Ankara-acil ameliyat..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Artık son karar aşamasındayım..
Ankarada ameliyat olmam gerekiyor.Forumda biçok doktoru araştırdım.Nefes problemimde var..
Çok doğal durmasını istiyorum.aklımda tavfik sözen, gürcan aslan gibi isimler var.
Ankarada bildiğim bikaç özel hastane var acaba oralardaki doktorlar hakkında bilgisi olan varmı?forumda belki hiç bahsedilmemiştir.
Mesela medicana..memorial..akay hastanesi gibi..

Son düzenleyen: Moderatör:
burun ameliyatını ben de şubata düşünüyorum
yaza planlamıştım ilk dedikleri burun ameliyatı yazın işkence olur sana da söylemek istedim

ben de yaptırmayı dusunuyorum mayıs bası gibi 23nisan gecsin rapor olayından dolayı sen enreleri duydun özel magnet hastanesinde gülderen ugan var kbb ci memnun bi tandııgım olmus bende kızıma geniz eti yaptırdım aynı kadında sevdim tampon yapmıyoru cok rahat edeceksin dedi bende korkuyuorun olcam ama benım kayma var burnumda

burun ameliyatını ben de şubata düşünüyorum
yaza planlamıştım ilk dedikleri burun ameliyatı yazın işkence olur sana da söylemek istedim
yazın olmanın ne gibi sakıncaları olur acaba..siz hangi şehirde olacaksınız..ben mayıs sonu yada haziranın ilk haftası düşünüyorum

yazın olmanın ne gibi sakıncaları olur acaba..siz hangi şehirde olacaksınız..ben mayıs sonu yada haziranın ilk haftası düşünüyorum
ankarada gazi hastahanesinde olcam doktorun ismini unuttum şu an şaka gibi
hatırlayınca yazcam

anne -kız burun ameliyatı olmuş bir aile dostumuz var da onlar söyledi bana kesinlikle yazın olma diye pıhtı olayı sıkıntı yaratıyormuş
yazın sıcaklardan dolayı sıkıntı oluyormuş ameliyat sonrası
yoksa estetik açıdan bir sıkıntı yok

anne -kız burun ameliyatı olmuş bir aile dostumuz var da onlar söyledi bana kesinlikle yazın olma diye pıhtı olayı sıkıntı yaratıyormuş
yazın sıcaklardan dolayı sıkıntı oluyormuş ameliyat sonrası
yoksa estetik açıdan bir sıkıntı yok
anladım..ben başka bir tarihe ertelemek istemiyorum malesef..randevunuzu aldınızmı sizinde ilk ameliyatmı

ben de yaptırmayı dusunuyorum mayıs bası gibi 23nisan gecsin rapor olayından dolayı sen enreleri duydun özel magnet hastanesinde gülderen ugan var kbb ci memnun bi tandııgım olmus bende kızıma geniz eti yaptırdım aynı kadında sevdim tampon yapmıyoru cok rahat edeceksin dedi bende korkuyuorun olcam ama benım kayma var burnumda
tamponsuz yapanlar var evet..ama bahsettiğiniz doktor estetikte yapıyormu?

tamponsuz yapanlar var evet..ama bahsettiğiniz doktor estetikte yapıyormu?
Yapiyorum dedi bi tanidikta yaptirdi çok memnundu ucretide uygun ama simdi goruncemi ziyaretten geldik batikentte medicalparka gittik hastane 5yildizli otel gibi bayildim şahsen para bastırıp orda da olunabilir ama nu de çok iyiydi

a
Yapiyorum dedi bi tanidikta yaptirdi çok memnundu ucretide uygun ama simdi goruncemi ziyaretten geldik batikentte medicalparka gittik hastane 5yildizli otel gibi bayildim şahsen para bastırıp orda da olunabilir ama nu de çok iyiydi
ameliyat olanlaarın sonuçları doğalmı acaba..estetikli gibi duracaksa hiç araştırmayayım kendisini

a

ameliyat olanlaarın sonuçları doğalmı acaba..estetikli gibi duracaksa hiç araştırmayayım kendisini
Benim gördüğüm burun 3 haftalikti hic sislik yoktu anlamadım kendi söyleye ene kadar araştırmaya deger

