Ankara-acil ameliyat..

ameliyat öncesinde bir kez görüşüp isteklerinizi söylemeniz yeterli oluyormu acaba? ben mesela ankaraya çok uzağım geldiğimde öngörüşme ve ameliyat aynı hafta içinde olmalı.birde gürcan aslan tampon kullanıyor değilmi? tamponsuz ameliyat yapanları duyunca teoman doğan gibi..acaba öyle dahamı az ağrı olur..bu arada burun ucunun hareketli kalması çok iyi.umarım sorunsuz geçer ameliyatınız..
tampon ağrı durumunu etkilemez yalnızca çıkarken biraz acıyabiliyor onda da çoğu kişi acı hissetmiyor. bence tamponlu ameliyat daha güvenli. içeriden tampon dışarıdan alçı arasında burun daha güvenli oluyor gibi geliyor bana ama tabi doktor falan değilim :D silikon tamponlar da nefes almaya engel olmuyor zaten, ameliyat sonrası burundaki akıntıdan dolayı nefes problemi oluyor

ameliyat öncesinde bir kez görüşüp isteklerinizi söylemeniz yeterli oluyormu acaba? ben mesela ankaraya çok uzağım geldiğimde öngörüşme ve ameliyat aynı hafta içinde olmalı.birde gürcan aslan tampon kullanıyor değilmi? tamponsuz ameliyat yapanları duyunca teoman doğan gibi..acaba öyle dahamı az ağrı olur..bu arada burun ucunun hareketli kalması çok iyi.umarım sorunsuz geçer ameliyatınız..
Ben öncesinde göz kapağı için görüştüğümden arada burundan da bahsediyorduk zaten. Olabilecekleri söylüyor, beklentileri söylüyorsun.Olmasını istemedikleeini.Öğlen 12 de çıktım ameliyattan. Tampon yok bende. Diğer hastalara kullanılıyor mu bilmem. Gözlerim şiş hafif. Morarma olmadı henüz. Tetkiklerin falan yapılacak dha önce gelmen gerekecek muhakkak

Tampon yok dedim ama sanırım var. Alttaki bandı çıkardıklarında farkettim. Silikon tampon var galiba. Ama nefes alabiliyorum burnumdan.

Meraba iyi günler doktor arayışınız için yazdım bende ankarada oturuyorum burnumda şekiş bozukluğu kemer vardı sağa doğru bayağı yamuktu ucu düştü vs vs bir sürü problemlemim vardı açıkcası ben birçok doktor araştırdım ama çok pahalılardı açıkcası akay hastanesinde falanda doktorlarla görüştüm çok uçuk geldi eskişehirde oldum ben 2 nisanda görünce paylaşmak istedim çok sıkıntılı oluyor çünkü doktor bulmak ve karar verme aşaması :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yazın olmanın ne gibi sakıncaları olur acaba..siz hangi şehirde olacaksınız..ben mayıs sonu yada haziranın ilk haftası düşünüyorum

Ameliyatınızı yazın veya kışın olmanız iyileşme sürecini etkilemeyecektir.

Haldun beryle de goruss
haldun beyide araştırdım ve malesef doğal bulmadım sonuçları..mesela youtube ta ojem rujum rimelim diye bi bayan var videolarından gördüm..uzun zaman geçmesine rağmen burun sırtı çok kalın duruyordu..
bu ara gürcan aslanı araştırıyorum..az bi zamanım kaldı karar vermek için

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar oyuk sirt varki etrafta millet doldurmak icin doktor bulamiyor bilmiyorum isin ne kadar icindesinis ama cok burun gordum redimlerde sahane ama yusyuze fiyasko bence ...karar asamasi cok zor ama en onemli kisim iyi dusunun arastirin ve kk sadece bir yontem ama asla doktor secimi icin yeterli ve saglikli birr yol degildir ....umarim saglikli sonucta alirsinis sevgiler

Bir ay önce Selçuk Işık'a ameliyat oldum ben de şimdilik gayet güzel görünüyo memnunum bi değişim olmazsa:) git bi görüş istersen muayenesi de ücretsiz

Bir ay önce Selçuk Işık'a ameliyat oldum ben de şimdilik gayet güzel görünüyo memnunum bi değişim olmazsa:) git bi görüş istersen muayenesi de ücretsiz

Yeri nerede, ameliyatı hangi hastanede oldunuz? Ne kadar ödeme yaptınız fazla soru sordum kusura bakmayın.. :( Benim için fiyat önemli çünkü...

O kadar oyuk sirt varki etrafta millet doldurmak icin doktor bulamiyor bilmiyorum isin ne kadar icindesinis ama cok burun gordum redimlerde sahane ama yusyuze fiyasko bence ...karar asamasi cok zor ama en onemli kisim iyi dusunun arastirin ve kk sadece bir yontem ama asla doktor secimi icin yeterli ve saglikli birr yol degildir ....umarim saglikli sonucta alirsinis sevgiler
evet bu forumda bahsedilmeyen çok iyi doktorlar vardır belkide..bi iki hafta içinde karar verip randevu almam gerekiyor ve ben halen bekliyorum..

Yeri nerede, ameliyatı hangi hastanede oldunuz? Ne kadar ödeme yaptınız fazla soru sordum kusura bakmayın.. :KK43: Benim için fiyat önemli çünkü...
kendi muayenehanesi kuğulu parkın karşısında ameliyatımı da klinikte yaptı özel bi klinik. HLC klinik adı da. ödemeyi altı bin yaptım ben :)

evet bu forumda bahsedilmeyen çok iyi doktorlar vardır belkide..bi iki hafta içinde karar verip randevu almam gerekiyor ve ben halen bekliyorum..

Haklısınız... O yüzden yorumlar önemli, sürekli takipteyim...

Ben de ankarada oldum 10 gün önce. Ikinci ameliyatimi yaptı doktor. Birincisinde yapamadi. Revizyon oldum. Bu da olmadı

Back
X