onlar sağdan soldan duyup kimse sormadan yorum yaparlar, ona rahatsız olmakla buna rahatsız olmak arasında dağlar kadar fark var. Burada konu açılmış ve herkesin yorum yapmak hakkı, bunun bilincinde açılıyor konular. Binlerce kişinin bulunduğu siteye konu açıp istemedikleri tarzda yorumlar gelince de mahalle teyzeleri bilmem ne demek absürd. Kimse durup dururken bir şeyler yazmıyor kimse ile ilgili burada.

Örnek verin diyorum şu baskıcı hareketime? Hala baskıcı üslup bilmem ne. Yooo dimdirekt "konu sahibi ne yazdıysa inanmak zorundasın, onu sorgulayamazsın, konun bu şekli ile yorum yapacaksan yapabilirsin." dediler. Yani ortadaki rahatsızlık dimdirekt benim fikirlerimden kaynaklı.
Ben doktor hikayesini merak ettim bakıcam valla çok işsizim:)
Bende dedim bu bana niye sardı
Demek nedeni vardı
Hiç şaşırmadım ama

Ben doktor hikayesini merak ettim bakıcam valla çok işsizim:)
Bende dedim bu bana niye sardı
Demek nedeni vardı
Hiç şaşırmadım ama

Lütfen artik birtakim theorilerinizle Konumu dagitmaya bir son verir misiniz. Sizin fikirlerinizi fazlasiyla duyduk basklarinkinide duyalim izin verirseniz. Tesekkürler

Back
X