Aniden terk etti

Burda yapılan yorumların yüzde yüzü arama oldu, madem dinlemeyecektiniz neden konu açıyorsunuz? Ayy ne sacmasiniz. Bu halleriniz adamı biktirmistir
"Ne saçmayım"?? "Bu halleriniz adamı bıktırmıştır".
Çok acımasızsınız. Üzgün bir insanı daha fazla üzmek amacıyla mı yazdınız bu cümleleri, neye hizmet ediyor bu yazdığınız?
Siz bir şeye üzgünken böyle bir tepki alsanız nasıl hissedersiniz?
Yani gerçekten anlamıyorum. Dertleşmek için açılan bir konu bu. Suç işlemişim gibi yaklaşmak niye?
Arkadaşını aramam hata olabilir, başka yaptıklarımda. Ama sonuç olarak iki yıl beraber olduğum insan tarafından aniden terk edildim ve hala kabullenebilmiş değilim. Başınıza gelse eşiniz ya da sevgiliniz dan diye giderse siz saçma olmayın olur mu. Aniden kabul edin hayatınıza devam edin saniyesinde. Çünkü biz insanlar duygusuz robotlarız ya.

Çok acımasızsınız. Üzgün bir insanı daha fazla üzmek amacıyla mı yazdınız bu cümleleri, neye hizmet ediyor bu yazdığınız?
Yani gerçekten anlamıyorum. Dertleşmek için açılan bir konu bu. Suç işlemişim gibi yaklaşmak niye?
Arkadaşını aramam hata olabilir, başka yaptıklarımda. Ama sonuç olarak iki yıl beraber olduğum insan tarafından aniden terk edildim ve hala kabullenebilmiş değilim. Başınıza gelse eşiniz ya da sevgiliniz dan diye giderse siz saçma olmayın olur mu. Aniden kabul edin hayatınıza devam edin saniyesinde. Çünkü biz insanlar duygusuz robotlarız ya.
Amaaan naparsaniz yapin

Konusunca yoluna bakabileceksen bence git yuz yuze konus.senin durumun cok zor,konussan uzuleceksin,konusmasan aklinda hep acaba neden sorusu kalacak.allah yardimcin olsun kardesim.konusmanin tek faydasi su olur ,hergun degil birkez ölürsün ve gelir mi diye beklemezsin.

Dişinizi sıkın ve önünüze bakmaya çalışın. Çok zor biliyorum, nasıl bir his olduğunu biliyorum. Hesap sormaya hakkınız var, bunu size borçlu. O da biliyor bunu ama belli ki yüzleşmek istemiyor. Belki de geçerli bir mazereti yok. İnsanız, hesap veremeyeceğimiz durumların içinde kaçmak isteriz. İlla ki bu durumdan sizi değersiz gördüğü, sevmediği ya da başından attığı sonucunu çıkarmayın. Her gün değişiyoruz, her saat duygularımız hayallerimiz farklılaşıyor. Yapacağınız en güzel şey kendinize farklı uğraşlar bulmak. Okumak istediğiniz ya da öğrenmek istediğiniz bir hobiniz varsa peşine düşün. İmkanınız varsa seyahate çıkın. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Bir dostunuz var ise onunla sohbet edin, gerekirse bir psikologdan destek alın. Bu saatten sonra yalnızca kendiniz için ayakta kalın. İnançlarınız nasıl bilmiyorum ama varsa dua edin. Bana çok iyi gelmişti. Size de iyi gelecektir. Zamanın iyileştiremeyeceği hiçbir acı yoktur, bunu unutmayın.

O kadar güzel yazmışsinki. 2 ay önce bende çok büyük talihsizlik yaşadım. Maddi (50 bin tl )manevî somuruldum kullanıldim.burdaki arkadaşlar için demiyorum ama çevremdekiler işte bırak değmez ağlamaya unut gitsin dediler.benjm üzülmemi saçma bulanlar oldu.2 çocukla ortada kalmış gibi üzülme dediler.
Ama kendi başlarına gelse eminim bunları söyleyemezler.ben insanların hemen hayata adapte olup nasıl devam ettiklerine anlam veremiyorum.ya bizde problem var ya onlarda.seni o kadar iyi anlıyorum ki.bi açıklama bekliyorsun. Ki çooookkk haklısın.bu kadar üzülmen de çok normal.zaten dibe girmeden geçmiyor bitmiyor. He muhakkak acın hafifleyecek.hep bu şekilde kalmayacak. Sen bu şekilde acımasız yorumları görmemeye kendini üzmemeye çalış. Allah yardımcın olsun

