- Konu Sahibi markiz0674
Evet arkadaşlar ankalife tüpbebek merkezinde tedavi görüyorsanız yada bilginiz varise yazarsanız sevinirim. Lütfen yardım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben orda tedavi görmedim fakat açmış oldukları bi form vardı ve ona katılmıştım her katılana ücretsiz muayene ve tahliller yapılcaktı bizide aradılar ve bursadan oraya gittik ama kesinlikle memnun kalmadık çok kötü bi gündü sabah 8den akşam 5e kadar ordaydık yaptıklarıda hiçbişey yok çok ilgisizler eşim sinirden deliye döndü hiçbir düzen yok sadece bütüngün bekledik bilmiyorum belki memnun olanlar vardır ama bizim ogün sinirlerimiz bozuldu hiçbir yerde bukadar beklememiştik daha önce benim gibi uzakatan gelen bir sürsü insan vardı ve hepsi patlamamak için zor tuttular kendilerini benim görürşüm bu ama dediğim gibi memnunolanda vardır mutlaka hakkında hayırlısı olsun
Tüp bebek merkezine neden tüp bebek hastası olmayan kişler gidiyorki? Bende doktorcuma katılıyorum ben ankarada 4 merkeze gittim, istanbulda 3 merkeze gittim hiç birisi benden ilk muayene ve tetkikler için para almadı. Ve ben 7 merkezede gebe kalan arkadaşlarımın tavsiyesi ile gittim. Ve bir merkezde hasta sayısı fazla ise (devlet hastanesi gibi ise) o merkezin gebelik oranları yüksektir, kimse babasının hayrına başka şehirlerden sırf ücretsiz diye bir merkeze gitmez diye düşünüyorum. Çünkü gidip gelmek bile çok para. Açıkcası bu kadar yoğun birt yerin bu kadar hastası var ise demek ki gebelik oranları çok güzel. Ben merkezi ilk defa duydum ve daha önce böyle bir merkezi bilmiyordum. Hiç bilnmeyen bir merkezinde bu kadar hastası var ise demek ki iyiler. Ben gebe kalmak için beklemeye razıyım. Yetrki merkez iyi olsun. Baksanıza Bursada 5-6 merkez olduğunu duydum ona rağmen kalkıp bu merkeze gidiyorsunız bundada bir hayır var demk ki...