• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankalife tüpbebek merkezinde tedavi olan arkadaşlar

markiz0674

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
28
0
286
51
Ankara
Evet arkadaşlar ankalife tüpbebek merkezinde tedavi görüyorsanız yada bilginiz varise yazarsanız sevinirim. Lütfen yardım.

merhaba ben orda tedavi görmedim fakat açmış oldukları bi form vardı ve ona katılmıştım her katılana ücretsiz muayene ve tahliller yapılcaktı bizide aradılar ve bursadan oraya gittik ama kesinlikle memnun kalmadık çok kötü bi gündü sabah 8den akşam 5e kadar ordaydık yaptıklarıda hiçbişey yok çok ilgisizler eşim sinirden deliye döndü hiçbir düzen yok sadece bütüngün bekledik bilmiyorum belki memnun olanlar vardır ama bizim ogün sinirlerimiz bozuldu hiçbir yerde bukadar beklememiştik daha önce benim gibi uzakatan gelen bir sürsü insan vardı ve hepsi patlamamak için zor tuttular kendilerini benim görürşüm bu ama dediğim gibi memnunolanda vardır mutlaka hakkında hayırlısı olsun

teşekürler sinem biz gittik ve ücretsiz ön muayene ve sperm analizi yapıldı ve merkeze devam edip etmemek konusunda kararsızım tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Sinem demek çok bekliyorsunuz, sabahtan akşama kadar ne yapıyor bu adamlar o zaman?? Tahlil sonucunu mu beklediniz acaba?? Demek ki hastaları çok fazla herhalde ve dediğine göre uzaktan gelende çok fazla hasta varmış, e bu adamlar hiç bir şey yapmıyorlarsa bütün gün neden bu kadar hasta uzaktan buraya geliyor, sadece ücretsiz muayene olmasa gerek bunun sebebi çünkü bütün merkezler artık muayene ve tetkiklerden ücret almıyor?? Bu söylediğin aslında bu merkez için iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım??

merhaba ben orda tedavi görmedim fakat açmış oldukları bi form vardı ve ona katılmıştım her katılana ücretsiz muayene ve tahliller yapılcaktı bizide aradılar ve bursadan oraya gittik ama kesinlikle memnun kalmadık çok kötü bi gündü sabah 8den akşam 5e kadar ordaydık yaptıklarıda hiçbişey yok çok ilgisizler eşim sinirden deliye döndü hiçbir düzen yok sadece bütüngün bekledik bilmiyorum belki memnun olanlar vardır ama bizim ogün sinirlerimiz bozuldu hiçbir yerde bukadar beklememiştik daha önce benim gibi uzakatan gelen bir sürsü insan vardı ve hepsi patlamamak için zor tuttular kendilerini benim görürşüm bu ama dediğim gibi memnunolanda vardır mutlaka hakkında hayırlısı olsun

sinemcim seninle aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı:)
ben müsait değiliz dedikçe ordan bi kız beni sürekli arayıp durdu eşimde işlerini zar zor ayarlayıp gittik. ben teldeki kıza sadece öngörüşme istiyorum muyane istemiyorum diye belirttim. neyse randevu saati ordaydık. devlet hastanesi gibi bir kalabalık. önce aşağı katta ki bayan bize oturup bekleyin dedi. tabi oturacak yer yok.bekle bekle sonra üst kata aldılar bizi. ordada bekleyin dediler.tabi yine yer yok. beklemek zaten çok sıkıcı birde nesıl kalabalık..neyse sonra bizim dosyayı hazırladı bayan . yine bekliyoruz...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kaç merkeze gittim kesinlikle böyle değildi. önem verildiğini hissediyorsun. burda öyle hissetmedim. sonra ben dayanamadım sekrete ne zaman girecez dr beyin yanına dedim. kız ne dese beğenirsiniz. biz size tahlil yapalım dr beyin işi çıktı gitti 45 dakika sonraya anca gelir. sinir olduk. boşuna o kadar beklemiş olduk.çıktık gittik.:1no2::1no2:
belki memnun olan vardır ama ben değer verildiğimi hissetmek isterim. öyle olmasa zaten devlet hastaneleride yapıyor oraya giderim. kendimi rahat hissetmezsem sevmezsem o tedaviden ne kadar başarı görebilirim kiii..yüzde yirmi indirim kazanmıştım ilk muayene ücretsiz tahliller ücretsizdi ama şimdi tedaviyi bedava verseler gitmem:1no2::1no2:

