yazın olmanın ne gibi sakıncaları olur acaba..siz hangi şehirde olacaksınız..ben mayıs sonu yada haziranın ilk haftası düşünüyorumburun ameliyatını ben de şubata düşünüyorum
yaza planlamıştım ilk dedikleri burun ameliyatı yazın işkence olur sana da söylemek istedim
ankarada gazi hastahanesinde olcam doktorun ismini unuttum şu an şaka gibiyazın olmanın ne gibi sakıncaları olur acaba..siz hangi şehirde olacaksınız..ben mayıs sonu yada haziranın ilk haftası düşünüyorum
anladım..ben başka bir tarihe ertelemek istemiyorum malesef..randevunuzu aldınızmı sizinde ilk ameliyatmıanne -kız burun ameliyatı olmuş bir aile dostumuz var da onlar söyledi bana kesinlikle yazın olma diye pıhtı olayı sıkıntı yaratıyormuş
yazın sıcaklardan dolayı sıkıntı oluyormuş ameliyat sonrası
yoksa estetik açıdan bir sıkıntı yok
tamponsuz yapanlar var evet..ama bahsettiğiniz doktor estetikte yapıyormu?ben de yaptırmayı dusunuyorum mayıs bası gibi 23nisan gecsin rapor olayından dolayı sen enreleri duydun özel magnet hastanesinde gülderen ugan var kbb ci memnun bi tandııgım olmus bende kızıma geniz eti yaptırdım aynı kadında sevdim tampon yapmıyoru cok rahat edeceksin dedi bende korkuyuorun olcam ama benım kayma var burnumda
yok canım ta şubata almadım şimdiden daha çok var:)anladım..ben başka bir tarihe ertelemek istemiyorum malesef..randevunuzu aldınızmı sizinde ilk ameliyatmı
Yapiyorum dedi bi tanidikta yaptirdi çok memnundu ucretide uygun ama simdi goruncemi ziyaretten geldik batikentte medicalparka gittik hastane 5yildizli otel gibi bayildim şahsen para bastırıp orda da olunabilir ama nu de çok iyiyditamponsuz yapanlar var evet..ama bahsettiğiniz doktor estetikte yapıyormu?
ameliyat olanlaarın sonuçları doğalmı acaba..estetikli gibi duracaksa hiç araştırmayayım kendisiniYapiyorum dedi bi tanidikta yaptirdi çok memnundu ucretide uygun ama simdi goruncemi ziyaretten geldik batikentte medicalparka gittik hastane 5yildizli otel gibi bayildim şahsen para bastırıp orda da olunabilir ama nu de çok iyiydi
Benim gördüğüm burun 3 haftalikti hic sislik yoktu anlamadım kendi söyleye ene kadar araştırmaya degera
ameliyat olanlaarın sonuçları doğalmı acaba..estetikli gibi duracaksa hiç araştırmayayım kendisini
gürcan aslanı merak ediyorum evet..karar verirken içinize sindimi gerçekten..Ne kadara yapıyor ameliyatı?Çarşamba günü Gürcan Aslan'a ameliyat olacağım bende. Epey heyecan bastı. Yarın anestezi doktoru tahlillerime bakacak ve yatış yapacak. Çarşamba sabahı ameliyata gideceğim kısmetse. Gelişmeleri yazmaya çalışacağım inşallah iyi olursam. Arkadaşım geçen cuma Gazi hastanesinde oldu halen konuşamıyoruz kendisi ile aşırı şişlik ve morarma var ve kanaması da varmış , doktoru normal olabilir demiş. Annesinden haber almaya çalışıyorum. Bende gerildim biraz.
Tanışınca anlarsınız zaten. Çok iyi bir doktor.egoları tavan yapanlardan değil kesinlikle ve zırt pırt arıyorum sabırla yardımcı oluyor bana. Bugün konuştuk resim çekti ne yapılabilir diye . Gürcan bey burun ucunu hareketli yapıyor mesela. Çevremde ameliyat olanların hep kalıp gibi duruyor ve çok sert. Onda ameliyat sonrasından itibaren hareket ettirebiliyorsun. Benim göz kapağı ile kombine fiyatlı bir ameliyattı o yüzden fiyat vermem doğru olmaz ama forumda gördüklerimden çok daha hesaplı olacaktır. Yarın benim ameliyatım ve çok gerginim şuangürcan aslanı merak ediyorum evet..karar verirken içinize sindimi gerçekten..Ne kadara yapıyor ameliyatı?
ameliyat öncesinde bir kez görüşüp isteklerinizi söylemeniz yeterli oluyormu acaba? ben mesela ankaraya çok uzağım geldiğimde öngörüşme ve ameliyat aynı hafta içinde olmalı.birde gürcan aslan tampon kullanıyor değilmi? tamponsuz ameliyat yapanları duyunca teoman doğan gibi..acaba öyle dahamı az ağrı olur..bu arada burun ucunun hareketli kalması çok iyi.umarım sorunsuz geçer ameliyatınız..Tanışınca anlarsınız zaten. Çok iyi bir doktor.egoları tavan yapanlardan değil kesinlikle ve zırt pırt arıyorum sabırla yardımcı oluyor bana. Bugün konuştuk resim çekti ne yapılabilir diye . Gürcan bey burun ucunu hareketli yapıyor mesela. Çevremde ameliyat olanların hep kalıp gibi duruyor ve çok sert. Onda ameliyat sonrasından itibaren hareket ettirebiliyorsun. Benim göz kapağı ile kombine fiyatlı bir ameliyattı o yüzden fiyat vermem doğru olmaz ama forumda gördüklerimden çok daha hesaplı olacaktır. Yarın benim ameliyatım ve çok gerginim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?