O kadar güzel yazmışsinki. 2 ay önce bende çok büyük talihsizlik yaşadım. Maddi (50 bin tl )manevî somuruldum kullanıldim.burdaki arkadaşlar için demiyorum ama çevremdekiler işte bırak değmez ağlamaya unut gitsin dediler.benjm üzülmemi saçma bulanlar oldu.2 çocukla ortada kalmış gibi üzülme dediler.
Ama kendi başlarına gelse eminim bunları söyleyemezler.ben insanların hemen hayata adapte olup nasıl devam ettiklerine anlam veremiyorum.ya bizde problem var ya onlarda.seni o kadar iyi anlıyorum ki.bi açıklama bekliyorsun. Ki çooookkk haklısın.bu kadar üzülmen de çok normal.zaten dibe girmeden geçmiyor bitmiyor. He muhakkak acın hafifleyecek.hep bu şekilde kalmayacak. Sen bu şekilde acımasız yorumları görmemeye kendini üzmemeye çalış. Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim. Bence de insanlar kendi başlarına gelse “çok saçmayım” demeyeceklerdir. Öyle insanlar haline gelmişiz ki, başkalarının acılarını dindirmeye çalışmak yerine onların acılarını hafife alır olmuşuz. Empati yok adeta. Oysa insanlar dayanışma içinde oldukça atlatabilirler zorlukları. Nermin Abadan’ın bir röportajını okumuştum zamanında. “Bizim zamanımızda toplum için nasıl faydalı olabiliriz diye düşünülürdü, şimdi herkesin tek derdi tüketmek oldu” demişti. Toplum için faydalı olmanın en basit yollarından biri de insanlara karşı duyarlı olmak, insanın insana yardımcı olmasıdır diye düşünüyorum. Ama bundan bile yoksun olmuşuz. Tabi siz ve konuyu açtığımdan beri bana destek olmaya çalışanları tenzih ediyorum. Fikir veren yardım etmeye çalışan herkese minnettarım, hepsini uygulayamasam da yer ediyor bende hepsi.

Sizin başınıza gelene ise çok üzüldüm. Maddi manevi sömürülmek çok kötü bir durum. Ve şuna inanıyorum ki herkesin bir boşluk anı bir saf hali vardır, herkes gün gelir kandırılabilir. Bunda suçlu kanan değil, kandırandır. Çünkü kanan iyi niyetle kanmıştır işte sonuçta, kandıran ise o iyi niyetten faydalanan. Bence iki tip insan var: Bir grup karşısındakinin iyi olduğunu görüp ona misliyle iyilikle yaklaşan, diğer grup ise iyiyi görüp bunu suistimal etmek isteyen. İşte bu ikinci grup kötü insanlar maalesef. Sizin de benim de karşıma kötü insanlar çıkmış. Geçmiş olsun diyelim, karşılığını bulmaları için dua edelim ve bundan sonra daha dikkatli olalım. Yoksa ağlamak da üzülmek de o kadar insani ki. Ağlıyorum ben de zaman zaman, böyle böyle atlayacağım umarım. Sizin olayın sonu ne oldu onu da merak ettim açıkcası?

Dişinizi sıkın ve önünüze bakmaya çalışın. Çok zor biliyorum, nasıl bir his olduğunu biliyorum. Hesap sormaya hakkınız var, bunu size borçlu. O da biliyor bunu ama belli ki yüzleşmek istemiyor. Belki de geçerli bir mazereti yok. İnsanız, hesap veremeyeceğimiz durumların içinde kaçmak isteriz. İlla ki bu durumdan sizi değersiz gördüğü, sevmediği ya da başından attığı sonucunu çıkarmayın. Her gün değişiyoruz, her saat duygularımız hayallerimiz farklılaşıyor. Yapacağınız en güzel şey kendinize farklı uğraşlar bulmak. Okumak istediğiniz ya da öğrenmek istediğiniz bir hobiniz varsa peşine düşün. İmkanınız varsa seyahate çıkın. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Bir dostunuz var ise onunla sohbet edin, gerekirse bir psikologdan destek alın. Bu saatten sonra yalnızca kendiniz için ayakta kalın. İnançlarınız nasıl bilmiyorum ama varsa dua edin. Bana çok iyi gelmişti. Size de iyi gelecektir. Zamanın iyileştiremeyeceği hiçbir acı yoktur, bunu unutmayın.
Çok teşekkür ederim. Bu yazdığınızı her gün açıp bir kez okuyacağım. Çok iyi geldi. Dua ediyorum beni de rahatlatıyor. Hobilere yönelmeye çalışacağım. Psikolog da iyi fikir. Bugüne kadar yaşadığım hiç bir sıkıntıda psikolojik destek almadım. Almalıydım belki de. Bu ara çoğu psikolog online da çalışıyor, bu da avantaj

