kızlar bir de zamanda sıçrayan kız var, gerçi film topiğinde tanıtmıştım ve miyazakinin değil ama olsa şahane olurmuş :) çok güzel bir japon anime filmi, izlemediyseniz diye dedim hani :kedi:
Kızlar mimi wo sumaseba / yüreğinin sesi adlı animeyi izledim.. Senaryosu Miyazaki ye ait.. hoş bir film ,ama çok basit bir senaryosu var...
Siz izlediniz mi, ne düşünüyosunuz ?
Whisper of the heart opuyorumnanaktan bence sımsıcak hoş bir filmdi; ancak Miyazaki'nin diğer filmlerinden biraz farklı, daha basitçe. Bu arada filmdeki kedi vardı ya, Baron, onun the cat returns (Sihirli Kedi) diye bir filmi daha var; yine anime; ancak Miyazaki'nin değil, ben henüz izlemedim ama çocuk filmi olarak trt vermişti, şimdi pişman oldum izlemediğime, indiriyorum :kedi:
¤ decemBer ¤;9852046 .!.:ponyo şu sıra tr sinemalarında oynuyo haberiniz ola :)
kikiyi de bikaç ay önce galiba trt çocuk vermişti ve tesadüfen izlemiştim.. şimdi sizden öğrendim miyazakinin olduğunu.. konu gerçekten havada kaldı ama, yani ne bileyim..
siz yazmaya devam edin ben de sıraya koyayım listemde bunları :) teşekkürlerr
ponyoyu biz sinemalardan çok önce izledik yerimseniben trt doğrudan miyazaki filmlerini verdi geçen aylarda; ama açıkçası ben de tvde film izlemi hiç sevmiyorum. Dublajlı izlemiyorum mümkün olduğunca.ponyo şu sıra tr sinemalarında oynuyo haberiniz ola :)
kikiyi de bikaç ay önce galiba trt çocuk vermişti ve tesadüfen izlemiştim.. şimdi sizden öğrendim miyazakinin olduğunu.. konu gerçekten havada kaldı ama, yani ne bileyim..
siz yazmaya devam edin ben de sıraya koyayım listemde bunları :) teşekkürlerr
ben de o saate bayıldım :):) the cat returns filmi de miyazakinin şirketinden çıkma ama yönetmeni farklı canım. hatta belki bu filmin devamı da olmayabilir, öyle duymuştum opuyorumnanaktan
evet Miyazakinin filmlerinden farklı ... Filmdeki ayrıntılar çok hoş , herşeyi düşünmüşler izlerken bravo dedim yani :) sihirli kedi filmini bulursam onu da izlerim...
Konu çok basit bile olsa anime olduğu için insanın içini sıcacık yapıyor çok farklı bir tadı var. Bu senaryo normal çekilseydi böyle bir tad bırakmazdı eminim...
Bu arada filmdeki saatten bende istiyorum :))))
aaaa :) ama ben türkçe dublaj lı izlemeyi tercit etmiyorum. Orjinal dilinde izlemek en güzeli
december im da iki icin aynisini dusunmus demek ki :)
hakkaten havada kaliyor kiki yahu.. keske oyle kalmasaydi ama neyse artik :)
whisper of heart i izlemedim.. belki bir gun izlerim listemde dursun...
bu arada prenses, prenses mononokeyi de izlemelisin.. butun filmleri listeye aldin mi bilmiyorum ama senden howls moving castle in yorumunu da almak isterim..
Tonari no Totoro 'yu izledim az önce Mia ya bayıldım sanki Ponyo ya benziyor sesi, hareketleri :) Filmide sevdim , beklentilerimi karşıladı ,masal gibi sıcacık bu soğuk günde iyi geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?