Tüp Bebek Merkezleri Ankalife tüp bebek merkezi

idayre

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
256
1
116
42
Kilis
Arkadaşalar aranızda ankalife da tedavi görenler bana olumlu olumsuz özelliklerini sayabilirlermi gelecek ay orda tedaviye başlıyacağızda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Canım bende oraya gidiyorum şuana kadar olumsuz birşey farketmedim ama daha tedaviye başlamadık aralıkta aşılama olacam.Bende senin vasıtanla tedavi gören arkadaşların bizi bilgilendirmesini rica ediyorum.Hakkımızdan hayırlısı hepimizin.

teşekkür ederim canım bende ayın beşinde görüşecem randevu aldım uzak yerden gelecem geldiğime değsin istiyorum hayal kırıklığı kötü oluyor sonuçta

merhaba ben geçen yaz orda tedavi gördüm boş bir sürü para havaya gitti bozuk embriyo koydular ve sürekli değişen elemanlar kıscası kesinlikle tavsiye etmem

arkadaşlar ben de hevesinizi kırmak istemem ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. daha başarılı merkezler var neden oralarla da görüşmüyorsunuz...ama içiniz ısındıysa tabi bilemem çünkü bu işte herşeyden önce güven gerekiyor..bol şanslar diliyorum size umarım bian önce bebişlerinize kavuşursunuz.

Teşekkürler canım peki önerebileceğin bir merkez varmı varsa yazarmısın?

Esila sana özel msj yolluyamadım çünkü daha 50 msj atamamışım ilgin için tşk ederim kendine ve bebişine dikkat et canım.

canım madem uzaktan geliyosun...........istanbulda git derim ben............ve memorıali tavsiye ederim...........çogu kimse almana gidiyo..............umut var..............biraz topikleri dolaş kızlarada sor..............

hepinize teşekkür ederim ben bir siteden ücretsiz kazandım gecen ay bu ayın 5 ine görüşmeye gidecem hayırlısı olsun

ekolay promosyondan canım merkez hakkında bilgim yok buradan edinmeye çalışıyorum

bence git dene derim.nede olsa ücretsizmiş.çokta kötü olacağını düşünmüyorum ben.senden önce bir sürüü kişi anne olarak ayrılmıştır ordan herhalde.neden olmasın belkide sıra sendedir anne olma sırası.:CüvCüv:

para ödemeyeceksen bir kere denemeye değer

yok hayatım yaa para ödüyorsun bende bedava tüp bebk kazandım ekolaydan ankalife tüp bebk merkezinden ama ilaç parasını istediler 2600 lira belki dahada fazla olabilir dediler ama biz yaptıramayız dedik maddi imkanımız yok dedik 1 kuruş bile inmediler kredi çekin dediler kolay sanıyorlar güya bedava bu kadar ilaç parası istenirmi bide bizim resmimizi çektiler ekolayda çıktı hatta resmimiz resmin altınada tedavi başlandı demişler reklamlarını yaptılar anlayacağın aslında tedavi falan almadım yalan söylediler hiç acımaları yoktu kaç kere aradık indirim yapamazmısınız diye olmaz dediler işte böyle canım bakalım bu arkadaştan ne kadar ücret isteyecekler inşallah bu arkadaştan çok para istemezlerde yaptırırlar dua edeceğim arkadaş için bebek isteyen herkese allahım bebk versin arattırmasın:teselli:

teşekkür ederim bende cumartesi gidecem bakalım ne kadar diyecekler zaten uzakta olduğu için kafamada takılıyor hayırlısı

o zaman hiç yaklaşma bence ankalife ta ben geçen yaz ilk tedavimi oldum güya tanıdık aracılığıyla gittim beş buçuk milyar verdim bozuk embriyo koydular ben orayı asla tavsiye etmem sadece ücretsizse dene demiştim bu sene şatıroğlu klinikte yaptırdım tedavi 4 milyar ilaç ve herşey dahil ve gebelik bile elde edildi ama düşürdüm sebepsiz neyse herşeyin hayırlısı

slm kızlar dün görüştüm söylenenlerin aksine gayet güler yüzlü bir ekip gereğinden fazlada beklemedim sadece ilçları ödeyeceğim oda 1.5 tuttu tek aklıma takılan orda kalma zorunlu benim bir oğlum var onu bırakıp gitmek zorunda kalcam yoksa begendim ben orayı

ankalife çok teşekkür ederim dün pozitifi gördüm negatif olsaydı bile çok iyi bir yer olduğunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirim çok ilğili bir merkez orda 20 kişi idik bir kişi bile memnun olmadı herkes memnundu benim tereddütlerimin hepsini sildi bu 16 gün tüm çalışanlarına özellikle güler yüzlü doktorlarına teşekkürler

umudum06 yazdıklarını okudumda bizde ankalife gittik ve 21de lucron isimli bi iğneye başlamamı söyledilerde telefonla ama bende herhangi bir problem yok hormonlarım gayet normal herşey yolunda eşimin spermleri hareketsiz olduğu için yaptırıyoruz ilk denemem izmirde oldu bu ikinci deneme ve yazdıklarından çok etkilendim lütfen bana detaylı olarak yazabilir misin neler yaşadığını çünkü kafam allak bullak şu anda ve boşa atacak bir o kadar paramızda yok bizim.

pardon ama idayre ilaç tedevisi bile 6 günden fazla sürüyor nasıl oluyorda sen 7-8 günde ilaç tedavisine başlayıp transfer yapılıp pozitif sonucunu görebiliyorsun pek anlamadım.ben 1 defa denedim ve bu oldukça uzun süren bir süreç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…