Ankara-acil ameliyat..

Bayağı zaman geçmiş, karar verebildiniz mi?
Ankarada gürcan beye karar vermek üzereyim..yada ailemi ikna edersem eğer iki seçeneğim daha var İstanbulda abdukadir göksel yada mersinde mahmut gökdoğan sonuçlarını beğendim.

Ankarada gürcan beye karar vermek üzereyim..yada ailemi ikna edersem eğer iki seçeneğim daha var İstanbulda abdukadir göksel yada mersinde mahmut gökdoğan sonuçlarını beğendim.
Ben gecen cuma gazi univ metin yılmaza oldum oncesinde istanbulda oldugum için pek çok doktor abdülkadir goksel barış çakır emre ilhan teoman doğan gibi görüştüm fiyatşar burdakimin iki katı ce uc katına kadar yuksek, tarihler cok uzak ve doktorlar hastane seciminde dayattıkları için ucuz yollu bir hastanede istedğiniz doktora ameliyat olma imkanının zılmadığı için maliyetlerde yukseliyor, metin hocaya gelirsek inanmazsınız ama ameliyattan sonra ilk gün de dahil hiç ağrı acı cekmedim işk gece hiç agrım olmadan uyudum ve burnumdan nefes alarak dun alçıö çıktı zaten guzrl bir burnum vardı sadece gecen yaz kırılmıştı ve kemik ve kıkırdaklar iç içe gecerel kaynadığı için nefes peoblemim ve estetik bi takımtm vardı metin hoca cok doğal burunlar yapıyor ve burnumun amwliyatlı oldugnu soylemesem kimse anlamaz, tavsiye ederim

Ben gecen cuma gazi univ metin yılmaza oldum oncesinde istanbulda oldugum için pek çok doktor abdülkadir goksel barış çakır emre ilhan teoman doğan gibi görüştüm fiyatşar burdakimin iki katı ce uc katına kadar yuksek, tarihler cok uzak ve doktorlar hastane seciminde dayattıkları için ucuz yollu bir hastanede istedğiniz doktora ameliyat olma imkanının zılmadığı için maliyetlerde yukseliyor, metin hocaya gelirsek inanmazsınız ama ameliyattan sonra ilk gün de dahil hiç ağrı acı cekmedim işk gece hiç agrım olmadan uyudum ve burnumdan nefes alarak dun alçıö çıktı zaten guzrl bir burnum vardı sadece gecen yaz kırılmıştı ve kemik ve kıkırdaklar iç içe gecerel kaynadığı için nefes peoblemim ve estetik bi takımtm vardı metin hoca cok doğal burunlar yapıyor ve burnumun amwliyatlı oldugnu soylemesem kimse anlamaz, tavsiye ederim
ben istanbulda olsaydım eğer teoman doğana olurdum..ama taa eylüle randevu veriyor.nefes sorunumda o kadar beklemek istemiyorum..Gürcan beye karar verdim gibi..bakalım..

P
size fotoğraf gösterdimi acaba? nesinden memnun kalmamıştı mesela? bu karar benim için çok önemli..
Paylaştığı bi hastasının fotosunda hastanin ismi yaziyodu faceden sordum. bayana sormadan burnunda cikintiyi ben fark ettim.memnun musun dedigimde bu cikintiyi soyledi bi de çok sivri olmuştu başka doktor araştır dedi bana o çıkıntı yi alirsam şekli bozulur demiş ilgisiz davranmis revizyon dusunuyodu ben de o doktoru düşünürken bayan öyle deyince sildim. Oradaki hastalara ulaş konuş.benim konuştuğum hastasının burnu 1 yıllık zaten doğru karar için 2 -3 aylık buruna bakma 1 ve 2 yılda çökme çıkıntı vs oluşuyor odemler inmeden anlaşılmıyor

P

Paylaştığı bi hastasının fotosunda hastanin ismi yaziyodu faceden sordum. bayana sormadan burnunda cikintiyi ben fark ettim.memnun musun dedigimde bu cikintiyi soyledi bi de çok sivri olmuştu başka doktor araştır dedi bana o çıkıntı yi alirsam şekli bozulur demiş ilgisiz davranmis revizyon dusunuyodu ben de o doktoru düşünürken bayan öyle deyince sildim. Oradaki hastalara ulaş konuş.benim konuştuğum hastasının burnu 1 yıllık zaten doğru karar için 2 -3 aylık buruna bakma 1 ve 2 yılda çökme çıkıntı vs oluşuyor odemler inmeden anlaşılmıyor
haklısınız erken dönem sonuçları gerçeği yansıtmıyor genellikle..Ve doktorlar zaten yaptıkları en iyi olan fotoğrafları oraya koyuyorlar..Ben yıllardır bu ameliyatı olmak için bekliyorum onlarca doktor baktım belki..son seçeneklerim teoman doğan abdülkadir göksel gürcan aslan ve mersinden mahmut gökdoğan adlı doktordu..İlk ikisi eylül ayına randevu verdikleri için elemek zorunda kaldım..Gerçekten çok zor bi süreç doktora karar vermek...ne yapacağımı bilmiyorum.

Ameliyatımın 11.günü morluklarım tamamen gecti ki burnum kırıldığında bir bucuk ay mor gezmiştim gozlerim burnum alnın ve yuzum zaten ameliyatıda yalnış kaynamadan dolayı eğrilik ve befes prob için oldum, bu kadar kısa sürede bu noktaya gelmem şaşırtıcı şöyle diyim elimde damar yolunun yeri hala yeşermiş bir morlukta, burnum gündüzleri şişiyor ama masajla birlikte ciddi derecde dağılıyor, ve ne ameliyat sonrası ne de ertesinde hiç ağrım olmadı, doktoruma durumu söylediğimde bizim hastalarımızın ağrı prob olmaz diyerek gülümsedi, galiba farklı bi teknik yada genele ilace burna ameliyat sırasında cerilen ek lokal anesteziden kaynaklı da olabilir emin değilim, ameliyata girerken vazgecmek üzereydim iyi ki olmuşum doktoru anestezi sırasında şekli oynamayın istemem eğriliği alın yeter diye son kez uyardıktan sonra şuanki hali bile beni fazlasıyla tatmin etti inşallah oturdukça daha da guzel olucak, o kadar doğal ve eskisine yakın oldu ki ne burun deliklerimden ne burun sırtındaki kemiklerden anlamak neredeyse mumkun değil cunku burun sırtında koseli bi kemik çıkıntısı ce burunlardaki şekilsz delikler ameliyatlı burnu ele veren ilk belirtiler, şuan burnumda bandaj var ce prş günü bandajı da cıkartıcam netice şu ki prof dr metin yılmaz gercekten işinin erbabı... Değerlendirmenizi tavsiye ederim

Cc anım eger karar vermediysen sana selcuk beyi siddetle tavsiye ederim ben bir yıldır konuşmadığım arastrmadıgım doktor kalmadı. Selcuk beyin hicbir yerde reklamı olmamasına ragmen biçok hastasıyla görüştüm hepsi cok memnun. 25yıl gata'da çalışmış. Tecrubeli iyi bir estetik cerrah fiyatıda cok cok uygun. Ben temmuzda nihayet olucam. Sende araştır derim.

Back
X