Ankara AKROPOL Hastanesi'nde bir hafta önce doğum yaptım...

cevap için teşekkür ederim ankaranın yabancısıyım her an ulaşabileceğim dolmuş güzergahında olan bir yer olsun isterdim ama ne kadar hastane araştırdıysam hepsi o civarda, güven, bayındır, akrapol, hrs tam piyasa oluşmuş

Batıkentte Bilgi Hastanesivar istersen yorumları bir oku, yada bi git kendin tecrübe et sonra diğer hastanelere bakarsın. En doğrukararı sen vereceksin

Batıkentte Bilgi Hastanesivar istersen yorumları bir oku, yada bi git kendin tecrübe et sonra diğer hastanelere bakarsın. En doğrukararı sen vereceksin

evet ilk muayenemi orda oldum ikinciyide orda olacağım ama anestezi uzmanları olmadığı için epidural normal doğum yapamıyolar ve yenidoğan yoğun bakımları yok diye biliyorum ama ikinci gidişimde iyice soracağım herşeyi

Merhaba kardelen,

Ben de ışın hanıma gidiyorum, daha doğrusu şimdiye kadar bir kere gittim, temmuzda da gideceğim hayırlısıyla. ama ilk görüşmede biraz mesafeli geldi. normal olabilir tabi herkes çook sıcak yakın olcak diye bişey yok ama gerçekten ayrıntılı bir şekilde baktı bebeğe. ben devlette çalışıyorum da sonrasında rapor falan alma konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba diyorum?

Arkadaşlar bu topiği unutmuş herkes.
Akropolde doğum yapmış olanlar tecrübelerini niye paylaşmıyorlar acaba?
Bizi de bi nebze aydınlatsanız ne güzel olur!

pekı hamılelığını ne kadarlıkken oraya gıtmeye basladınız benımkıde yenı bı gebelık bende hastane arastırıyorum .deneyımlerınızı paylaşmanız gercekten cok faydalı bırde muayenelerde cok asırı farklar cıkıyormu aceba

kimse yok mu huuuu ? benim doktorum bülent bey ona neden sormuyorsunuz diye sorarsanız ben ankarda değilim 33 haftda ankaraya gideceğim başka sehirden geleceğim o yüzden rezil olmak istemiyorum tecrübeli arkdaşlar söylebilirler mi bülent bey normalde çok iyi bana 8den sonra yemek yeme dedi ben yemiyorum ama gene de kilo aldım gidince kesin gidecek ayda bir ankaraya gidiyorum kendisi 32 haftada gel dedi . ama doğum ne kadar sormadım çekindim. telefondada sormak istemiyorum lütfen söylermisiniz doğum ücreti ne kadar ?

Acaba yeni doğum yapmış biri Allah razı için bize yardımcı olur mu :)

Fiyat ve dogum hakkında bilgi istiyorum? ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…