- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
26 mart canım yazarım sana burdan haberleşirizSenin randevu ne zaman onu sen de bir sorsan netlestiririz cevabi burdan yazarsan sevinirim
c.tesi gorustuk nurten hanimla esim ben nst de iken esim sormus yogun bakim olayini yine ayni seyleri soylemis memorial la da hastanenin anlasmasi varmis ciddi bir durum varsa kendileri oraya goturuyormus yogun bakima bebegi ama iste gununde dogan bebegin kuveze girmesi cok dusuk bir ihtimal niye bunlari dusunuyorsunuz falan gibi seyler soyledi26 mart canım yazarım sana burdan haberleşiriz
c.tesi gorustuk nurten hanimla esim ben nst de iken esim sormus yogun bakim olayini yine ayni seyleri soylemis memorial la da hastanenin anlasmasi varmis ciddi bir durum varsa kendileri oraya goturuyormus yogun bakima bebegi ama iste gununde dogan bebegin kuveze girmesi cok dusuk bir ihtimal niye bunlari dusunuyorsunuz falan gibi seyler soyledi
Evet canim cok az kaldi Nurten hanima gidiyorum surekli simdi o muayenehanesinde devam ediyor ama dogumu yine akropolde yaptiriyor simdilik orda yapacagim gorunuyor allah izin verirse
Amin canim hepimize insallah,dogumdan sonra da yorumlarimi yaparim burdan insallahhayırlı kolay doğumlar dilerim :):):)
hangi doktor canım? bir de sordun mu neden yapmamıs ben çok anlayamadım .bende akrapole devam ediyordum.çok küçük olmasına, yeni doğan ünitesi olmamasına rağmen oraya başladık.ama ayrıntılı ultrasyon için gittiğimde kesinlikle burada doğum yapmamam gerektiğini anladım.bir saat bekledikten sonra ayrıntılıyı yapacak doktor beni masadan kaldırdı.beni azda olsa rahatlatacağına ben yapmıyorum dedi.çok üzüldüm.çok gerildim.paramızla rezil olmak diye buna denir
normalde latife hanımın hastasıyım.ayrıntılıyı başka doktor yapıyo.10.30 daki randevuma 11.45 te girdim.eşim ve ben öğleden sonra işe gideceğimiz için ve muayene sonrası kendi doktoruma yetişemeyeceğimizi düşündüğüm için biraz gerildim.geciktiğimizi söylediğimde önce bi bana kızdı sonra ben şimdi seni doktora yetiştirrim dedi bende afalladım yani bu söylediği ne anlama geliyo o anda siz ne anlarsınız açıkçası savsaklayacağını düşündüm.ha işte bende tam bunları düşünnürken.bana dedi senin için rahat etmeyecek ben seni muayene etmiyorum.hiç birbirimizi yormayalım dedi.yani anlayacağınız o kadarbekledikten gerildikten sonra kuyruğuma baka baka odadan kovuldumhangi doktor canım? bir de sordun mu neden yapmamıs ben çok anlayamadım .
normalde latife hanımın hastasıyım.ayrıntılıyı başka doktor yapıyo.10.30 daki randevuma 11.45 te girdim.eşim ve ben öğleden sonra işe gideceğimiz için ve muayene sonrası kendi doktoruma yetişemeyeceğimizi düşündüğüm için biraz gerildim.geciktiğimizi söylediğimde önce bi bana kızdı sonra ben şimdi seni doktora yetiştirrim dedi bende afalladım yani bu söylediği ne anlama geliyo o anda siz ne anlarsınız açıkçası savsaklayacağını düşündüm.ha işte bende tam bunları düşünnürken.bana dedi senin için rahat etmeyecek ben seni muayene etmiyorum.hiç birbirimizi yormayalım dedi.yani anlayacağınız o kadarbekledikten gerildikten sonra kuyruğuma baka baka odadan kovuldum
normalde latife hanımın hastasıyım.ayrıntılıyı başka doktor yapıyo.10.30 daki randevuma 11.45 te girdim.eşim ve ben öğleden sonra işe gideceğimiz için ve muayene sonrası kendi doktoruma yetişemeyeceğimizi düşündüğüm için biraz gerildim.geciktiğimizi söylediğimde önce bi bana kızdı sonra ben şimdi seni doktora yetiştirrim dedi bende afalladım yani bu söylediği ne anlama geliyo o anda siz ne anlarsınız açıkçası savsaklayacağını düşündüm.ha işte bende tam bunları düşünnürken.bana dedi senin için rahat etmeyecek ben seni muayene etmiyorum.hiç birbirimizi yormayalım dedi.yani anlayacağınız o kadarbekledikten gerildikten sonra kuyruğuma baka baka odadan kovuldum
canım o saatten sonra o moralle ben o kadına nasıl güvenebilirim.suratsızın teki.hem başka hastane mi yok hem o kadar para verecem hemde hanımefendiye yalvararak mı yaptıracam bu işiilginç...