Su an ara, donmesi icin soyle yap boyle yap dememizi bekliyorsun belki de. Bil ki giden donmez. Erkekler kafasinda bitirince gider, geri de donmez. Sebebinin ne oldugunu ogrensen de sonuc degismeyecek. Muhtemelen baska birini garanti edince seni birakmis.
12 yil evlilikten sonra oglumla terk edilmis bir kadin olarak yaziyorum. Bosandim. Araman karsi tarafa daha kotu izlenim birakir. Sakiz gibi yapisti der. Sen aradikca o daha cok uzaklasir. Hicbirsey yapma. Bu acı da gececek.

Su an ara, donmesi 8cin soyle yap boyle yap dememizi bekliyorsun belki de. Bil ki giden donmez. Erkekler kafasinda bitirince gider, geri de donmez. Sebebinin ne oldugunu ogrensen de sonyc degismeyecek. Muhtemelen baska birini garanti edince seni birakmis.
12 yil evlilikten sonra oglumla terk edilmis bir kadin olarak yaziyorum. Bosandim. Araman karsi tarafa daha kotuvizlenim birakir. Sakuz gibi yapisti der. Sen aradikca o daha cok uzaklasir. Hicbirsey yapma. Bu acı da gececek.
Geçmiş olsun size de. Siz ne kadar sürede atlattınız?

Geçmiş olsun size de. Siz ne kadar sürede atlattınız?
Her ayrilik bir travma yasatir ki ani gidisler de daha fazla oluyormus. Suan hislerin normal ama gececek. Gecme suresi herkeste farkli. Bir de iliskinin suresi de etkili bunda. Kisa sureli iliski yasayanlar daha cabuk atlatiyor. Genelde uzmanlar kac yil beraberseniz onun yarisi kadar suruyor gibi bir genelleme soyluyor ama bu dogru mu bilmem. Benim uzun surdu. 3 yil ancak hala ara ara gel gitlerim oluyor. Bazen bir muzikte bazen bir filmde.... ancak o da gelip geciyor. Alisiyorsun belki de.
Hayatindan biri cikiyorsa daha iyisi gelecegi icindir belki de.
Hayatimiz boyunca hayatimiza bir suru insan girer cikar. Kimi bizimle kalir kimi de gider. Sonsuza kadar bizimle kalacak diye birsey yok. Ilkokul arkadaslarin yaninda mi mesela. Biliyorum bu aynisey degil ki diyeceksin. Yeniden sevdiginde su yasadigin acilarin hicbirini hatirlamayacaksin ancak tavsiyem civi civiyi soker diye de olur olmaz kisiletle iliski yasama, daha cok depresyona girersin. Bu donemi jendine ayir, en sagliklisi bu. Spor yap, kitap oku, sevdigin seyleri yap. Yapmak isteyip de yapamadigin seyleri yap. Kendini yeniden sevmeyi ogren. Kendini yeniden buldugunda onu da unutmus olacaksin.

Güven duygusu birçok insan için, hatta daha önce bu duygusu sarsılanlar için, tekrar oluşması o kadar zor bir duygu ki, sırf bu duygunuz yıkıldığı, sömürüldüğü için çok üzülüyorsunuz ve haklısınız.
Gördüğünüz muamele sizi çok üzsede, tecrübe sahibi yaptı, böyle düşünün.Bundan sonra belki bir başkasına tam bir güven hiç duyamayacaksınız. Ama, duymayında zaten.Kendinize biraz zaman tanıyın. Bu adam böyle bir karakterdeyse, boşluğa düştüğü ilk fırsatta, size yoklama çekecektir. İşte o zaman içinizde biriken bütün öfkeyi kusun, şebelek gibi kalsın. Ama, siz çoktan kendinizi iyileştirmiş olun. Çabucak atlatmanızı dilerim.

Çok bu konulara girmek istememiştim aslında; ama cinselliğin evlilik ile yaşanması gerektiğini düşünüyorum ben de.
O da bana cinsellikle ilgili düşüncemi söylediğimde, ben seni eşim olarak görüyorum ve zaten evleneceğiz demişti. Hep de böyle diyordu.
Yani sana ne desem bilemedim. Hayat tecruben yok desem evlenmis bosanmis insansin...
Her soylenene inaniyorsun ve insanlar hakkinda kotu dusunemiyorsun.. Boyle devam edersen cok yara alirsin.

