Animasyon Ustasi ::: Hayao Miyazaki ve Filmleri

Kaze no tani no Naushika izledim ... Ama çok sıkıldım izlerken film 84 ün filmi ben hayatta yokmuşum yapıldığında böyle olması birazda normal tabikide ... 80lerin tekno müzikleri ister istemez komik geliyor filmi izlerken müzikler ve savaş sahnelerinde eskiden oynadığım atari oyunlarını hatırladım :) Aslında konusu çok çok güzel. şimdinin Miyazaki teknikleriyle çekilse çok güzel bir anime olur eminim. yinede Miyazakinin tüm filmlerini görmek adına izlenmeli.

Son düzenleme:
Kurenai No Buta / Kızıl Kanatları izledim az önce ... Miyazaki işini iyi biliyor :) film çok eğlenceli ,senaryonun işlenişi hoşuma gitti. Sonu açık ve seyirciye bırakılmış :) üzerinde derin düşünülmesi gerekiyor :))

totoroyu bitirdim simdi.. tatli mi tatli guzel mi guzel bir film.. sicak cikolata icmis gibi oluyorsunuz harika bisi :)

totoroyu bitirdim simdi.. tatli mi tatli guzel mi guzel bir film.. sicak cikolata icmis gibi oluyorsunuz harika bisi :)

ayy evet ben de çok sevmiştim totoro'yu böyle insanın bi yerleri ısırası geliyo Şeniz
asmin bu filmi geçen yıl ben trt çocuk'ta izledim bi de :1rolleyes:

hadi ya :))
ben de indireli ay olcak nerdeyse yeni izleme firsaatim oldu ust uste miyazakiyi cok izlemistm bi muddet ara vermek istedim yeniden tat alabilmek icin..
kirmizi kanatlar var sirada ama o da biraz beklesin iyisi :)
cok tatli bir film ya ama acikcasi kisa geldi bana en sonunda muzik calarken film bittikten sonra olan olaylari gostermeleri cok ciciydi ya :))
totoroyuda kedi arabasini da karakuma miydi adi o kucuk siyah sevimli seyleri de cok sevdm ben ya :))
miyazakinin bu guzelim hayal dunyasina hayranim tek kelime ile.

evet kısa sürüyor bencede :/
Sırada kızıl kanatlarmı var kuzum? bende ara verdim miyazaki filmlerine ama izlemediğim filmlerini yine izlemeye devam edeceğim. ortak izlemediklerimiz olursa birlikte izleyelim :1rolleyes:

canim ara verip diger filmleri izleyip sonra miyazakiye donmek daha guzel oluyor.
cunku ust uste izlediginde ayni tarzi izledigin icin surekli skci gelebiliyor. oysa miyazaki filmleri bal gibi serbet gibi yani :)) tatli yemeyi kesip arada daha cok lezzet almak lazim :))

bir de karakterler cok cok benzyor.. ozellikle ponyo ile totorodaki kucuk kiz kardes hemen hemen ayniydi gulusleri kosuslari gulmesi felan cok benzer.. yine totorodaki siyah karakumalar spirited awaydeki komur tasiyan elamanlara cok benziyordu..
yani aslinda ister istemez miyazaki de kendini tekrar ediyor.

evet bende küçük kızı ponyoya benzettim, dediğin gibi ara vermek en mantıklısı. ben bi ara arkaarkaya miyazaki izledim hep aynı tarz olduğu için sıkılıyor insan. Almadovar filmlerinide öyle yaptım hepsini arka arkaya izledim şimdi almadovar filmi görmeye tahammülüm yok
Miyazakiye epey ara verdim ama döneceğim tekrarda. baktım şimdi izlemediğim 2 filmi kalmış

"Castle in the Sky" ve "Rupan Sansei: Kariosutoro No Shiro " sen bunları izledin mi bebek ?

yok canim ikisini de izlemedim.. kizil kanatlar var bi de benim..

nasıl bu kadar mükemmel filmler yapabiliyor, yaratıcılığı oldukça üst seviyelerde
bütün filmlerini izledim, hepsinin de bitiminde ekrana bakakalmışımdır, taa ki dvd giriş kısmına gelene kadar, ve müzikleri de çok etkileyici oluyor, ayrıca çok ağlak birisi değilimdir, ama hep gözleirmden yaşların geldiği anlar olmuştur filmlerinde, öyle filmler ki bi an gözünden yaş geliyor bi an şaşırıyorsun bi an bunu ben neden düşünemedim diyorsun, bi an gülüyorsun, hayran kalıyorsun.. tam memnuniyetle ayrılıyorsun koltuğundan, aynı zamanda göze kulağa (müzikleriyle) duygulara hitap edebilmesi esir alabilmesi şapka çıkartıyor alkisalkisalkis

Baya bir ara vermişsiniz kızlar, ben de bir dönem Miyazaki filmlerini izleyip ara verenlerdenim :)) Sizin yorumları okuduktan sonra en kısa zamanda bir kaç film daha izleme isteği depreşti :86:

Sen to Chihiro no kamikakushi ve Tonari no Totoro filmlerinin gönlümde ayrı yeri vardır

Yürüyen Şato'yu izlemiştim ben.
Çok güzeldi yaaa...
Bir daha izleyeceğim.

Tryamor, evet o film de çok güzeldi. Ben de izlediklerimin hepsini tekrar izlemek istiyorum yaw :86: (Mimi wo sumaseba hariç) İnsan tüm ayrıntılarını tekrar hatırlamak istiyor, o güzel dakikaları tekrar yaşamak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…