ha birde unutmuşum merkezin neden bu kadar kalabalık olduğunu ben de anlamadım. ama orda ki hastaların tüp bebek hastası olmadığını sekreterden öğrendim. çünkü bize randevu verilen saatte tüp bebek hastaları gelmezmiş onlar bize bi iyilik yapıp bu saati vermişler saolsunlar:))
ankarada ki tüm merkezler ilk muayene ve tetkiklerden ücret alıyor en azından benim gittiğim merkezler öyleydi.
bunlar tamamiyle benim düşüncelerim orda tedaviye karar veren arkadaşlarım lütfen yanlış anlamayın. ben korkak ve nazlı bi hastayım. belki de bu yüzden böyle düşündüm

Tüp bebek merkezine neden tüp bebek hastası olmayan kişler gidiyorki? Bende doktorcuma katılıyorum ben ankarada 4 merkeze gittim, istanbulda 3 merkeze gittim hiç birisi benden ilk muayene ve tetkikler için para almadı. Ve ben 7 merkezede gebe kalan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gittim. Ve bir merkezde hasta sayısı fazla ise (devlet hastanesi gibi ise) o merkezin gebelik oranları yüksektir, kimse babasının hayrına başka şehirlerden sırf ücretsiz diye bir merkeze gitmez diye düşünüyorum. Çünkü gidip gelmek bile çok para. Açıkcası bu kadar yoğun birt yerin bu kadar hastası var ise demek ki gebelik oranları çok güzel. Ben merkezi ilk defa duydum ve daha önce böyle bir merkezi bilmiyordum. Hiç bilnmeyen bir merkezinde bu kadar hastası var ise demek ki iyiler. Ben gebe kalmak için beklemeye razıyım. Yetrki merkez iyi olsun. Baksanıza Bursada 5-6 merkez olduğunu duydum ona rağmen kalkıp bu merkeze gidiyorsunız bundada bir hayır var demk ki...

arkadaşlar ben sadece kendi görüşümü bildirdim tabiki memnun olan vardır tedavisi orda olan vardır ama ben birdaha gitmek istemiyorum oraya birsürü tahlil yapıldı orda onları almaya bile gitmedim ordaki ortamı görmeden size anlatmam mümkün değil

Tüp bebek merkezine neden tüp bebek hastası olmayan kişler gidiyorki? Bende doktorcuma katılıyorum ben ankarada 4 merkeze gittim, istanbulda 3 merkeze gittim hiç birisi benden ilk muayene ve tetkikler için para almadı. Ve ben 7 merkezede gebe kalan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gittim. Ve bir merkezde hasta sayısı fazla ise (devlet hastanesi gibi ise) o merkezin gebelik oranları yüksektir, kimse babasının hayrına başka şehirlerden sırf ücretsiz diye bir merkeze gitmez diye düşünüyorum. Çünkü gidip gelmek bile çok para. Açıkcası bu kadar yoğun birt yerin bu kadar hastası var ise demek ki gebelik oranları çok güzel. Ben merkezi ilk defa duydum ve daha önce böyle bir merkezi bilmiyordum. Hiç bilnmeyen bir merkezinde bu kadar hastası var ise demek ki iyiler. Ben gebe kalmak için beklemeye razıyım. Yetrki merkez iyi olsun. Baksanıza Bursada 5-6 merkez olduğunu duydum ona rağmen kalkıp bu merkeze gidiyorsunız bundada bir hayır var demk ki...

arkadaşlar bir merkez kalabalık diye gebelik oranı fazla çok iyi gibi düşüncelerin oluşmasına çok şaşırdım doğrusu, bir kere iletişim 0, hem hastayla çalışanların, hem çalışanların kendi aralarındaki bilgi döngüsü yok, gario olansa doktorcum76nın bu durumu iyi bir merkez olduğuna yorumlaması... şaşılacak şey... hem bebek sahibi olmaya çalışıyorum ve yıllarca beklemekten sabrımı yitirmişim hem de bebek sahibi olmaya gittiğim yerde saatlerce sorgusız sualsiz bekletiliyorum.. hiç tavsiye etmem, kendimi özel hissetmeliyim ve çok şükür bunu hissettiren bir merkezde tedavi görmek üzereyim, tavsiye ederim arkadaşlar :CüvCüv:

ha bu arada, mutlaka gebelik oranı belli bir ölçüdedir inkar edilemez... yanlış anlaşılmasın ama ben rahat ve huzurlu bir tedavi dönemi geçirmek isteyenlerdenim

Back
X