Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aniden ortaya çıkan yağlanma..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

oyuncu1234

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
125
7
296
36
Samsun
Öncelikle merhaba uzun zamandır yoktum burada. Şimdi size gerçekten çok ihtiyacım var, umarım yardımı dokunacak birileri vardır. Bu konuyu nereye açacağımı tam bilemedim. Saçım aşırı kıvırcıktır ve haliyle de kuru. Bir hafta önce saçımı yıkadım, fönledim ama kafamın üstündeki saçlar yağ dökülmüş gibiydi.. o gün acelem vardı çok takılmadım. sonra yine aynı şey oldu, saç kreminden kaynaklandığını düşündüm. bugün yıkadım ve saç kremi kullanmadm ama yine aynı! inanamıyorum yaa kafamın tepesine yağ dökülmüş sanki! hiç bi kimyasal kullanmadım buna neden olacak. ayrıca kullansam bile yıkayınca neden .çıkmasın :( saç maskesi falan da yapmadım. bugün fönledim ve tekrar aynı olduğunu görünce acelem olmasına rağmen tekrar yıkadım güzelce sıcak suyla. kuruttum vee gene aynı!!!!! akşam yine yıkadım hem de sabunla:( saçım normalde sabunla yıkasam keçe gibi olur. ama köpük akıp gidiyo sanki saçımdan. söylediğim gibi saçım çok kuru vee bi hafta yıkasam yağlanmaz o derece. pat diye böyle bişey oldu sinirim çok bozuk. her neyse bu şey çıkmıyo saçımdan. genelde evdeydim de kafama dıuşarda bişey dökülmüş olabilir mi diye de düşündüm ama yok :( iki hafta önce koleston köpük boya kullandım ondan mı acaba diye de düşünüyorum.. ama üst kısımdaki saçlarda var. içlerde ve uç kısımlarda hiç bişey yok :( nolur yardımcı olur yaa ağlayasım geliyo:( ne olabilir bu şey :(

Son düzenleme:
Canım saç derine kullandığın bazı şeyler yağlanma dengesini bozabilir. Kesin köpük boya diyemem tabi ama onu belirtmişsin, büyük ihtimalle ağır geldi saçın için. Kafa derin de kendini tamir etmek için çok fazla yağ salgılamaya başladı. Başka birşey gelmedi aklıma:( Dermatologa gitmelisin çok kötüyse

yaa bahsettigin olay aynısı bana oldu 3 sene önce de olmustu ve tam 20 günde kendiliğinden geçmişti ben de roaccutane kullanıyorum saçım eskiden acayip yaglıydı 2 aydır ilacın etkisi ile kurudu baya, sampuanımı 2 aydır kuru saclar için olanından kullanıyorum ama bu olay dün oldu bende de 3-4 gün yıkamıcam ve 3-4 gün sonra bi saç kürü uygulayım yumurtalı zeytinyaglı falan.. bi bakım gelsin umarım düzelir taranmıyor pis duruyor sinir bozucu bişey

roaccutane ve zoretanin gibi ilaçlar zaten sivilce yağlanma akne gibi sorunlarda kullanılıyoo..
doktor kontrolümde bu sorunuda dile getircem
bende aniden yağlanma oldu dökülmeyle beraber doktor medikal şampuan verdi yok hayır etmedi..
ilaç sölicem versin bu ne yhaa bıktım saçımı hergün yıkamakdan üşüyorum grip oluyorum
saçım 3 gün yağlanmasa nolur kii eski halimi çok özledimm:31:

Öncelikle merhaba uzun zamandır yoktum burada. Şimdi size gerçekten çok ihtiyacım var, umarım yardımı dokunacak birileri vardır. Bu konuyu nereye açacağımı tam bilemedim. Saçım aşırı kıvırcıktır ve haliyle de kuru. Bir hafta önce saçımı yıkadım, fönledim ama kafamın üstündeki saçlar yağ dökülmüş gibiydi.. o gün acelem vardı çok takılmadım. sonra yine aynı şey oldu, saç kreminden kaynaklandığını düşündüm. bugün yıkadım ve saç kremi kullanmadm ama yine aynı! inanamıyorum yaa kafamın tepesine yağ dökülmüş sanki! hiç bi kimyasal kullanmadım buna neden olacak. ayrıca kullansam bile yıkayınca neden .çıkmasın :( saç maskesi falan da yapmadım. bugün fönledim ve tekrar aynı olduğunu görünce acelem olmasına rağmen tekrar yıkadım güzelce sıcak suyla. kuruttum vee gene aynı!!!!! akşam yine yıkadım hem de sabunla:( saçım normalde sabunla yıkasam keçe gibi olur. ama köpük akıp gidiyo sanki saçımdan. söylediğim gibi saçım çok kuru vee bi hafta yıkasam yağlanmaz o derece. pat diye böyle bişey oldu sinirim çok bozuk. her neyse bu şey çıkmıyo saçımdan. genelde evdeydim de kafama dıuşarda bişey dökülmüş olabilir mi diye de düşündüm ama yok :( iki hafta önce koleston köpük boya kullandım ondan mı acaba diye de düşünüyorum.. ama üst kısımdaki saçlarda var. içlerde ve uç kısımlarda hiç bişey yok :( nolur yardımcı olur yaa ağlayasım geliyo:( ne olabilir bu şey :(

benimde saçlarım 1 gün arayla yağlanıyor 2. gün mutlaka yıkamalıyım ıslakmı diye soranlar oluyor bu durum çok kötü..

Öncelikle merhaba uzun zamandır yoktum burada. Şimdi size gerçekten çok ihtiyacım var, umarım yardımı dokunacak birileri vardır. Bu konuyu nereye açacağımı tam bilemedim. Saçım aşırı kıvırcıktır ve haliyle de kuru. Bir hafta önce saçımı yıkadım, fönledim ama kafamın üstündeki saçlar yağ dökülmüş gibiydi.. o gün acelem vardı çok takılmadım. sonra yine aynı şey oldu, saç kreminden kaynaklandığını düşündüm. bugün yıkadım ve saç kremi kullanmadm ama yine aynı! inanamıyorum yaa kafamın tepesine yağ dökülmüş sanki! hiç bi kimyasal kullanmadım buna neden olacak. ayrıca kullansam bile yıkayınca neden .çıkmasın :KK43: saç maskesi falan da yapmadım. bugün fönledim ve tekrar aynı olduğunu görünce acelem olmasına rağmen tekrar yıkadım güzelce sıcak suyla. kuruttum vee gene aynı!!!!! akşam yine yıkadım hem de sabunla:KK43: saçım normalde sabunla yıkasam keçe gibi olur. ama köpük akıp gidiyo sanki saçımdan. söylediğim gibi saçım çok kuru vee bi hafta yıkasam yağlanmaz o derece. pat diye böyle bişey oldu sinirim çok bozuk. her neyse bu şey çıkmıyo saçımdan. genelde evdeydim de kafama dıuşarda bişey dökülmüş olabilir mi diye de düşündüm ama yok :KK43: iki hafta önce koleston köpük boya kullandım ondan mı acaba diye de düşünüyorum.. ama üst kısımdaki saçlarda var. içlerde ve uç kısımlarda hiç bişey yok :KK43: nolur yardımcı olur yaa ağlayasım geliyo:KK43: ne olabilir bu şey :KK43:

Selam benim saçımda aynı oldu ya bende napacam bilemiyorum sinirim bozuldu benim saçımda kuru ilk defa böle bişe görüorum duştan çıkıorum kuruturken yağlı olduğunu farkediyorum tam tepemde yağ dökülmüş gibi sen naptın geçtimi?

Back
X