sasırdım doğrusu su an. aama yaptırmadan çıkmasaydın keske ordan bosa para verilmiyor özellere ilgi için gidiyoruz yoksa devlete gideriz dimi... alalalaaa
Mart ayinda nurten hanimla akropol hastanesinde dogum yaptim. Nurten hanimdan ve ebesi fatma hanimdan memnun kaldim. Nurten hanim gercekten normal dogumu inanilmaz destekliyor. Normal dogum icin gercekten sabirla bekledik 10 saat ve denenecek her seyi denedik fakat bebek kanala girmeyeince mecbur sezaryanla dunyaya geldi bebegim. ben hep normal dogum istedigim icin sezaryan ayrintilarini konusmamistim doktorumla kesi yerim diger gordugum ve nette okuduklarima gore baya buyuk buna uzuldum gercekten nerdeyse karnim bastan sona kesik halbuki bebegim de iri degil 3kg dogdu ama ikimiz de saglikliyiz allaha sukur. Hastaneye gelince gunduz gayet iyi hemsireler ebeler gayet ilgili fakat gece nobette hizmet cok zayif artik o gunku nobetci hemsirelerde mi sorun vardi bilmiyorum cok basit isteklerimize bile cevap verilmedi mesela ustumdeki carsaf kan icinde carsaf istedik hemsire ben bilmiyorum yerini sabah verirler dedi, odada sandalye yok bir sandalye istedik sandalye yok dediler bu gibi basit istekler devlet hastanesinde bile cok rahat karsilanir. Burasi ozel bir hastane ve 2500 tl dogum ucreti odedik
yok canim bundan baska bir ucret odemedik nurten hanimin ebesine yaptik odemeyi hastaneye biz hic odeme yapmadik nurten hanim kendisi veriyor heralde hastaneye, hastanede de dogum yaptigim gece sadece 1 gece kaldik ertesi gun cikardilar aslinda sezaryanda 2 gece kaliniyormus daha hic 1 gecede cikani duymadim hastane cok kucuk sanirim baska dogum yapan varsa ondan taburcu etmislerdir oda cok kisitli cunku ve 2. Gecem evde cok zor gectibundan başka ücret talep edildi mı acaba
benim de doğum akropol de olacak
kaldıgınız gün için ayrıca ödeme yaptınız mı
teşekkür ederimT
yok canim bundan baska bir ucret odemedik nurten hanimin ebesine yaptik odemeyi hastaneye biz hic odeme yapmadik nurten hanim kendisi veriyor heralde hastaneye, hastanede de dogum yaptigim gece sadece 1 gece kaldik ertesi gun cikardilar aslinda sezaryanda 2 gece kaliniyormus daha hic 1 gecede cikani duymadim hastane cok kucuk sanirim baska dogum yapan varsa ondan taburcu etmislerdir oda cok kisitli cunku ve 2. Gecem evde cok zor gecti
Tesekkur ederim canim iyiyim simdi 6 ay oldu ben dogum yapali. Allah kolaylikla dogurmayi nasip etsin.ilave ucret cikarmiyorlar ne konusulduysa o canim. hayirlisi olsun kendini kesin normal ya da sezaryan diye kosullama canim surec degisebiliyor ben normal dogum icin gitmistim bebek sıkıntiya girince sezaryana alindim. Ayrica sezaryan normal dogum fiyatida ayni arada fark yokteşekkür ederim
ben de normal doğum yapacağım inşallah o hastanede
benim bilidiğim de sezeryanda 2 gün kalınıyor geçmiş olsun sana da şimdi iyisindir umarım
dr um latife hanım normalde bir gün kalınıyor sanırım
refakatçi oda yemek vs için ayrıca ücret cıkarıyorlar mı diye merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?