Bu alintiladigim cumleler tipik avci erkek cumleleri. Karaktersiz herif ya.

Duzgun bir adam olsa sen cinsellikle ilgili dusunceni soylediginde saygi duyar sana elini surmezdi.. Buradan bile asil amaci belli oluyor..

Gidebilen biri hep gider. Geri donse de yine gider. O karakterde cunku. Birak geri donmesin.
Eski esim de uc yil sonra tam ben kendimi toparladigimda ailemi ozledim diye geldi. 4 ay sonra tekrar gitti. Birak gittigi yerde kalsin. Sepetindeki bir tane cürükten kurtuldun. Lutfen arama, takip etme. Uzuldugunu gosterme ona. Mutlu ve umursanaz gibi davran. Ezik gorunme. Asla mesaj yazma. Asla onunla ortak arkadaslar ile gorusme. Sana laf getiren senden de ona goturur. Kimsenin de umurunda olmaz, sadece dedikodu yaparlar. Unuttugun kendini bulman icin bir firsat bu donem. Kendine yatirim yap.
Su an uzuluyorsun ama birgun degmeyecek birine bos yere uzulmusum diyeceksin.

Seni tatmin edecek bir cevabı olmayacak. Senin aşk acını hafifletmeyecek. Sorularım var kafamda diyorsun ama bence son bir defa görmek istiyorsun, belki içten içe ikna etme umudun var. Ama bunların hiçbiri sana iyi gelmeyecek.

Kafanda deli sorular var, güvenin kırıldı. Yaşadığın aşk gerçekti belki ve tek tarafli bitti belki. İlişki ciddileştikçe korkan ve kaçan bir tanıdığım var. İlişkide önce kendini aşık edip, kendi aşık olup, 2 sene sonra evlenmeye yaklaşınca pat diye terkediyor sevgililerini. Üç kez şahit oldum bu duruma. İçinde neler yaşıyor bilinmiyor, büyük ihtimalle kendisi bile bilmiyor neden pat diye soğuduğunu. Psikolojik tahlilde taaa çocukluğunda annesi ile ilgili cinsel isteğin utancı bile etkili olabilirmiş mesela. İnsanoğlu bilinmez bir gayya kuyusu, kimbilir içinde ne saklıyordu eski sevgilin!!! Bilmenin sana ne faydası olacak bu saatten sonra.

Kandırıldım diye düşünme, yaşandı bitti diye düşün.

Aşk acısını dibine kadar yaşa, psikolojik destekle daha kolay atlatırsın. Zaman herşeyin ilacı. Elbette geçecek. Hiç bir zaman bu günlerdeki kadar canını yakmayacak bu aşk. Sen bile şaşıracaksın unuttuğuna.

Benzer bir olay yasadim. Baslarda ben istemedigim halde onun israri ve sevgisiyle devam ettim. Sonra asik oldum, bir sene görüstük. Bir gün mesaj bile yazmadan ortadan kayboldu. 5 ay her gün agladim. Ama cok afedersiniz at gibi giden it gibi döndü.
Tabi ben 5 ay aglamisim, her gün dönmesini beklemisim, ee adamda yalvariyor, kabul ettim yine.
Sonra her bulusmamizda icimde bir kusku vardi. Ya yine giderse diye. Bunu o da hissediyordu ve söylüyordu. Bende hic birsey demiyordum. Hakliydi da endisesinde.
Geri döndükten 3 ay sonra ben bitirdim iliskiyi. Ve tahmin et ne oldu. Yine tek kelime söylemeden ortadan kayboldu.

Ve ben salak gibi ara ara okadar üzüntünün dibine vuruyorum ki, keske tekrar dönse diye düsünüyorum.
Sonra saglikli düsününce bu isin oluru olmadigina karar veriyorum. Bir kere bunu yapan her zaman yapar. Hatta suanda bizi baglayan hic bir sey olmadigi halde bu kadar üzülüyorsam, evlendigimizde bunu yapsa kahrolurum diye düsünüyorum. Cünkü bu tipler alismislar ortadan bir anda kaybolmaya. Evlendiginde neden yapmasin ki.

Sanirim seni en iyi anlayanlarda biri benim. Üzülme desemde üzüleceksin cünkü bende öyleydim. Ama lütfen hic birsey yapma. Yaparsan onun gözünde degersizlesirsin. Zaten Köp*k gibi dönecek. Dönünce onun gözünde degerin daha yüksek olur.

Back
X