- Konu Sahibi oyuncu1234
Öncelikle merhaba uzun zamandır yoktum burada. Şimdi size gerçekten çok ihtiyacım var, umarım yardımı dokunacak birileri vardır. Bu konuyu nereye açacağımı tam bilemedim. Saçım aşırı kıvırcıktır ve haliyle de kuru. Bir hafta önce saçımı yıkadım, fönledim ama kafamın üstündeki saçlar yağ dökülmüş gibiydi.. o gün acelem vardı çok takılmadım. sonra yine aynı şey oldu, saç kreminden kaynaklandığını düşündüm. bugün yıkadım ve saç kremi kullanmadm ama yine aynı! inanamıyorum yaa kafamın tepesine yağ dökülmüş sanki! hiç bi kimyasal kullanmadım buna neden olacak. ayrıca kullansam bile yıkayınca neden .çıkmasın
saç maskesi falan da yapmadım. bugün fönledim ve tekrar aynı olduğunu görünce acelem olmasına rağmen tekrar yıkadım güzelce sıcak suyla. kuruttum vee gene aynı!!!!! akşam yine yıkadım hem de sabunla
saçım normalde sabunla yıkasam keçe gibi olur. ama köpük akıp gidiyo sanki saçımdan. söylediğim gibi saçım çok kuru vee bi hafta yıkasam yağlanmaz o derece. pat diye böyle bişey oldu sinirim çok bozuk. her neyse bu şey çıkmıyo saçımdan. genelde evdeydim de kafama dıuşarda bişey dökülmüş olabilir mi diye de düşündüm ama yok
iki hafta önce koleston köpük boya kullandım ondan mı acaba diye de düşünüyorum.. ama üst kısımdaki saçlarda var. içlerde ve uç kısımlarda hiç bişey yok
nolur yardımcı olur yaa ağlayasım geliyo
ne olabilir bu şey 

Son düzenleme: