- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi whataworld
Burda yapılan yorumların yüzde yüzü arama oldu, madem dinlemeyecektiniz neden konu açıyorsunuz? Ayy ne sacmasiniz. Bu halleriniz adamı biktirmistir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Ne saçmayım"?? "Bu halleriniz adamı bıktırmıştır".Burda yapılan yorumların yüzde yüzü arama oldu, madem dinlemeyecektiniz neden konu açıyorsunuz? Ayy ne sacmasiniz. Bu halleriniz adamı biktirmistir
Amaaan naparsaniz yapin"Ne saçmayım"?? "Bu halleriniz adamı bıktırmıştır".
Çok acımasızsınız. Üzgün bir insanı daha fazla üzmek amacıyla mı yazdınız bu cümleleri, neye hizmet ediyor bu yazdığınız?
Siz bir şeye üzgünken böyle bir tepki alsanız nasıl hissedersiniz?
Yani gerçekten anlamıyorum. Dertleşmek için açılan bir konu bu. Suç işlemişim gibi yaklaşmak niye?
Arkadaşını aramam hata olabilir, başka yaptıklarımda. Ama sonuç olarak iki yıl beraber olduğum insan tarafından aniden terk edildim ve hala kabullenebilmiş değilim. Başınıza gelse eşiniz ya da sevgiliniz dan diye giderse siz saçma olmayın olur mu. Aniden kabul edin hayatınıza devam edin saniyesinde. Çünkü biz insanlar duygusuz robotlarız ya.
O kadar güzel yazmışsinki. 2 ay önce bende çok büyük talihsizlik yaşadım. Maddi (50 bin tl )manevî somuruldum kullanıldim.burdaki arkadaşlar için demiyorum ama çevremdekiler işte bırak değmez ağlamaya unut gitsin dediler.benjm üzülmemi saçma bulanlar oldu.2 çocukla ortada kalmış gibi üzülme dediler."Ne saçmayım"?? "Bu halleriniz adamı bıktırmıştır".
Çok acımasızsınız. Üzgün bir insanı daha fazla üzmek amacıyla mı yazdınız bu cümleleri, neye hizmet ediyor bu yazdığınız?
Siz bir şeye üzgünken böyle bir tepki alsanız nasıl hissedersiniz?
Yani gerçekten anlamıyorum. Dertleşmek için açılan bir konu bu. Suç işlemişim gibi yaklaşmak niye?
Arkadaşını aramam hata olabilir, başka yaptıklarımda. Ama sonuç olarak iki yıl beraber olduğum insan tarafından aniden terk edildim ve hala kabullenebilmiş değilim. Başınıza gelse eşiniz ya da sevgiliniz dan diye giderse siz saçma olmayın olur mu. Aniden kabul edin hayatınıza devam edin saniyesinde. Çünkü biz insanlar duygusuz robotlarız ya.
Çok teşekkür ederim. Bence de insanlar kendi başlarına gelse “çok saçmayım” demeyeceklerdir. Öyle insanlar haline gelmişiz ki, başkalarının acılarını dindirmeye çalışmak yerine onların acılarını hafife alır olmuşuz. Empati yok adeta. Oysa insanlar dayanışma içinde oldukça atlatabilirler zorlukları. Nermin Abadan’ın bir röportajını okumuştum zamanında. “Bizim zamanımızda toplum için nasıl faydalı olabiliriz diye düşünülürdü, şimdi herkesin tek derdi tüketmek oldu” demişti. Toplum için faydalı olmanın en basit yollarından biri de insanlara karşı duyarlı olmak, insanın insana yardımcı olmasıdır diye düşünüyorum. Ama bundan bile yoksun olmuşuz. Tabi siz ve konuyu açtığımdan beri bana destek olmaya çalışanları tenzih ediyorum. Fikir veren yardım etmeye çalışan herkese minnettarım, hepsini uygulayamasam da yer ediyor bende hepsi.O kadar güzel yazmışsinki. 2 ay önce bende çok büyük talihsizlik yaşadım. Maddi (50 bin tl )manevî somuruldum kullanıldim.burdaki arkadaşlar için demiyorum ama çevremdekiler işte bırak değmez ağlamaya unut gitsin dediler.benjm üzülmemi saçma bulanlar oldu.2 çocukla ortada kalmış gibi üzülme dediler.
Ama kendi başlarına gelse eminim bunları söyleyemezler.ben insanların hemen hayata adapte olup nasıl devam ettiklerine anlam veremiyorum.ya bizde problem var ya onlarda.seni o kadar iyi anlıyorum ki.bi açıklama bekliyorsun. Ki çooookkk haklısın.bu kadar üzülmen de çok normal.zaten dibe girmeden geçmiyor bitmiyor. He muhakkak acın hafifleyecek.hep bu şekilde kalmayacak. Sen bu şekilde acımasız yorumları görmemeye kendini üzmemeye çalış. Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim. Bu yazdığınızı her gün açıp bir kez okuyacağım. Çok iyi geldi. Dua ediyorum beni de rahatlatıyor. Hobilere yönelmeye çalışacağım. Psikolog da iyi fikir. Bugüne kadar yaşadığım hiç bir sıkıntıda psikolojik destek almadım. Almalıydım belki de. Bu ara çoğu psikolog online da çalışıyor, bu da avantajDişinizi sıkın ve önünüze bakmaya çalışın. Çok zor biliyorum, nasıl bir his olduğunu biliyorum. Hesap sormaya hakkınız var, bunu size borçlu. O da biliyor bunu ama belli ki yüzleşmek istemiyor. Belki de geçerli bir mazereti yok. İnsanız, hesap veremeyeceğimiz durumların içinde kaçmak isteriz. İlla ki bu durumdan sizi değersiz gördüğü, sevmediği ya da başından attığı sonucunu çıkarmayın. Her gün değişiyoruz, her saat duygularımız hayallerimiz farklılaşıyor. Yapacağınız en güzel şey kendinize farklı uğraşlar bulmak. Okumak istediğiniz ya da öğrenmek istediğiniz bir hobiniz varsa peşine düşün. İmkanınız varsa seyahate çıkın. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Bir dostunuz var ise onunla sohbet edin, gerekirse bir psikologdan destek alın. Bu saatten sonra yalnızca kendiniz için ayakta kalın. İnançlarınız nasıl bilmiyorum ama varsa dua edin. Bana çok iyi gelmişti. Size de iyi gelecektir. Zamanın iyileştiremeyeceği hiçbir acı yoktur, bunu unutmayın.
Erkekler korkak gerçekten. Biz kadınlar güçlüyüz cesaretliyizBaskasini bulmus cok belli. Senden ayrilinca yalniz kalacak olsa bu kadar ozguvenli bitiremezdi. Sebep soylememis cunku erkekler korkaktir.
Geçmiş olsun size de. Siz ne kadar sürede atlattınız?Su an ara, donmesi 8cin soyle yap boyle yap dememizi bekliyorsun belki de. Bil ki giden donmez. Erkekler kafasinda bitirince gider, geri de donmez. Sebebinin ne oldugunu ogrensen de sonyc degismeyecek. Muhtemelen baska birini garanti edince seni birakmis.
12 yil evlilikten sonra oglumla terk edilmis bir kadin olarak yaziyorum. Bosandim. Araman karsi tarafa daha kotuvizlenim birakir. Sakuz gibi yapisti der. Sen aradikca o daha cok uzaklasir. Hicbirsey yapma. Bu acı da gececek.
Her ayrilik bir travma yasatir ki ani gidisler de daha fazla oluyormus. Suan hislerin normal ama gececek. Gecme suresi herkeste farkli. Bir de iliskinin suresi de etkili bunda. Kisa sureli iliski yasayanlar daha cabuk atlatiyor. Genelde uzmanlar kac yil beraberseniz onun yarisi kadar suruyor gibi bir genelleme soyluyor ama bu dogru mu bilmem. Benim uzun surdu. 3 yil ancak hala ara ara gel gitlerim oluyor. Bazen bir muzikte bazen bir filmde.... ancak o da gelip geciyor. Alisiyorsun belki de.Geçmiş olsun size de. Siz ne kadar sürede atlattınız?
Çok bu konulara girmek istememiştim aslında; ama cinselliğin evlilik ile yaşanması gerektiğini düşünüyorum ben de.
Yani sana ne desem bilemedim. Hayat tecruben yok desem evlenmis bosanmis insansin...O da bana cinsellikle ilgili düşüncemi söylediğimde, ben seni eşim olarak görüyorum ve zaten evleneceğiz demişti. Hep de böyle diyordu.