Ben 3 ay kadar önce Liv hospital da doç dr.Birol Civelek'e oldum ameliyatimi.. Nefes problemim kemik eğriliğim ve kemerim vardı şu An 1 problemim yok; ameliyat olacaklara öneririm birol beyi estetik cerrahinin yanında kbb uzmanligi da varmış; önemli bence bu da ; doktor arayışı içinde olduğum dönemde kbb mi estetik cerrahi mi derken ikisi bir arada iyi oldu. :)

Çarşamba günü Gürcan Aslan'a ameliyat olacağım bende. Epey heyecan bastı. Yarın anestezi doktoru tahlillerime bakacak ve yatış yapacak. Çarşamba sabahı ameliyata gideceğim kısmetse. Gelişmeleri yazmaya çalışacağım inşallah iyi olursam. Arkadaşım geçen cuma Gazi hastanesinde oldu halen konuşamıyoruz kendisi ile aşırı şişlik ve morarma var ve kanaması da varmış , doktoru normal olabilir demiş. Annesinden haber almaya çalışıyorum. Bende gerildim biraz.

Matemcim Allah yardımcın olsun.zühtü hoca gerçekten cok doğal burunlar yapıyor.ben yine kendi doktorumu sana önercem ama tabi sen kendi içine sinen doktora ol derim.iyi karar ver inş iyi bir doktora denk gelirsin istediğin gibi olur Canım sen uzun süredir.bunun için bekledin

Çarşamba günü Gürcan Aslan'a ameliyat olacağım bende. Epey heyecan bastı. Yarın anestezi doktoru tahlillerime bakacak ve yatış yapacak. Çarşamba sabahı ameliyata gideceğim kısmetse. Gelişmeleri yazmaya çalışacağım inşallah iyi olursam. Arkadaşım geçen cuma Gazi hastanesinde oldu halen konuşamıyoruz kendisi ile aşırı şişlik ve morarma var ve kanaması da varmış , doktoru normal olabilir demiş. Annesinden haber almaya çalışıyorum. Bende gerildim biraz.
gürcan aslanı merak ediyorum evet..karar verirken içinize sindimi gerçekten..Ne kadara yapıyor ameliyatı?

gürcan aslanı merak ediyorum evet..karar verirken içinize sindimi gerçekten..Ne kadara yapıyor ameliyatı?
Tanışınca anlarsınız zaten. Çok iyi bir doktor.egoları tavan yapanlardan değil kesinlikle ve zırt pırt arıyorum sabırla yardımcı oluyor bana. Bugün konuştuk resim çekti ne yapılabilir diye . Gürcan bey burun ucunu hareketli yapıyor mesela. Çevremde ameliyat olanların hep kalıp gibi duruyor ve çok sert. Onda ameliyat sonrasından itibaren hareket ettirebiliyorsun. Benim göz kapağı ile kombine fiyatlı bir ameliyattı o yüzden fiyat vermem doğru olmaz ama forumda gördüklerimden çok daha hesaplı olacaktır. Yarın benim ameliyatım ve çok gerginim şuan

Tanışınca anlarsınız zaten. Çok iyi bir doktor.egoları tavan yapanlardan değil kesinlikle ve zırt pırt arıyorum sabırla yardımcı oluyor bana. Bugün konuştuk resim çekti ne yapılabilir diye . Gürcan bey burun ucunu hareketli yapıyor mesela. Çevremde ameliyat olanların hep kalıp gibi duruyor ve çok sert. Onda ameliyat sonrasından itibaren hareket ettirebiliyorsun. Benim göz kapağı ile kombine fiyatlı bir ameliyattı o yüzden fiyat vermem doğru olmaz ama forumda gördüklerimden çok daha hesaplı olacaktır. Yarın benim ameliyatım ve çok gerginim şuan
ameliyat öncesinde bir kez görüşüp isteklerinizi söylemeniz yeterli oluyormu acaba? ben mesela ankaraya çok uzağım geldiğimde öngörüşme ve ameliyat aynı hafta içinde olmalı.birde gürcan aslan tampon kullanıyor değilmi? tamponsuz ameliyat yapanları duyunca teoman doğan gibi..acaba öyle dahamı az ağrı olur..bu arada burun ucunun hareketli kalması çok iyi.umarım sorunsuz geçer ameliyatınız..

Back
X