- Konu Sahibi beneficiary
-
arkadaslar bende iyi bi hastane arıyordum.ssklıyım nekadar ücret ödeniyorki. 30tl herkes içinmi gecerli
Benim de muayeneme az kaldı çok heyecanlıyız..Bir kez gittik ve çok beğendik Bülent Bey' i..Ama ilk aylarda ayda bir gidildiği için geçmiyor günler sanki:ecrin_bebek: Kızlar yaa bir de çok merak ettiğim bir şey var şimdi ben gittiğimde 13 haftalık olacak bebeğim..Sizce cinsiyetini öğrenmek için çok mu erken?Ya çok merak ediyorum napıyım elimde değil:kedi:Acaba bakar mı Bülent Bey cinsiyetine sizce??Tabi daha da önemlisi 2li testim var.. umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımızakaydirigubbakcemile5
canım bülent bey bakarmı bilmiyorum ama 13. haftada benim sıpa göstermemişti kaydirigubbakcemile3 taaa 17. haftada öğrenebildik.
Benim de muayeneme az kaldı çok heyecanlıyız..Bir kez gittik ve çok beğendik Bülent Bey' i..Ama ilk aylarda ayda bir gidildiği için geçmiyor günler sanki:ecrin_bebek: Kızlar yaa bir de çok merak ettiğim bir şey var şimdi ben gittiğimde 13 haftalık olacak bebeğim..Sizce cinsiyetini öğrenmek için çok mu erken?Ya çok merak ediyorum napıyım elimde değil:kedi:Acaba bakar mı Bülent Bey cinsiyetine sizce??Tabi daha da önemlisi 2li testim var.. umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımızakaydirigubbakcemile5
ben de bülent beyin hastasıyım. 11 mart ta doğum yaptım. Doğumla ilgili hiç teddütünüz olmasın. Süper bir ekibi var.doğum sonrası herşeyinizle ilgileniyor hemşireler. Hepinize sağlıklı hamilelik ve doğumlar.....
mrhaba bende bülent beye gidiyorum ve hakkında bilgi almak istiyorum
33 haftalık hamileyim memnunum ama doğum şekli hakkında hep sezeryan doğum ön planda gibi geldi
bilgilendirirseniz sevinirim
Bülent Bey 13.haftada göstermeyeceğini söyleyecektir muhtemel:) Ama bakar yinede. Bizimki de 16-17. haftalarda gösterdi:) Hayırlısı canım, insana vakit geçmiyor gibi geliyor ama bir bakmışsın gün sayıyosun...Benim de muayeneme az kaldı çok heyecanlıyız..Bir kez gittik ve çok beğendik Bülent Bey' i..Ama ilk aylarda ayda bir gidildiği için geçmiyor günler sanki:ecrin_bebek: Kızlar yaa bir de çok merak ettiğim bir şey var şimdi ben gittiğimde 13 haftalık olacak bebeğim..Sizce cinsiyetini öğrenmek için çok mu erken?Ya çok merak ediyorum napıyım elimde değil:kedi:Acaba bakar mı Bülent Bey cinsiyetine sizce??Tabi daha da önemlisi 2li testim var.. umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımızakaydirigubbakcemile5
Benim ilk 3 ay çok zor geçti hamileliğim. Her günü sayıyodum 3 ay bitsin diye. Bu bebiş doğar mı diyodum. Şimdi 34+5 deyim. Az kaldı ve zaman çoook çabuk akıp gidiyor. Tadını çıkar canım:)kaydirigubbakcemile5Ayyy canım yaaa nasıl bekleyecez o kadar:sinifsinif: Valla ben çok sabırsızım nasıl geçecek bu 6 ay ve ben nasıl doğuracam hiç bilemiyorum yaniizemuszemus Allah sağlık versin de gerisi boş diyorum ama bazen rüyalarıma bile giriyor hatta dün gece ikiz çocuklarım oluyomuş rüyamda, biri kız biri erkek çooookkk güzellerdi şaka gibi gerçekten:kedi:hayır olsun ne diyeyim...Sağlıcakla gelsinler hepimizinki inşaallah kızlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?