- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 946
- 198
- 35
baktım evet beğendim sonuçlarını..ailem ankara diye tutturunca bana başka seçenek kalmıyor malesefMahmut gökdogan mersinde. Instagramina bakin mutlaka fiyatida daha uygundu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım evet beğendim sonuçlarını..ailem ankara diye tutturunca bana başka seçenek kalmıyor malesefMahmut gökdogan mersinde. Instagramina bakin mutlaka fiyatida daha uygundu.
kime oldunuzBen de ankarada oldum 10 gün önce. Ikinci ameliyatimi yaptı doktor. Birincisinde yapamadi. Revizyon oldum. Bu da olmadı
Ankarada gürcan beye karar vermek üzereyim..yada ailemi ikna edersem eğer iki seçeneğim daha var İstanbulda abdukadir göksel yada mersinde mahmut gökdoğan sonuçlarını beğendim.Bayağı zaman geçmiş, karar verebildiniz mi?
Ben gecen cuma gazi univ metin yılmaza oldum oncesinde istanbulda oldugum için pek çok doktor abdülkadir goksel barış çakır emre ilhan teoman doğan gibi görüştüm fiyatşar burdakimin iki katı ce uc katına kadar yuksek, tarihler cok uzak ve doktorlar hastane seciminde dayattıkları için ucuz yollu bir hastanede istedğiniz doktora ameliyat olma imkanının zılmadığı için maliyetlerde yukseliyor, metin hocaya gelirsek inanmazsınız ama ameliyattan sonra ilk gün de dahil hiç ağrı acı cekmedim işk gece hiç agrım olmadan uyudum ve burnumdan nefes alarak dun alçıö çıktı zaten guzrl bir burnum vardı sadece gecen yaz kırılmıştı ve kemik ve kıkırdaklar iç içe gecerel kaynadığı için nefes peoblemim ve estetik bi takımtm vardı metin hoca cok doğal burunlar yapıyor ve burnumun amwliyatlı oldugnu soylemesem kimse anlamaz, tavsiye ederimAnkarada gürcan beye karar vermek üzereyim..yada ailemi ikna edersem eğer iki seçeneğim daha var İstanbulda abdukadir göksel yada mersinde mahmut gökdoğan sonuçlarını beğendim.
ben istanbulda olsaydım eğer teoman doğana olurdum..ama taa eylüle randevu veriyor.nefes sorunumda o kadar beklemek istemiyorum..Gürcan beye karar verdim gibi..bakalım..Ben gecen cuma gazi univ metin yılmaza oldum oncesinde istanbulda oldugum için pek çok doktor abdülkadir goksel barış çakır emre ilhan teoman doğan gibi görüştüm fiyatşar burdakimin iki katı ce uc katına kadar yuksek, tarihler cok uzak ve doktorlar hastane seciminde dayattıkları için ucuz yollu bir hastanede istedğiniz doktora ameliyat olma imkanının zılmadığı için maliyetlerde yukseliyor, metin hocaya gelirsek inanmazsınız ama ameliyattan sonra ilk gün de dahil hiç ağrı acı cekmedim işk gece hiç agrım olmadan uyudum ve burnumdan nefes alarak dun alçıö çıktı zaten guzrl bir burnum vardı sadece gecen yaz kırılmıştı ve kemik ve kıkırdaklar iç içe gecerel kaynadığı için nefes peoblemim ve estetik bi takımtm vardı metin hoca cok doğal burunlar yapıyor ve burnumun amwliyatlı oldugnu soylemesem kimse anlamaz, tavsiye ederim
Haldun kamburogluna ol cnmAnkarada gürcan beye karar vermek üzereyim..yada ailemi ikna edersem eğer iki seçeneğim daha var İstanbulda abdukadir göksel yada mersinde mahmut gökdoğan sonuçlarını beğendim.
siz veya bir yakınınız oldumu..kendisi iyi bi doktor ancak gürcan beyin sonuçlarını çok doğal buldumHaldun kamburogluna ol cnm
Bi başka hastasiyla konusmustum memnun değildi Gürcan beydensiz veya bir yakınınız oldumu..kendisi iyi bi doktor ancak gürcan beyin sonuçlarını çok doğal buldum
size fotoğraf gösterdimi acaba? nesinden memnun kalmamıştı mesela? bu karar benim için çok önemli..Bi başka hastasiyla konusmustum memnun değildi Gürcan beyden
Paylaştığı bi hastasının fotosunda hastanin ismi yaziyodu faceden sordum. bayana sormadan burnunda cikintiyi ben fark ettim.memnun musun dedigimde bu cikintiyi soyledi bi de çok sivri olmuştu başka doktor araştır dedi bana o çıkıntı yi alirsam şekli bozulur demiş ilgisiz davranmis revizyon dusunuyodu ben de o doktoru düşünürken bayan öyle deyince sildim. Oradaki hastalara ulaş konuş.benim konuştuğum hastasının burnu 1 yıllık zaten doğru karar için 2 -3 aylık buruna bakma 1 ve 2 yılda çökme çıkıntı vs oluşuyor odemler inmeden anlaşılmıyorsize fotoğraf gösterdimi acaba? nesinden memnun kalmamıştı mesela? bu karar benim için çok önemli..
haklısınız erken dönem sonuçları gerçeği yansıtmıyor genellikle..Ve doktorlar zaten yaptıkları en iyi olan fotoğrafları oraya koyuyorlar..Ben yıllardır bu ameliyatı olmak için bekliyorum onlarca doktor baktım belki..son seçeneklerim teoman doğan abdülkadir göksel gürcan aslan ve mersinden mahmut gökdoğan adlı doktordu..İlk ikisi eylül ayına randevu verdikleri için elemek zorunda kaldım..Gerçekten çok zor bi süreç doktora karar vermek...ne yapacağımı bilmiyorum.P
Paylaştığı bi hastasının fotosunda hastanin ismi yaziyodu faceden sordum. bayana sormadan burnunda cikintiyi ben fark ettim.memnun musun dedigimde bu cikintiyi soyledi bi de çok sivri olmuştu başka doktor araştır dedi bana o çıkıntı yi alirsam şekli bozulur demiş ilgisiz davranmis revizyon dusunuyodu ben de o doktoru düşünürken bayan öyle deyince sildim. Oradaki hastalara ulaş konuş.benim konuştuğum hastasının burnu 1 yıllık zaten doğru karar için 2 -3 aylık buruna bakma 1 ve 2 yılda çökme çıkıntı vs oluşuyor odemler inmeden anlaşılmıyor