Ankara 2012 Mayıs Anneleri Alışverişi nerden yapıyorsunuz???

beysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
162
1
96
Ankara
Merhaba 2012 Anneleri öncelikle hepimize hayırlı doğumlar diliyorum. Ankarada alış veriş yapanlar nerelerden, hangi ürünleri, markaları, kaç tl ye aldılar yazarlarsa alışverişe gitmek isteyenlere faydası olur.

Birde tek bir mağazaya gidip tüm ihtiyaçları aynı yerdenmi aldınız yoksa farklı farklı yerlerdenmi aldınız?

Sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucaklarımıza almak dileğiyle hoşçakalın.

Ben buldugum esyayi buldugum yerden aldim ama hastane cikisini filan ulus ozelcandan aldim

ben hemen hemen herşeyini bebeğim mağazasından aldım.fiyatlarda uygun ayrıca orada çalışan zehra hanım çok yardımcı oldu kesinlikle tavsiye ediyorum

özelcan bebeyi bende tavsiye ederim. nettende bakabilirsin fiyatlarına. ben ulustaki yerlerine gittim, hem biraz indirim yaptılar hemde nakit fiyatına 12 taksit. çok yardımcı oluyorlar.

kraft 821 yatağını - Kraft Twist Travel Bebek Arabası Siyah
birde yatağa uygun uyku seti aldım. daha gidip almayı istediğim çok şey var. ayrıca ulus adresinde o sırada bi sürü bebek ürünü satan yer var hepsinede bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…