Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

cnm doktorun kimdi, bir de ne kadara mal oldu doğum?

Beşevler mi hoşdere mi? Ne kadar muayene ücretleri..
. Kızlar Dr Doç Dr İlknur hanımdı ama doğumuma yetişemedi .. Doğumuma başka 2 Dr girdi ama Allah razı olsun cok memnun kaldım onlardan . Esim üniversite personeli oldugundan indşrimliydi ondan yanıltıcı olabilir söylemeyeyşm

Ben doğumumu çok muhtemelen Nurten hanımda yapacağım. Ocak ayında inşallah. Size yazarım. İlk doğumum orda olmuştu memnun kalmıştım. Umarım yine iyi geçer.
Ocak ayinda dogumum akropolde olacak demissiniz tecrubelerinizi aktaririsaniz sevinirim. Ay sonunda ben de dogum yapacagim insallah akropolde nurten hanimla

Merhabalar bayanlar..
Ben ilk muayenem için akropolü aradım zeynep hocanın müsait olduğunu söyledikleri için ondan randevu aldm..zeynep hoca hakkında hiçbir yorum bulamadım..zeynep hocaya giden var mı aranızda?

Merhabalar bayanlar..
Ben ilk muayenem için akropolü aradım zeynep hocanın müsait olduğunu söyledikleri için ondan randevu aldm..zeynep hoca hakkında hiçbir yorum bulamadım..zeynep hocaya giden var mı aranızda?

Nurten hanım yeni ayrıldı ordan. Muhtemelen onun yerine geldi Zeynep hanım. Hiç adını duymadım ben.

Turgut ozalda doktorlarin unvanina gore ucretler ben uzmana 100 yardmci doç 120 doç ise 150 tl ye muayne oldum suan operator dr muberra namli kalem e gidiyorum gayet memnumm hosdere subesi sakin bi ortam hastane gurultusu sirasi vs yok besevler biraz kalabalik orda da deniz hanim var doç dr cok canayakin ben cok ugrastim hastaneydi doktoruydu kolay gelsin sizleree

Turgut ozal cok iyi orada uzman ebru yuce de harika bir doktor akropolden gecmis oraya fakat sezaryan olmazsa yani normal dogumlarda hangi doktor nobetci ise o giriyormus bu biraz cekince uyandiyor insanda

Evet hastaneden ayrildi ama Nurten hanimla devam ediyorum.
Ben de nurten hanimla devam ediyorum. Sizin bir yakininiz mi tavsiye etti yoksa benim gibi internet aradtirmalari sonucu mu basladiniz akropole ve nurten hanima☺

Turgut ozal cok iyi orada uzman ebru yuce de harika bir doktor akropolden gecmis oraya fakat sezaryan olmazsa yani normal dogumlarda hangi doktor nobetci ise o giriyormus bu biraz cekince uyandiyor insanda
Bende akropolde nurten hanımla devam ediyordum öncesinde ebru hanımlada görüştüm çok memnundum o gitti üzüldüm nurteni tanıyınca ondan da memnunum ama yeni doğan olmamasına taktım şimdi akropolde turgut özalda da yenidoğan var ama büyük ihtimal takip eden doktor doguma girmiyo oda çok saçma napmak lazım kaldım arada derede

Evet hastaneden ayrildi ama Nurten hanimla devam ediyorum.

Ben de nurten hanimla devam ediyorum. Sizin bir yakininiz mi tavsiye etti yoksa benim gibi internet aradtirmalari sonucu mu basladiniz akropole ve nurten hanima☺
kızlar nurten hanım iki seçenek sundu koru ve akropol ama sıkıntı şuki akropolde yenidoğan ünitesi yok Allah korusun bişi olsa bide çocuğu kendimizi nakille uğraşacaz Allah yardımcımız olsun bu konuyla ilgili akroğolden herhangi biriyle veya Nurten le görüşen varmı?

Kızlar ben simdi akropolden muayeneden çıktım.zeynep hanıma muayene oldum.hoş ilgili bir bayan..yeni doğan yoğn bakım ünitesini sordm.normal bir doğumda bebeğiniz 2.500 g ın üstündeyse zaten sorun olmuyor doğumunuzu ben yaptırıyorum dedi.erken doğum gibi riskli bir durum olursa biz sizi baska bir hastaneye yolluyoruz zaten dedi..simdilik memnun kaldm ama biraz daha araştırmak istiyorum.gercekten çok zor bir seçim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Nurten hanima ben sordum yeni dogan yogun bakim unitesini erken dogumlar icin yeterli degil fakat 35 ya da 36 dan sonra olan dogum icin bir sıkıntı oldugunda var dedi.

canımmm ben de simdi zeynep hanımdan randevu aldım haftaaya .. biraz daha bahsedermisin kendisindenn rica etsemm içine sindi mii?

canımmm ben de simdi zeynep hanımdan randevu aldım haftaaya .. biraz daha bahsedermisin kendisindenn rica etsemm içine sindi mii?

Canımm tabii ki..öncelikle hayırlı olsun :) ben memnun kaldım zeynep hanımdan.bilgili hoş genc bir bayan..vajinal usg olmak istemiyordum acıkcası kendisi direk karından bakalım dedi mutlu oldum :) beslenme ve gebelik sürecinde yaptırmam gereken testlerle ilgili bilgilendirici kağıtlar verdi.sorularımın hepsini yanıtladı..akropolle ilgili tek çekincem yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olmaması ins sıkıntısız bir sekilde atlatırız yoğun bakıma hiç ihtiyac duymayız ama ya olursa o zaman ne yapacağız diye inasanın aklına gelmiyor değil :/

çok tesekkür ederim canım benim insallah memnun kalırız kolay güzelll bir doğum geciririzz kötü düsünme hiçç bence Allah büyüktür aklına getirme öle seyler canımm hiç bisi olmaz insallah :)
gittikçe muaneye bilgilendirelim birbirimiz olur mu

Nurten hanima ben sordum yeni dogan yogun bakim unitesini erken dogumlar icin yeterli degil fakat 35 ya da 36 dan sonra olan dogum icin bir sıkıntı oldugunda var dedi.
canım eminmisin bildiğim kadarıyle riskli bi durumda zekai tahire gönderiyolar bebeği aktarmalı küvezle bende bu gittiğimde soracağım o zaman merak ettim bu konu çok önemli akropolde az değil çünkü o kadar para verip devlete geçeceğimize baştan başka bi hastane planlamak daha mantıklı

Evet canim eminim sordum var dedi demek ki daha kucuk bebekler icin farkli zaten 35 hafta oncesi dogumu almiyoruz dedi. Bir de medicanayla anlasmasi varmis hemen arka tarafindaymis hastane acil bir durumda kendileri hemen oraya naklediyorlarmis bunu da ebru hanim Soylemisti

Senin randevu ne zaman onu sen de bir sorsan netlestiririz cevabi burdan yazarsan sevinirim

İnsallah canımm :)) haberdar edelim birbirimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…