KÜÇÜK CADI KİKİ (KIKI'S DELIVERY SERVICE)
en sevdiklerimden biridir, çok tatlı :):)
Kiki onüç yaşında bir cadıdır. Geleneklerine göre cadılık eğitimini tamamlayarak tam bir cadı olabilmesi için bir yıl ailesinden ayrı olarak kendi seçeceği bir şehirde yaşaması gerekmektedir. Kiki, kedisi Jiji ile annesinin hediye ettigi süpürgeye binerek evinden ayrılır ve deniz kenarında, başka cadısı olmayan bir şehirde karar kılar. Kiki, şehirde uçma yateneğinden faydalanacağı bir kurye servisi açmak istemektedir. Şehirdeki ilk gününde tanıştığı birinin fırınında ona yardımcı olurken aynı zamanda hayalini kurduğu işi yapmaya başlar ve zamanla cadılık yeteneklerini kaybettiğini fark eder. Yeteneklerini tekrar kazanmaya çalışırken bir arkadaşının da hayatını kurtarması gerekir.
her filmi ayrı güzeldir, animasyon üstadı, gözüm kapalı öneririm ben de, ruhların kaçışı benim için diğer filmleri yanında daha alt sıralarda yer alsa da yine bir miyazaki klasiğidir.
Dün deniz kızı pinyo yu izledim çok beğendim ama ruhların kaçışı daha bir güzel geldi bana belkide ilk izlediğim anime olarak onun yeri ayrı olacak bende tucem
tatlım benim için de yürüyen şato bir başka, o bence ruhların kaçışından çok daha güzel, bu arada kiki'yi de yeniden hatırlatayım opuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?